Floricele de Liliac Mai_Iun_2010! Vin Sarbatorile!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Artu, o sa pun, da' trebuie sa scanez albumul (care are doar 6 pagini, nu mare lucru...) si apoi sa le incarc. dar uite, am incarcat poza (ca doar una m-am invrednicit sa scanez) si am uploadat-o si pe picasa: aici.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Corinaaaaaa, Este superrrba Mariuta! Vrem si noi poze, poate imi trimiti si mie datele tipei si cat v-a costat sedinta foto

Mira, decat sa o lasi sa planga, mai bine rasfoieste cartea "the no-cry sleep solution" - este pusa pe mailul comun de Alinuzaa mai demult. E de super bun simt si extrem de logic tot ce se spune acolo.

Nati Bine ai revenit, te asteptam de mult! Sa stapaniti si locuiti sanatosi noul apartament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Corina, multumesc mult de toate sfaturile, o sa tin cont si sper sa iasa ceva tot atat de frumos ca la voi!

Virginia, multumesc de info cu saniutele! Vazusem intre timp si de ce site-uri ziceai pe FB, sper sa gasim ceva convenabil si pt noi.

Nati, wellcome back! Asteptam sa ne povestesti de voi, de fete, sa pui si pozici cu printesele tale!

Legat de plans, si la noi e cam asa: Tudor nu adoarme si nu sta mai deloc SINGUR. A-l lasa sa planga nu inseamna decat care pe care. Adica am un incapatanat, pe care nu e bine deloc sa-l superi. Nu se supara usor, e mai mereu vesel, dar si cand se supara rau e in stare sa planga cu orele, fara incetare, ff greu se mai linisteste si suspina apoi lung timp. Am patit asa nu lasandu-l sa planga, ci cand era ff obosit, ii trecuse ora de somn si nu reuseam sa-l adorm. A apucat sa se enerveze rau si n-am mai scos-o la capat. Asa ca eu si numai din motivul asta si n-as putea incerca metoda de care vorbiti. Recunosc, mi-ar placea un bebe "disciplinat" si "independent", care sa adoarma singur cand il pun in pat, care sa se mai si joace singur, dar ma bucur ca am un copil sanatos si voi incerca fie sa gasesc metode "friendly" de a-l invata sa adoarma singur (nu ma intrebati care-s alea, caut inca), fie sa ma inarmez eu cu mai multa rabdare incat sa mi se para totul mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofie-iubi spune:

Arturicii, multumim, bine v-am gasit:)
Vivela ai un flacau tare mumos, sa-ti traiasca.
Crissy_c cum se intra pe e-mailul comun, cu ce parola, m-ar interesa si pe mine cartea " No-cry sleep baby" sau ceva de genu'
merci anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Va multumim de primire!

Felicitari, Bilica printesei tale! La multe lunite si multi anisori!

Si noi azi am implinit 6 luni! Mai are mama o fata mare ... aici:
http://family.webshots.com/photo/2101498960106599133WKbGYv

Corina, super pozele! Da mie imi place asa... doar cu fustita. Cute!

Am vazut multi bebei frumoso foc!

Artu merci de PM! Prompt as usually!

pe toate , acum tre sa fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Justina iar a varsat , legumele..am dedus ca de la legume a varsat si azi si ieri..pt ca dimineata i-am dat branzica si cereale si n-a avut nimic. Pe deasupra a facut si febra (38,5) pe la 16:30, la 19:30 avea 37,6 (i-am dat Nurofen)...sper la noapte sa nu mai faca febra.
Ma gandesc sa nu aibe infectie in gat si de aici febra.
Se simte mai bine de la aerosol.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Buna seara,

Am scris ieri o parte din mesaj si am spus ca revin. Insa a cazut curentul si a venit abia in jurul orei 2 . Bine ca apucasem sa o culc pe Eva.
Astazi am fost f. prinsa, am reorganizat hainele, am mai aruncat din ele. Mi-am dat seama cat am putut sa ma ingras... . M-am uitat la hainutele mai vechi si acum mi se par de copil. M-am hotarat sa rationalizez mancarea: fara paine, dulciuri, carbohidrati.

Laura condoleante.

Sofie bine ai venit! Am aruncat un ochi pe blogul tau si este tare dragut!

Crissy_C, Theo, Lerbanum la multi ani Patriciei, lui Stelios si Biancai pt. cele 6 lunite!

Gabriela la multi ani !!!

Laurita chiar ma gandeam ce-i cu tine ca nu ai mai aparut. Si mi-a amintit Madamar. Esti OK? Totul bine la voi? Sper ca ati prinsi cu treaba si nu sunt alte probleme.

Madamar la multi ani bunicilor tai. 80 de ani este o varsta superba pentru ei! Mie imi pare tare rau ca nu mai am nici un bunic (adica strabunic al Evei)...

Theo pai s-ar putea sa apara si pe la voi ceva zapada ca astazi am auzit la stiri ca este cod rosu de zapada in Creta. Care este la sud. Poate pana ajunge acolo fulguie si pe la voi putin.

Cris_09 despre bisphenol poti citi si aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Bisphenol_A . E plin internetul de articole. Da un search.

Laura foarte frumoasa casuta de turta dulce. Si biscuitii. |Ce era chestia aia verde / rosie cu care i-ai decorat?

Corina foarte tari pozutele! Si spui ca fustita i-o facusi tu!?! Si ce ochisori albastri! M-am topit!

Virgi foarte tari pozele cu zapada. Acum vrem si noi saniuta!!! Dar daca o mai vede sotul si pe asta, cred ca ma trimite sa dorm in parc .

Ioana sanatate multa Justinei!!

Bilica m-ar interesa cum te descurci cu Surya in timpul zborului (cel lung de 16 ore): in ce anume o pui sa doarma? avionul are un bassinet in care poate dormi? cum reactioneaza? plange mult? ce ii dai sa manance in timpul zborului? cum se adapteaza la schimbarea de fus orar? orice alt sfat pe care tu il consideri util in acest subiect.

Gabita multa sanatate copiilor!

Meniul de astazi:
ora 11: mar+para+gutuie coapta+branza dulce (am scos morcovul ca a inceput sa se portocaleasca la fata)
ora 15: morcov+pastarnac+dovlecel+ceapa+sfecla rosie coapta (nou)+ pui = nu s-a mancat, probabil din cauza sfeclei; mai vedem maine cum sta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

fetelor,multumim....
NATI,felicitari pt gogoshica ta,e asa de frumoasa....,seamana mult cu tine,mai ales la ochi...
ARTU,eu nu ma pricep asa de bine la web...,dar am sa incerc in acest wekend,trebuie sa ii fac un album al ei,sau sunt toate floricelele intrun bughet( la gramada)?promit ca am sa ma uit pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Corina, ma intrebai de diversificare

Pai stam asa: acum ceva timp imi parea mie ca nu se satura cu laptic, dar la cantar a iesit ok, asa ca m-am linistit si nu am bagat supliment, si nici altceva

Vaccinul l-am facut pe 7 dec, si la cantar a reiesit ca nu a luat nimik in greutate sau lungime, in ultimele 3 sapt

Ziceam ca astept fix 6 luni (adika pe 15 dec) sa incep diversificarea...dar daca tot nu a luat deloc in greutate, am zis..hai sa testam terenul...sa ne jucam

Asa ca ieri am desfacut o cutie cu cereale de la Topfer (sunt bio, cele cu gris, cele mai simple, fara fructe sau altceva)...Am preparat o cantitate miiiica, 10 ml adika...foarte subtiri, sa vedem daca vrea....SI VAAAIIIII ce a mai lipait la ele....voiam sa ii dau 1 lingurita, dar lipaia cu asa pofta, ca i-am dat 2!

Azi am preparat din 20 ml...halit tot! M-a surprins, ca dupa primul varf de lingurta, deja deschidea gurita pt tura urmatoare....si era tare haioasa ca prindea lingurita cu dintisorii...(avem 2 dintisori jos)

Cerealele le-am servit pe la 7 seara......si coincidenta sau nu, ieri noapte a sarit o masa de laptic; de obicei manca la 3 si la 6...azi noapte a mancat de 5 doar

Asa ca 4 zile o sa gustam cereale...ca o completare

Apoi incepem si noi mai serios; abia astept sa vad cum reactioneaza la legume / fructe; si abia astept sa ne jucam si de-a autodiversificarea...am decis sa mergem combinat

Voi cum stati? Ati inceput? Ce metoda incerci? Stiu ca avem fetele pe aproape cu data nasterii.

Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Fetele mele!
Bun gasit!
IN obsinuita vizita de dupa somnul micutului, in asteptarea sotului de la dush.

Laura - condoleante pentru pierderea suferita! Si eu mi-am pierdut nasul de cununie in 2007 - a avut o viata frumoasa si o moarte... meritata, spun unii. A avut un accident de masina, si au murit amindoi (si el, si amanta)... Asta e!Suuuperba casutza! Tu chiar esti talentata!!! Oare sunt in stare si eu, de asa minuni?!?!

