Mamici si Gravidute Italia ***(88)***
Raspunsuri - Pagina 4
Roxali spune:
Slimatei si noi santem fan topolino...de fapt de cand era picea mica ii ziceam Topina ptr ca iubea parmigianno si cascavalul
da ce misto e tortul
cadoul de craciun e ...casina lui topolino si c
am fost pana la mercato ...prostii, dar un ger...m-am suparat si mi-am dus masina la spalat , i-am tras un aspirat si m-am incalzit instant
am bucatarit repede niste ardei umpluti + smantana romaneasca
trimit repede mesajele ca tare mie frica sa nu mi se blocheze
slimatei spune:
iote asa ,tot noroc cu ioana....
am vazut si eu poze cu zapada
Doamne ce amintiri mi-ati starnit... faineeee!!! nu va zic noi anul asta ce'am vazut un pic prin februarie vreo 2 centimetri de zapada..de' ne'am urcat pe munte ca de'altfel..nu "pupam " nici atat... nu va zic ce' mai placea si lui stefi..macar de'am prinde si in iarna asta ,tot asa..macar vre'un pic.. tot pentru stefi .. eu mai pot trai si din amintiri
ce frumos e sa citesc "nazbatiile " copilasilor ..tare mi's dragi..cand o "combina" si stefi cateodata(nu-mi vine acum nimic concret in minte, da' poate o sa va mai spun pe parcurs cate ceva)
si sa vezi cum vine ea cu fatzuca ei de "victima" pe jumate distrata de ce'a putut combina si pe jumate cica suparata ,cu parere de rau..
Doamneeeeee ...ca nu stii ce sa-i faci pe moment... instinctiv te buseste rasul..da' trebuie sa te abtii ca deh' ..educatia pe primul loc...apoi nici nu stiu ce sa mai spun..din toti "rarunchii" ma abtin si incerc sa cautam sa-i explicam (pe cat se poate) conform "prostioare" ca ceea ce'a facut nu se face..bla-bla-bla...
raluka deci pan' la urma ati optat pentru tunsoarea asta pentru Anais...bun' asa (vorba lu' fii'mea) ea oricum e frumoasa..vorba altcuiva si cu'n tzol in cap!
stefi n-ar fi stat sa-i tai bretonul.. e mult si cat a stat sa-i taie parul de la spate...macar l-a egalat, de cat am reusit eu in trecut sa o slutesc
stim ca si tu te gandesti la noi..
nustiu de ce.. dar si eu m-am atasat asa de voi.. ca uneori efectiv cand nu reusesc sa intru, mi-e ciuda ca nu va pot scrie mereu gandurile mele in acele momente, dar ma gandesc mereu la voi toate..va port aproape!
de asta zic ca stiu, atunci cand te atasezi de cineva e greu sa nu te poarte gandul.
georgy off..ai ramas cu "sechele" de multe ori ma duce gandul la voi , la Giulia oare ce mai face?
am patit-o si eu cu stefi intr-o dimineata zilele trecute...
acum nustiu ce'a fost..ma dusesem sa o controlez sa vad cum doarme..si cum stiam ca ea cu mucusorii in nas "sfoarie"(parca Dumnezeu m-a impins sa ma duc ca vroiam sa-mi fac un dus prima)..cand am intrat in camera ei..nu se auzea nimic da' nimic..m-am dus langa ea(langa nasul ei) si tot nu auzeam ca respira..n-am aprins lumina(sa nu o trezesc brusc sa o sperii), dar am pus mana pe piept sa vad daca respira...si n-am simtit sa i se ridice toracele(deobiei asa o controlez) nu va zic..mi s-a immuiat picioarele..si cred ca aveam sangele rece ca ghiata..cred ca mi s-a oprit si mie respiratia si adrenalina mi s-a urcat la cer... atunci m-am apucat s-o am zgaltai.. ea nimic..da' nimic...Doamne ce sperietura.. dupa mai multe tentative..am avuzit-o din nou sfoaraind..wow.. che solievo.. da' nici ca s-a trezit.. am lasat-o incontinuare sa doarma..sa nu-i stric somnul ,totusi... dar in dimineata aia n-am mai putut sa fac nimic...am pazit-o si atat..
din cate stiu eu se poate intampla si cica e "normal", ma rog.... ca copilasii sa mai aiba "apnee" prin somn..cica si la noi "marii" se intampla, dar nu constientizam noi....dar daca Doamne fereste nu reusesti sa-ti mai revii??..acum fac si eu ca tiganu "Domnul a dat Domnul a luat" cica ,ca sa ma linistesc...
va dati seama nu poti fi prezent si prompt 24-din 24 doar suntem oameni si noi doar nu suntem roboti(si tot cazi si tu in "lumea viselor"..
si oricum, daca e sa se intample si asta-i destinul.. ce putem face noi? e drept ca sunt atenta si incerc sa fiu mereu pe faza, dar eu una sunt constienta, ca in viata nu o sa pot sa o feresc de toate, daca nu mi'i dat in puterea mea sa o fac.. se poate oricand sa se intample ceva... te doare ca esti parinte, dar trebuie sa fim realisti!
