se poate sa fiu insarcinata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Eu nu cred ca prezervativul cu baietelul asta de 16 ani care nici nu stie exact ce i s-a intamplat lui insusi macar o poate feri pe ea si de o sarcina. Bineinteles ca prezervativ trebuie pus daca are de gand sa repete experienta pentru ca este singurul care o fereste de cine stie ce boala ce o poate distruge pe viata insa eu cred ca ar trebui singura sa gandeasca cum poate evita o sarcina.
In baza lui, nu va trece mult pana va ramane gravida daca ea va fi in perioada fertila .

Simona, eu una mi-as continua prietenia fara a implica un contact sexual pentru ca riscul este prea mare daca nu va puteti asuma acum un copil.Nu te uita la tot felul de copile de 15, 16 ani din jurul tau ce au relatii cu diversi si totusi nu au copii.Numai Dumnezeu stie ce fac ele de fapt. Si depinde foarte mult de barbatul cu care ai relatia mai ales daca te bazezei pe mijloace de protectie manuite de el. Nu se compara un barbat ce stie ce inseamna un contact sexual cu adevarat si ce isi stapaneste corpul cu prietenul tau .Prietenul tau abia acum invata ce inseamna o femeie si de aceea riscul este mare sa dea gres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Cosmiq, 16 ani e OK, nu vad de ce faci grimase. Si chiar daca ai baiat trebuie sa-l cresti sa fie responsabil si respectuos. Protejarea nu e numai treaba fetei.

Simona, protejeaza-te ca sa nu ia necazuri. Daca sunteti siguri unul de altul si va iubiti eu te sfatuiesc sa iei pilula anticonceptionala (sunt unele adaptate de tineret).

Complet off topic : eu gasesc ca e frumos ca erau amindoi virgini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Mik si eu sunt de acord cu tine cand spui ca e foarte frumos ca erau amandoi virgini, insa am observat ca noi ca si popor inca vedem sexul ca fiind ceva tabu si de aceea o mare parte din tineri nu stiu cat e de importanta protejarea pentru sanatatea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cosminiq, pe unii la 16 ani ii preocupa viata sexuala, nu vad care este problema atata timp cat inainte sa inceapa ceva se documenteaza.
Doamne ajuta ca maica-mea a vazut lucrurile altfel si de ziua mea cand aveam 15 sau 16 ani mi-a facut cadou o carte scrisa de un sexolog in care se explica absolut totul despre sex. La varsta aia aveam deja prieten si implicit citisem mai multe carti despre contraceptie, anatomie, fiziologie samd.

Simona, vad ca nu ai mai scris p aici. da, se poate. sansele sunt f mici dar se poate. Asa cum e posibil si daca faceti petting spre exemplu, pt. ca lichidul preejaculator care are rolul de lubrefiant natural, contine spermatozoizi. Din nou, sansele sunt mici, dar exista.
De ce nu folositi prezervativ cand faceti astfel de jocuri?

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu nu sunt medic dar nu cred ca e ok sa recomanzi unei copile de 16 ani anticonceptionale. Inca e in perioada de crestere, hormonii din pilule nu ii vor afecta organismul? Plus ca pilulele nu te feresc de BTS-uri. Singurul sigur impotriva bolilor si a sarcinii este prezervativul (folosit corect, normal!).

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Cosmiq, 16 ani e OK, nu vad de ce faci grimase. Si chiar daca ai baiat trebuie sa-l cresti sa fie responsabil si respectuos. Protejarea nu e numai treaba fetei.

Simona, protejeaza-te ca sa nu ia necazuri. Daca sunteti siguri unul de altul si va iubiti eu te sfatuiesc sa iei pilula anticonceptionala (sunt unele adaptate de tineret).

Complet off topic : eu gasesc ca e frumos ca erau amindoi virgini.

Mik.

Daca o sa am nevoie de sfaturi in viitor o sa ti le cer !
Pana atunci o zi frumoasa si Sarbatori Fericite!
Subiect inchis pentru mine

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Eu nu sunt medic dar nu cred ca e ok sa recomanzi unei copile de 16 ani anticonceptionale. Inca e in perioada de crestere, hormonii din pilule nu ii vor afecta organismul? Plus ca pilulele nu te feresc de BTS-uri. Singurul sigur impotriva bolilor si a sarcinii este prezervativul (folosit corect, normal!).

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

La cum se face sex la 16 ani e mult mai sigura pilula. Si nu are efecte adverse daca e luata la recomandarea unui medic ginecolog care cere inainte analize de sange, tine cont de varsta pacientei si de alte particularitati. Eu tocmai in perioada 16-19 ani am luat pilula, abia dupa am putut sa ma protejez de sarcina fara ea. Din pacate am inceput sa o iau dupa o sarcina nedorita. De BTS se punea problema mai putin cu un partener de 16 ani decat cu unul de 20+. Bineinteles BTS nu merita riscat, dar daca copiii au analizele facute, increderea este o componenta importanta intr-o relatie de iubire (la orice varsta). Deci si eu as recomanda pilula ca cea mai sigura metoda si potrivita unor oameni care experimenteaza, se joaca, invata.

Mergi la inceput

Nu vreau sa o dau in teoria conspiratiei ca nu e nici locul nici momentul dar eu ma intreb daca problemele de infertilitate si deregrali hormonale la femei din ultimii ani nu sunt legate si de folosirea intensa si pe scara larga a pilulelor contraceptive.

Categoric la copiii mei o sa le arat cum sa puna prezervativul, nu cum sa ia pastilutze. Parerea mea, desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Laura, in Franta unde am stat foarte multa vreme, se recomanda pilula anticonceptionala. Bineinteles, asa cum spune accept, luata dupa o consulatie la ginecolog care ia in calcul virsta, talia, fumat, alte chestii. Si e mai ales pentru fetele care sunt in cuplu stabil.
Sterilitatea actuala nu cred ca vine de la pilula, sincer.

Cosminiq, calculatorul nu ti-a facut nimik sa dai cu el de pamint.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Laura, in Franta unde am stat foarte multa vreme, se recomanda pilula anticonceptionala. Bineinteles, asa cum spune accept, luata dupa o consulatie la ginecolog care ia in calcul virsta, talia, fumat, alte chestii. Si e mai ales pentru fetele care sunt in cuplu stabil.
Sterilitatea actuala nu cred ca vine de la pilula, sincer.

Mik.

Nu stiu ... mai am vreo 10 ani cel putin (sper) sa ma documentez mai temeinic. Cert e ca HIV, hepatita C si herpesul nu sunt oprite de pilula ... si nu se moare dintr-o sarcina, dar de celelalte mai bine sa ne ferim temeinic.

Mergi la inceput