ALina, scz:)! Trebuia sa ma gindesc eu ca ai fost iute si ai luat si fetitei mari tinuta de Craciun:).

Corina - pup fetele superbe! dar pe webshots nu te pot vedea...dau fuga pe facebook - poate te gasesc;). Pe webshots imi apar doar 8 albume... oare de ce?!

Mira - mie mi-e greu sa aplic ... dar nu as vrea sa iei in calcul parerea mea, neaparat:) - la mine doar daca miriie, sunt in stare sa fac orice, sa nu ajunga la plins, si asta pentru ca nu ii cunosc plinsul... si nici nu imi doresc sa i-l stiu.
Cum spune si sofie_ sunt convinsa ca exista solutie sa o obisnuiesti, fara a aplica musai o regula, poate doar insistand. SI mie mi-e teama ca ar putea sa il afecteze...si chiar ma lipsesc... Nu faceti ca mine:)) - daca vreti sa fiti voi mai relaxati.
La noi somnul se ia de la sin, inca... nu stiu pina cind ...:)
Are insa si momente cind adoarme singur, in pat... cind e foarte obosit... si atunci refuza sinul. Deci: faci si tu cum iti dicteaza inima, sunt convinsa;).

Despre "scufitza": la mine tot nu a venit! NU ca mi-as dori... musai, insa as vrea sa stiu ca sunt si eu fertila si ca am "dovezi" in sensul asta:)... Mai e careva cu bebe de aproape 7 luni care sa fie in situatia mea?

Se pare ca eu tot am o problema cu webshots-ul...si nu inteleg....
ZIlele treecute am intrat si vz albumul de craciun...de ce nu vad si acum decit 8 albume?

Nati - bun venit!

LA MULTI ANI SURYA!!! Sa te mentii sanatoasa, norocoasa si cumintica, la fel ca pina acum!:)Pupam si pe mami:)!!!
LA MULTI ANI STELIOS, PATRICIA SI BIANCA!

Corina - nu ma pot bucura alaturi de tine pentru ca nu pot, dupa cum vezi.... Nu pui si pe facebook:), in grupul floricelelor? pLSSSSSSSSSSSSSS
si tie, si vivelei pentru manifestarea anti-cazona:)!

Diana - si noi am ramas doar cu bunicile/strabunicile, din partea mea: a doua bunica a lui tati s-a pierdut de doi ani. Intr-adevar: e o virsta importanta. Acum pregatesc un playlist:) - avem rezervata masa intr-un restaurant unde ni se permite sa ne "autogospodarim" cu muzica;) - am ales romante;), sa miste bunica;)!.

VAd ca a intrebat Corina de diversificare, si ca CK a rapsuns:). Ma bag si eu: noi suntem... prea putin avansati, cu 6 luni implinite in 19 mai. Nu ne grabim, pentru ca a auzit mami ca daca se insista cu alimentatia solida bebeii renunta la laptic matern, asa ca mai intirziem. Sa-mi spuneti: credeti ca ar fi cazul sa ma apuc serios? Eu inca mai astept bumbo-ul, apoi sa stea fff bine in fundulet...ei, nu stiu ce astept... dar nu ma grabesc, pentru ca mi se pare ca ii iau un mare drept.
POate am mai stagant "ritmul" si pentru ca autodiversificarea nu a mers struna (sunt zile in care nu face decit sa intinda pe masuta ceea ce primeste), si am sperat ca lasind timpul sa curga, se intimpla in favoarea noastra... ideea e ca Mateo nu primeste nilnic de mincare... ci doar atunci cind mi se pare ca ar avea succes. Spre ex azi a primit portocala: a molfait si supt vreo 4 felii cu o placere teribila... insa nu avem mereu acelasi interes.
Daca ii pun in farfurie mai mult de un sortiment e curios sa vada ce e si arunca, intinde pe masa tot... in gura ajunge fff putin...
Daca e fara chef... nici un interes...
Ce spuneti deci? 7 luni e o virsta tirzie, daca sinul ii e suficient? Se pune problema nutrientilor, oare??? Vom vedea pe cintar la 7 luni, adica peste 8 zile, si de atunci vedem in ritm o luam.

Cerealele Topfer de unde le luati si se prepara doar cu lapte? Daca e asa... nu am cum sa ii dau cereale... Ca nu vreau sa ii dau LP...
In fructe nu se pot pune?
NU am studiat problema cerealelor pentru ca nu am vrut sa ma tenteze, de aceea intreb:).
Artu, tu erai tentata sa le macini in casa, ai mai reusit?

Pupici fetele... ne revedem pe duminica - miine avem show - la 80 plus.

Noapte bunaaa!!!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput