Mamici si Gravidute Italia ***(88)***
Raspunsuri - Pagina 19
slimatei spune:
Ale scuze mamico, eu cu minte'n baterie

La multi ani fericiti!
si cat mai multe lucruri bune si frumoase!!!
off si trebuia sa-i cumpar azi regali la mandra mea( cu ea nu am nici o sansa) si iote taman belea...
poate o reparam pan' la ziua ei
daca nu m-as fi dus eu si cu autobuzele(ca si asa mi-e dor
) dar au si astia niste orarii ...nustiu cand as fi ajuns cu ele acasa
apropo de dimineata ma tot chinui sa scriu mesaj danei.. mi s-a mai intrerupt si curentul intre timp si am pierdut dita'mai mesajele...
acum ma pregatesc sa ma duc sa-mi iau mandra de la scoala
abia azi dupa 2 sapt am reusit sa o trimit sanatoasa zic eu la gradi, desi scoasa pe ger dimineata toi ii lacrimau ochisorii.. de la ger..d'apoi ce sa-i fac pot sa o tin numa' n casa??? tot tb sa o scot afara?
in fine, observati ca nu va mai las neinformate.. o sa stiti si la ce ora "mananc"
daca n-ati dedus deja...
va pup!
daviduca spune:
ALEXANDRAAAAA

,LA MULTI SNI,SA AI PARTE DE BUCURII SI IMPLINISRI ALATURI DE CEI DRAGI AI TAI SI MULTA MULTA SANATATE.

.
eu am intarziat cu urarile e drept dar sunt motivata ca am facut turno de noapte si abea ce m-am trezit
.
in alta ordine de idei,IOANA,lipsesc zilele astea da asa,in teorie,ca v-am citit mereu dar am asa un vuoto di ...tutto.abea am terminat turno de noapte,am coma totala,n-am cumparat inca nici macar juma de cadou ptr nimeni,nici spesa de mancare ptr craciun ma refer si incerc sa-mi dau seama cum sa le combin avand in vedere ca eu muncesc pana pe 24 la ora 12.....

.
si ie tare-mi place sa am de toate,sarmale,salata boeuf,cozonac si le fac cu drag dar ....caannddddddd
.
si am asa o stare de agitatie,bine ca davide e mic si pot sa ma duc cu el sa iau regali,dar ideea de a gira i negozi cu el zilele astea cand parca a innebunit toata lumea...boh.
pe 25 avem un botez si ziceam ca plecam undeva 26 27 visto ca sunt si eu libera..miracolo,dar papa zice ca nu ne mai punem pe drum numa ne obosim,poate are si el dreptate,nici nu mai stiu ce sa zic.
incerc sa ma organizez alla meglio si inep azi cu un giro la parucchiere numa un pic ptr varfuri...
restul,una cosa alla volta,ma apuc de luni inkol cu biscuiti si alea ce se tin si cateva zile.
de aia nu prea scriu nu am grandi novita dar va citesc si sunt la zi cu tot,cu dopul lui brambu
,cu muscaturile lui dana,cu masina lui stefi,cu ale,cu siropel si cu ziua tatalui,cu nafi care se prega de plecare-beata lei.
gata,va
acum,fac o tura cu aspiratorul si ma car.
kemsy spune:
La multi ani Laura Alexandra, sa fii sanatoasa, voioasa si sa ai parte numai de bucurii!

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti 

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

slimatei spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui kemsy![]() |
unde pleci cucoana ?, mai stai cu noi un pic
daviduca
multumim de info cu voi ..ai grija de tine !"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yoanag azi dimineata cind ii dadeam sortuletul ma imbratiseaza fata mea :) si imi spune mami te iubeste tare tare Giulia ![]() dupa care ma stringe in brate imi da baci si imi spune ti voglio tanto bene ![]() pai ce sa mai vreau altceva de la viata???? ce momente minunate Vivi e lascia vivere! |
tare dulce Giulia!te inmoi tare cand auzi.. si mie cand mi-a zis prima data:"- mami, mai vino sa te iubesc!
eram lesinatasa ai spor la pregatiri!
kemsy spune:
yoana, ce frumos e sa iti spuna copilul ca te iubeste!!
Loris a devenit mai rau ca o lipitoare, nu mai vrea sa doarma in patut, in schimb cu noi in pat doarme de minune
. Aseara mi-a prins fata cu mainile si ma tragea spre el sa ma pupe!
daviduca, o sa ai Sarbatori pline!!Cu gatitul faci si tu ce poti, important e sa va simtiti bine, nu sa ajungi sfarsita de oboseala!!

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti 

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

slimatei spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159474
ioana ajutor!!! tu stii cum arata bubitele.... pun poza in album!
slimatei spune:
http://picasaweb.google.com/stafaniaX2/Dicembre2010#5551409263723332978
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
yoanag spune:
Stefy-daca de aseara pina acum s-au inmultit hmmmmm
eu asa le vad ca e varicela
si apar prima data de obicei pe burtica si spate apoi restul
o sa vzei ca azi are mai multe si pe maine la fel....
trebuie sa o tii in casa vreo 2 sapt
degeaba se zice ca trece intr-o saptamina ca trece abia in 2
eu atit am fugit cu ea pina la pediatru am anuntat ce are si acopereau copiii cu paturi etc...cind trecem pe acolo
nu era nici vina mea ca doar medicul m-a chemat s-o vada si sa-i dea crema si picaturi
suna pediatra si du-o neaparat
varicela (bubitele) iasa dupa 2 sapt dupa ce a intrat in contact cu virusul si de obicei se face iarna....a mea a facut imedait dupa craciun si anul nou
cum a patit si Petro cu S pe cind sa plece in ro,S a facut vara...deci nu e zis ca numai iarna-primavara se face
anunta-ne cum e Stefi
aaa va las si 
Vivi e lascia vivere!
slimatei spune:
multumesc mult ioana...offff s-a dus de rapa si serbare si zi de petrecere... sper ca nasica sa fi avut in tinerete.. si macar ea sa vina pe la ea...
nustiu cum sa fac sa o vada pediatra ca nu am cum sa ma deplasez.. of, masina, masina cum ma lasi tu cand mi-e mai drag...
m-as fi dus aseara la pronto socorso pe bune de speriata ce eram.. de frica sa nu pateasca ceva vre-o reactie in contact cu antibioticul... mai mult de asta, ca de altfel nici ca-mi pasa de restul, tot trebuia sa-l faca si chiar nu conteaza cand..
daca s-a intamplat acum asta e.. dar ma macina ca eu i-am dat antibiotic.....de unde sa stiu ?
pentru ca ea degeaba s-a manifestat virusul acum, ea il avea doar nu l-a luat ieri...
multumesc mult!
o zi buna fetele!.... va tin la curent
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de