nafi idem !si noua ne e dor de clipele de "cuibareala" in doi.. voi acum cat e veveritul mic inca mai puteti cat de cat, da' sa vezi mai tarziu cand va avea preferente.. cine pe cine se mai cuibareste
deci s-a bucurat de cadou? frumos cuplu sunteti felicitari! si sa o tineti tot asa fericiti pan' la adanci batranete!
deci nu mai ai silicoane.. eu una nu vedeam ora sa scap de ele..mama masura 7 cand alaptam..mai da'le'n colo..nici asa.. da' ma scuzati ca eu's pe invers serios intotdeauna mi-a placut ca aveam sanii mici..ca puteam sa fug in liniste sa nu-mi "fluture" pe la nas
dana (angie)acum abia am reusit s a ma uit cu calm si la pozicile voastre wow cati copilasi la ziua lui Mattia cred ca a fost frumos tare ,dar si obositor... mai ales din urma lor...ai avut ce strange...cred ca ti-ai pus mainile 'n cap :)
superb si tortuletul!!! si ce curios se uita Alessio parca ar fi vrut sa sufle el in lumanarica
am vazut si surioara ta frumoasa ca si tine..macar ca aveti culori diferite la par ;)
vazut si mamica cu burtica frumoasa familie! sa fiti ferititi si sanatosi cu totii!!!
trimit ca de doua ore ma tot chinuii sa trimit mesajul si acum era sa-l pierd.. ehhe..vorba ioanei am cam ramas in urma daca lipsesc...
a mai ramas doar un capitol de recuperat.. mai vad eu cum ma aranjez pe parcurs
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
slimatei spune:
nafi nu te-am uitat ca ia promis ca pui poze cu "zuza"
ce frumos povestesti tu ,de cum iti imaginezi viitorul veveritului cu taticul lui..
uneori imi imaginez si eu fel de fel de chestii frumoase,... pe cand va fi maricea "fefi"(mai nou un supranome)
chiar mi-era dor de simonicutza ce mai face Tobia?cred ca a crescut
deci tu erai cu ciulama-ua..imi aduceam aminte ca a scris cineva..dar aveam impresia ca e ioana ..ca nu mai la ea ma duce gandul cand vine vorba de papica
oricum a iesit buna si la mine
dana hai mai mami, ce esec? cu doi copilasi super activi pe cap, iti mai joaca si hormonii "feste".. te rog eu mult nu te mai desconsidera asa.. e normal sa nu fim "buni"(sa-i zic asa) in toate.. fiecare are partile lui bune...
eu una nustiu daca as fi putut sa am atate rabdare ,cum ai tu ..cred ca ma urcam pe pereti..dar poate ca DD iti da putere sa le duci pe toate..ca altfel cum?
bun ca ti-au iesit pan la urma poalele'n brau..ce ma distrezi..
cum adica nu mai faci pt cinci ani?..stii tu cum se spune exersand se invata perfectiunea
ioana sa nu uiti sa pui pozici cu ornamentele de craciun.. o sa pun si eu da' cand le'oi instala..decamdata nu le gasesc locul nici la presepe(ca vrem sa-l marim), nici la bradut
georgi multumim de complimente si la celelalte fete care n-am apucat
petro nustiu daca am reusit sa trimit raspusul la Pm-uri (ca mi nu-mi arata daca ti le'am trimis)
oricum iti multumesc odata!
off cum mai e S. cu gradi..i-a trecut perioada de plans? cine stie de ce a reactionat asa..se poate sa simta..ca ea e inteligenta..mai ales ca-i mai si explici tu una alta...dar poate e mai bine asa...
eu observ la alti copii(ce-am mai vazut si eu prin jur) ca nu realizeaza decat in momentul in care vine acasa bebe si vede ca chiar nu mai au timp si de ei ca prima..atunci sa vezi irascibilitate si gelozii..mai bine poate ca sa manifesta acum si poate cand apare bebe sa dea DD sa nu fie ceva drastic pentru ea si sa accepte usor situatia!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Roxali spune:
Am vizionat toate pozicile , admirat bebleusi, copilasi , printese , craciunite ...tare mi-au mai placut
Stefi vad ca esti f inspirata si atenta cu toata lumea...si sa nu ma mai iei cu sar'mana
slimatei spune:
ali hai mai...
si inca nu-mi ajunge timpulca concreta n-am cum sa ma mai "rapar" sa fiu
....cu toate astea va anunt ca sunt doar la pag 5.. asa ca mai am cersafuri..nu va speriati sa-mi spuneti daca vreti sa ma opresc
monica2008 spune:
fetele mie rau...sa nu va suparati daca nu mai intru vreo 2 zile dar am gripa si pe deasupara mi_a venit si cicludeci is varza.abia astept sa vina sotul acasa sa stea cu denis .mititelul el e cumintel cred ca a inteles ca mami are ceva.pup
bv STEFI ai revenit in forta
ROXALI da asa e 2 kg intyro luna e super mult la un copil mic de asat l_am si atentionat,el a spus sa revin la cantarit peste 15 zile sa vedem at ce si cum
gata va las ca nu mai pot
monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Ma amuz cititnd cearceafurile lui Stefi,imi place ca citesti si ne scrii la fiecare,chiar daca sunt lucruri "trecute"!Eu nu reusesc niciodata,desi citesc mereu..scriu tare greu si mereu uit pe cineva!!!
Frumos tortul celei mici!Imi place mult tunsoarea Lui Stefi,asa mi-am imaginat mereu ca va fi tunsa si fata mea!
Familionul baga somnul de pranz...asa ca eu profit si relaxez "departe" de ei cu cornulete cu nutela si un pahar de lapte!!!
Monica sanatate multa,sa treaca gripa repede!!!
Alexandra merci pentru link-ulcu puzzle.Giuliei ii plac foarte mult,i-am luat cateva de lemn(i le fac eu dar coopereaza si ea) si as vrea sa-i mai iau vreo 2,dar nu de hartie, tot asa mai suferitoare!
In Panorama de obicei mai venim duminica,sambata lucreaza al meu sot.
Abramburica...bine ca e bebe bine,sa mai stea la caldurica ca odata iesit...!
Ioana...cumstai cu pregatirile pentru serbare????Giulia Craciunita ce mai face???
Toate ati facut bradul???Noi cred ca saptamana viitoare,desi mi-ar fi placut sa respect traditiasi sa-l fac in Ajun,mai vedem!!!
trimit si eu mes.si ma duc sa incarc vreo 2 poze!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 25+
Giulia!
nafi spune:
Buna seara fetelor!
Mai dar ce vorbarete ati fost! nu stiu cum se face, ca atnci cand am timp si chef de forumeala nu sunteti voi si viceversa!
Sunt cu spatele bucati si am multe noutati ( si vorbesc si in rime ) :
1. Ricky are dinte ! Ieri si-a facut dintzocul apartitia, asa timid...Ca urmare musiu e agitat, mamos si rompe p...vorba italianului
2. I-am luat bilet mamei mele sa vina la noi in perioada 8-25 februarie.
3. vineri 17 dec. plecam spre socri unde vom petrece Craciunul . marito o sa se mai intoarca niste zile pe acasa caci mai face si vreo cateva zile de munca dar macar vreo 3-4 zile de libertate tot prindem si iesim si noi singurei in oras
4. ieri am facut first time ragł dupa o reteta care cica e de prin 1820 si mi-a iesit beton chiar daca am folosit doar carne de vitel (ca eu sunt alergica la porc si porcisme). am gatit la ea vreo 70 de minute desi reteta originala zicea vreo 90 (care erau deja reduse de la 120). m-am gandit eu ca pe vremea aia femeile stateau acasa la cratita si nu aveau skype, DC si malluri si de aia aveau timp sa fiarba 120 la un ragł care se mananca in 3 clipite de ochi (cum a fost cazul nostru!) Daca vreti reteta, strigati si ma pun pe scris. nu e mult.
5. marti am programare la estetista sa ma fac fata gigea sa-mi aduca Mosu' desuuri sexy
6. mi-am facut programare la ginecologul meu cel vestit pe 21 ianuarie ca sa vada ce si cum cu prolapsul ala si sa-mi zica daca ma calugaresc sau ma apuc de filme XXX
Nu stiu daca mai am vreo noutate...dar oricum , ce era mai important am scris!
ABRAMBURIKA - bine ca esti tot 2 in 1. nici o graba. ca n-a ramas nici un bebe inauntru si odata iesit stii ce urmeaza! Tare sunt scumpi copii dar si tare greu mai e...Ieri am gatit sosul ragł cu musiu in brate dansand ,ca am pus pe laptop muzica cu Barry White si spre norocul meu asa a mai uitat de dintele ala si n-a mai urlat Si i-am dedicat special melodia lui Barry intitulata " You are my first, the last, my everything!"
SLIMATEI - ma bucur ca lungimea parului tau e proportionala cu distanta dintre tine si sot la lasarea intunericului Asa te vreau! cat despre silicoanele mele...iesi mi-am luat o crema de la collistar care cica le mai umfla un pic pana incep sa-si revina ele singure. dar tare imi e ca umflate sunt doar buzunarele celor de la collistar Oricum, ca sa nu zic ca nu ma spoiesc si eu cu ceva. de fapt si mie imi place mai mult asa in seria B ( sper sa nu ajung in A) ca ma misc mai svelta asa Imi aduc aminte de prietena mea din copilarie care radea mereu de strabunica'sa ca daca nu avea grija si le prindea la chilotzi!
Gata am aberat destul..de la foame cred!
Va pup pe toate fetelor si sper sa revin curand!
Pozele alea cu mine zuza...sper sa le pun in seara asta, daca reusesc sa intru la poze.
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
nafi spune:
Am pus cateva poze fetelor!
Sunt din categoria zuza de Craciun, vreau ochi albastri , mi-am tras fidanzato si hobby
http://picasaweb.google.com/102351194846579067521/Nafi?authkey=Gv1sRgCLigyMC6gNegkAE#
Noapte buna! Pe maine!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629