Mamici si Gravidute Italia ***(88)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

abia acum am reusit sa dau la telefon si de pediatra.
eram disperata nu pentru ca a facut boala, ci pentru faptul ca daca avea deja virusul luat, in contact cu antibioticul sa nu starneasca cumva o reactie.
Pediatra a reusit sa ma linisteasca zicandu-mi ca antibioticul, nu poate sa-i faca decat bine, evita ca boala infectioasa sa se complice, si exista o singura boala (mononucleosi) care in contact cu antibioticul face o reactie, dar nu de complicanta, ci de diagnostic(apar niste pete, dupa cere ei isi dau seama ca e aceasta boala). Singura chestie care poate fi periculoasa in contact cu antibioticul e sa nu cumva sa fie alergica la el. atata tot, ca de'altfel antibioticul salveaza in orice caz.
Din cate mi-a spus ar fi trebuit sa-i fi facut un vaccin(eu sincer nu stiam si de acest vaccin ), pentru ca bolile infectioase sunt de la sine o problema si se pot complica intr-un mod serios , dar antibioticul sigur nu poate complica, din contra a ajutat sa nu se infecteze mai tare.
ce usurare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Of Stefania ce mai sperietura..ma bucur ca frica ta nu s-a adeverit. La tine se potiveste vorba ca un rau nu vine niciodata singur.. Tu sa fi sanatoasa sa le poti duce pe toate
Dana mi-e asa mila de Alessio..
Alexandra cu intarziere si rusinica iti spun si eu La multi ani!
Abramburica sper ca bebe sa vina cand iti doresti, dupa serbare dupa ora 19
Eu sunt mai burtoasa si nerabdatoare ca niciodata..as vrea sa ma pot culca si sa ma trezesc cand trebuie sa nasc.. Azi noapte am avut un cosmar oribiiiil..cred ca lucreaza subconstientul cu toate fricile mele..
Va pup pe toate

Mergi la inceput

luisa(iti spun asa, daca ma lasi, ca imi place cum suna
stii cate cosmaruri am avut eu in sarcina... mamaaaa.... nu-ti mai spun
presupun ca e normal, si macar unul in toata sarcina o mama are astefel de visuri.

de la ganduri cred ca se trage, emotii etc...

m-ai facut sa zambesc cu faptul ca sa te trezesti deja la termen ce bine ar fi!!! ca lungi sunt Doamne, cele 9 luni de asteptare..
Cand eram gravidutza, aveam o pisicuta. ea a reusit, de a nascut de 3 ori cate 5 pisoi... pana am nascut eu fetita

ma gandeam eu asa de ce nu ar fi si la noi mai rapida asteptare.. dar daca e sa pui, longevitatea lor, cu a noastra cred ca tot acolo ajungi.

asaaa ca mi-ai amintit petro sper sa-ti iasa pasenta si Gabriel sa astepte cumintel dupa,serbarea S.-ei! cred ca ai niste emotii!!
mie mi-e un pic ciuda, si cred ca e normal , ca ratez prima serbare din viata printesei mele, si macar daca aveam un motiv asa serios ca tine.
DD juta sa fim sanatosi, ca de rest.. or mai fi ocazii , pacat ca asta era prima, da' na' putem sa le avem pe toate...

va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

Rapid ...

stefi - oooff, da e varicela. Te inteleg perfect ca iti strica planurile (serbare, ziua ei), asa cum am patit-o noi in vara. Am raspuns la sb. Nu ai ce face, ti-a zis bine ioana despre boala. Priveste pozitiv, ai mai "bifat" o boala a copilariei. Eu nu sunt pt. vaccinuri aiurea pt. bolile coplariei ... tre' sa le faca, isi intareste sist. imunitar. Vaccinuri si tratamente se fac/dau pt. chestii mai serioase. Parerea mea!

Sanatate multa!

Revin ...

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

multumesc petro
pai o vad pozitiv, si am "bifat" prima boala copilareasca, ma bucur ca am scapat de ea..ma rog, scapam.. atat imi pare rau ca a venit intr-un moment ca asta, si ca ....nu m-am dus la ioana sa o ia atunci de la Giulia

faza cu antibioticul era ca :
in tot timpul asta era sub tratament pentru bronsita.
si ma speriam sa nu faca reactii.
nu mi l-a dat tratament pentru varicela, nicidecum .
mi-a dat niste gocce tinset si zovirax sciroppo... in caz ca bubitele se inflameaza prea tare, daca nu , si dr. sa le las in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei
atat imi pare rau ca ....nu m-am dus la ioana sa o ia atunci de la Giulia

Hahhaaaa ... lasa ca o sa treaca. Festa in fam. tot poti sa i-o faci, voi (fara copilasi invitati), tortulet si cadouri si o sa fie bine si-asa. Asta e!

Asa ... azi m-am facut mumoasa, cum spuneam. Ce bine iti face la psihic ... poze o sa pun pe luni incolo, de la serbare. Sper .

La noi ningeeeee ...

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

cap.89

Mergi la inceput