Floricele de Liliac Mai_Iun_2010! Vin Sarbatorile!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ola si de la noi
Taty_ana de pasii de salsa m-am saturat(i-am tot repetat timp de 9 ani) iar de legantul pe picioare este cam greu acum ca la cele 10 kg aproape ale printesei e cam greut
Vivela
, o singura data am lasat-o si eu sa planga si tot la fel i-a fost foarte greu sa se lin si pangea cu sughituri si cu niste okisori mari de parca am taiat-o

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofie-iubi spune:

dar nici ziua nu adoarme singurica in patut? ai incercat s-o pui Aleesicoo?
Sofie si mai devreme a adormit, dupa papa la san am pus-o in patut, ia luat cam 1 sfert de ora, eu plec din camera si o las, chiar daca mai chitaie nu ma duc la ea. Doar daca plange o iau la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

da sofie plange rau de tot cand se vede singurik
si chiar ma doare sufletul
prefer sa o legan
ce sa fac? sa imbolnavesc copilul doar k sa nu o mai legan?in nici un caz
eu san nu ii dau .....deci... stiu k multi copii adorm la san

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Corina sunt superbe pozele,cel mai mult imi place 155,e dragalasa foc,cu caciulita de Craciunita si chiloteii cocolino(sunt ca cei de pe Discovery travel,mereu ma intrebam cum sunt facuti)...dar(fara suparare sper) cu fustita superba nu mergea si un maieut?De ce e la bustul gol in toate pozele?

Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

asa este fiecare bebelus este diferit...si fiecare mamica isi cunoaste puiul ei cel mai bine :)nici pe mine nu ma lasa inima s-o las sa planga, acum cand plange imediat o iau in brate, cred ca mi-au lasat mie sechele cele 3 seri de plans ale ei :)

Mergi la inceput

la muuuulte luni si ani Surya! :) oare de ce mi-a aparut mesajul inainte de mesajul tau :))?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

LA MULTI ANI mulatrei mele SURYA,azi a facut 6 luni, e f important pt mine acest jumatate de an din viata ei....o dulce mami...

LA MULTI ANI pt toti bebei ce fac astazi 6 luni sau care isi serbeaza ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

La multi ani Surya!!! Sa fii sanatoasa si fericita, pui mic!!

Laura, super blogul tau, superba casuta de turta dulce! M-ai motivat cumplit!! Abia astept sa ma si urnesc!

Corina, sunt fara cuvinte in fata pozelor!! SUPERBE! Iar Maria este un ghemotoc tare frumusel de fetita Abia astept sa ii facem si noi Ioanei setul 2 de poze, ca avem inclus in pachetul de la botez si sedinta foto in studio in decurs de un an...cred ca o sa ii fac pe la 1 an, ca sa stea in fundulet bine, sa mearga...nu stiu daca o sa il facem cu Bogdan sau cu Alexandra...vom vedea atunci.

Sorana, noi aveam saniuta si i-am mai luat doar suportul gri de deasupra care e facut pentru acea sanie. Insa sunt diverse site-uri cu diverse preturi pt acelasi produs, nu mai tin minte de unde am luat noi produsul insa poti cauta dupa sanie Baby dream de la firma KHW. E unicul produs pt copilasi mai mici pe care eu am fost in stare sa-l gasesc dupa ce am cautat netul in lung si in lat.

Nati, bine ai revenit! Ne era dor de voi!

PS: si eu am stat azi in pantalonii de pijama si tricou... tare bine mai e...

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Multumesc frumos pentru aprecieri Camelia, Mira, Bia, Vivela, Sorana, Ioana (Artu), Laura, Cris
Ma bucur ca imi impartasiti incantarea

Mira, ia sa vii tu la mine sa-ti mai dau o carte, ca se te lamureasca despre cat de bine e sa obisnuiesti copilul cu metode din astea "militaresti".
Vivela - la subiectul asta.

Sorana - are si Alexandra accesorii si a venit cu ele, dar noi nu am apucat sa le folosim. Are aripioare de ingeras, cornite de ren, caciulita de craciun, etc. Vorbeste cu ea la telefon ca sa iti spuna exact ce poate aduce. Ea face poze copiilor si in studioul lor (e pe Calea Victoriei, aproape de magazinul Victoria), dar si acasa. Noi am preferat acasa, pt ca aici se simte Maria bine si e zambareata. Afara sau in locuri necunoscute nu prea zambeste
Mi-a zis Alexandra si m-am convins si eu: cel mai bine e sa ai 2-3 tinute, maxim. Altfel obosesti copiii cu atata dezbracat-imbracat. Si sa fie cat mai simple, fara mule culori/desene/"slogane", ca sa nu distraga atentia de la subiect. Talpitele mici goale arata f bine in poze. O caciulita mai haioasa+pantalonasi, etc. Jucaria preferata cu care sa se joace el acolo in lumea lui.
Eu cand m-am documentat pt sedinta foto, am cautat pe google poze de studio cu bebei si m-am inspirat din ele.
Regula cea mai importanta este ca bebe e subiectul principal, accesoriile trebuie sa completeze imaginea, nu sa distraga atentia.
Ai incredere in Alexandra si va iesi o poveste!
Si invata din greseala mea: pregateste-te si tu, sa arati bine. Eu din pacate n-am reusit sa ma machiez si arat obosita si vai de capul meu

Nati, chiar ma gandeam la tine astazi! Bine ai revenit, ne-a fost dor de tine si floricelele tale!

Cris, asa ni s-a parut ca arata mai bine. Pozele sunt doar pt noi, nu am de gand sa le expun public. Vi le-am impartasit voua, dar o sa le sterg dupa cateva zile. Nu sunt chilotei, ci e scutec textil

Camelia, tot tin sa te intreb: ati inceput diversificarea? Cum e?

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Bilica, pune si tu te rog o poza cu micuta pe webshots sa vada si ochiu meu fata faina.

Laura, Virginia, ghici ce le-am cumparat ieri baietilor....Casute din turta dulce nedecorate ca sa le orneze ei!

Brad, am trecut de-a lungul anilor prin toate etapele: natural, artificial, ghiveci. Eh anu' asta facem nefacuta. Mergem la o "ferma" de brazi, mergem cu sania cu cal la brazi, il alegem si il taiem noi.

Corina, m-am mai uitat inca o data la poze. (of, o fata de-asta cu ochisorii inimioare albastre de ce nu avem???)

Sofie-iubi, bun venit ca nu am apucat sa iti spun

Vivela, Poze de la sedinta voastr foto nu pui pe blog sau pe webshots .

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput