Sinupret pentru bebe de 2,5 luni!

Sinupret pentru bebe de 2,5 luni! | Autor: inbox

Link direct la acest mesaj

Buna, baietelul meu de 2,5 luni este racit, tuseste si are mucisiori, medicul lui in care eu am mare incredere i-a prescris oscillococinum, sinupret si panadol. Am insa, o mare nelamurire cu acest sinupret, deoarece scrie pe el ca se da doar la copii de peste 2 ani, si am vazut ca are continut de alcool! I-am dat de doua ori pana acum, mi se pare ca ii fluidizeaza secretiile, insa am o indoiala cand i-l dau din cauza continutului de alcool!
Voi ati dat sinupret la copii asa mici, a avut efecte?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Inbox, eu nu i-as da bebelusului Sinupret din cauza ca are alcool si inca alcool tare.
Da, e grozav Sinupretul, l-am folosit de multe ori si noi, dar nu la varste atat de mici.
Noi acum folosim la nevoie Sinupret tablete. Oare nu ar fi bine sa ii dai o bucatica mica dintr-o tableta dizolvata in apa dupa ce ii indepartezi glazura verde? Decat tinctura aia...

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mi-am amintit ca stiam de la Sabina ca secretiile nazale se elimina cu usurinta in timpul baitei, in timp ce torni pe capul lui Bebe apa calda :).

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Medicul fetitei mele (in care si eu am mare incredere) i-a prescris Sinupret la 7 luni prima data. A ajutat-o f mult de fiecare data. Si pana la 3 ani si 2 luni numai cu el s-a facut bine de fiecare data cand a fost racita.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput