Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

eu pompa de la medela am luat, electrica; am comandat-o pe net de pe bebelusultau, si ei s-au dovedit foarte prompti, m-au sunat si imediat dupa comanda si a doua zi cand au livrat-o sa se asigure ca ma gasesc la adresa pe care le=o furnizasem

rox 30+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceto fetelor? Eu am ramas socata mai devreme cand m-am trezit,mi s-au umflat rau picioarele,ce ma laudam eu pana acum ca nu am avut prob d'astea.o sa mi le urc pe perne ,poate se mai dezumfla.
blue_night bine ai revenit.f frumos,si eu tot Diana Maria as fi pus numele daca era fata.
lorich il pe Robert,sa fie sanatos
andri eu am tens mica si mi-e zis dr sa beau cafea sau nes dimineata(eu nu beau de obicei),sa vezi la 10 min dupa cum face
aditza nici eu nu dau mai mult de 1 mil.
patricia multa bafta,iti tin pumnii

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Hai sa va spun si experienta mea cu pompa de san ca poate nu s-au vehiculat pe aci destul opinii.
Am avut doua: una de la Chicco tip seringa si una de la avent manuala. N-am putut sa folosesc nici una.
Cea tip seringa imi dadea dureri de mana cand incercam o folosesc, ori aluneca prea tare si nu facea vid, ori facea vid si n-o mai clintea nimeni din lo.
Cea de la Avent scartaia in asa hal incat incepeam sa plang si mi se oprea laptele. Max 10 ml de lapte am muls cu ea.
Acuma mai stau daca o fi si o fi nevoie o sa incerc cu una electrica, dar tare as vrea sa o imprumut sa vad daca mi-e de vre-un folos, sa nu dau iar banii aiurea.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am dat pe antena 3 - mai ar trebui sa-mi schinb semnatura sa zic "basescu-mare nesimtit AMR-cat naiba mai are de mandat! mai, mare nesimtit!!!!!

pompa am fost super multumita de avent-isis. Nu am fol mult, nu am avt nevoie d eelectrica, insa am fost multumita. Asa e, primele jeturi, trebuie incept, pana se inmoiae sanul, dar apoi curge intr-o veselie.
Asta e dovada ca fiecare femeie e diferita, ni se potrivesc alte lucruri.

Carmen

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fluturas vezi ca au o oferta buna si la setul de biberoane, 3 bucati de 125 ml la 55lei

tunde sa le purtati sanatoase

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 18z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce nemernic e Basescu asta , auzi tu 'Romania a devenit o tara plina de mamici si bebelusi', al naibii mai e ! si mincinos pe deasupra,ati vazut declaratiile doamnei presedinte

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mirela, ai idee daca la Filantropia trebuie cumparata anestezia pt cezariana? Mie dr nu mi-a spus nimic.

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Mirela, ai idee daca la Filantropia trebuie cumparata anestezia pt cezariana? Mie dr nu mi-a spus nimic.

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

intreb pe 17 cand merg din nou la eco
am uitat sa l intreb pe el, iar asistenta n a stiut ce sa mi spuna

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 18z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am uitat sa spun multam cui a dat reteta de prajitura cu mere si gris super super buna, papa si Robert!!! (minune!!) Si e ceva gen "prajitura de criza" mai nimic nu pui in ea acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Am uitat sa spun multam cui a dat reteta de prajitura cu mere si gris super super buna, papa si Robert!!! (minune!!) Si e ceva gen "prajitura de criza" mai nimic nu pui in ea acolo.

Unde-i reteta ?

Adam (22 mai 2008) si 35+ Noah

Mergi la inceput