Floricele de Liliac Mai_Iun_2010! Vin Sarbatorile!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofie-iubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo
si noi tot pe picioare leganata adormim si la cele 9500 kg nu mai fac fatza

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

pot zice ca esti o norocoasa a mea adoarme numai dansand cu ea in brate pe muzica salsa si muzica sa fie data mai tare...vecinii cred ca vomita de atata salsa...singurul lucru bun in asta e ca exersez pasii de salsa si la sala sunt printre avansati

mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010)

ohh si noi eram dansatoare mari, acum mai rarut, mai mult de placere. a facut mami picioare de balerina :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Corinaaaaaa, superbe pozele, Mariuta adorabila, tu asisderea, poza de final absolut emotionanta

Fustita incredibila, chiar voiam sa te intreb daca fotografa a venit cu tinutele si accesoriile, inteleg ca nu..Mi-au placut si botoseii si caciulita de Craciun, si rochita aia alba, si clamuta (sau era bentita), tot.
Noi am programat sedinta foto tot cu Alexandra, miercurea viitoare, si nu stiu ce tinute/accesorii sa pregatesc pt baieti?? Inteleg ca ea nu aduce nimic..Voi ati facut pozele acasa sau la studio? Ceva sfaturi, ce as putea pregati pt baieti, please!
As imprumuta eu de le la tine ca-s faine rau accesoriile si hainutele Mariucai, dar nu prea ni s-ar potrivi, ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Gata, le-am vz si eu. Foarte, foarte frumoase pozele si protagonistele.
Fustita si palariuta - dementiale.
Chiloteii aia plusati...dulci foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Corinaaaaaa

absolut superbe pozeleeee; adica modelele

f f faine; fustita e super; sa o pastrezi ptr primele lectii de balet

cum zicea Sorana, poza de final este f emotionanta

Sorana, din pozele Arturicilor (cele cand erau mici si am facut calendar) nu te inspira nimic?

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Si salutare fetelor! (m-am grabit sa zic Corinei de poze si am uitat)

Mira, wellcome back! Felicitari pt proiectul cu casuta, va tin pumnii sa iasa cum va doriti!

Virginia, am vazut si eu pe FB pozici cu Ioana la zapada (si nu numai), super super super! Frumoase amandoua! Si te-am si visat azi-noapte, dar am uitat visul, ca de obicei Era de bine, oricum, ca m-am trezit bine dispusa.
Si sa nu uit: de unde ai gasit saniuta aceea, m-ar tenta si pe mine pt Tudor..

Laura, arata senzational casuta de turta dulce, si biscuitii de altfel, ma tenteaza sa incerc si eu , desi sunt cam paralela cu bucataria, dar macar imi doresc sa fac pt baieti, asa ca tre sa existe un inceput. Multumim de retete

Noi azi am facut bradul E drept ca-i din hartie Am cumparat de la targul de carte, de la editura Aramis, o super carte, mare si cartonata, si in interior are un brad din hartie, marisor, si peste 100 de globulete, mosi, bomboane, (tot din hartie), pe care sa le atarni in brad. Nu l-am terminat, ca Matei se plictiseste repede, cred ca ne va lua o saptamana, dar e super! Ne antrenam pt bradul cel adevarat, pe care-l vom lua cred ca saptamana care vine.

Mergi la inceput

Ioana (Artu) mi-aduc aminte ca pozele baietilor au iesit senzational, dar nu am retinut bine accesoriile, mi le-ai mai putea trimite o data, sa le mai vad si sa ma inspir, te rog mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mie mi-a placut mult - in afara de ultima poza - cea in care Mariuca e "imbracata" in craciunita, pe burtica si cu un piciorus in sus. foarte dulce .

eu ma declar anti-lasat copilul sa planga dupa ce am experimentat-o o data si m-am lecuit. chiar nu-mi dau seama de ce tineam asa mult sa adoarma copilul singur, ca doar nu-l trimiteam in delegatie, era mereu cu mine si nu mi-era greu sa aloc cate 10 minute la fiecare somn. dar na, primul copil, citeam mult (si bun si prost) si credeam ca o fi ceva de metoda asta din vreme ce s-au scris carti .
rezultatul: a plans crunt si la 5 min, si la 10 si la 15...fara a da niciun semn ca ar avea de gand sa inceteze vreodata . dupa "experiment" plangea cu sughituri la mine in brate si avea figura unei caprioare haituite. si asa a fost vreo saptamana, n-o sa uit in veci, nu puteam nici sa-mi iau privirea macar de la el ca incepea sa planga si sa tremure. cred ca-i era frica sa nu ma piarda, foarte tare l-a afectat.
dar da, sunt copii si copii, nu toti sunt la fel. David are si acum o ambitie dusa pana la extrem, nu cedeaza sub nicio forma, indiferent de consecinte. nu zic ca asa e un lucru bun (mereu), dar trebuie sa-l respect asa cum e.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Sorana, ai PM

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna ziua mamici,

Ne mai primiti?! Mami a fost foarte ocupata lunile precedente, dar are o scuza, era pe net mai toata ziua cautand un apartament mai maricel pe care, in sfarsit, l-am gasit! Mai ramane de renovat pe placul nostru.
De acum in colo vom incerca sa fim mai active pe forum. Ne era dor de voi!
Vrem sa vedem si noi pozele Mariutei si ale altor bebei. Ne trimite si noua cineva userul nou si parola de pe webshots.

Mergi la inceput

Nati, bun revenit!!

ai PM

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput