se poate sa fiu insarcinata?

se poate sa fiu insarcinata? | Autor: simonaa0723

Link direct la acest mesaj

Se poate ca in a doua zi dupa ce s-a terminat menstruatia, daca partenerul meu m-a penetrat, fara prezervativ, o data putin si o data mai adanc (amandoi fiind virgini, 16 ani), sa fi ramas insarcinata? El dupa ce a fost la baie, a spus ca a simtit ceva ce simtea numai dupa ce ejacula, dar ca nu a simtit ejacularea. Cand a ajuns acasa (la maxim 2 ore dupa) mi-a spus ca a terminat... si ca sa stau linistita pt ca nu poate ejacula de 2 ori la rand, si deci nu s-a inatmplat nimic. Care este adevarul?
Astept raspuns la intrebari, urgent!!! Va rog!!
Multumesc!

Este adevarat ca in primele 10 zile dupa menstruatie nu poti ramane gravida?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Teoretic(desi nu sunt cel mai potrivit sa raspund) nu cred sa fi ramas insarcinata, probabilitatea este scazuta nu din cauza lui ci din cazua ta adica a momentului, dar garantii 100% nu exista.
Insa te intreb asa ca si om, de ce accepti sa faci sex fara prezervativ? Chiar si numai o data. Ca sa te imbolnavesti ireversibil sau chiar sa mori nu trebuie doua momente. Ajunge doar un singur moment iar o sarcina nedorita este foaarte putin in comparatie cu ce te intreb.
Ai grija de tine in viitor ca nu te ai decat doar pe tine in ceea ce te priveste. Iti spun toate acestea la modul foarte serios. Asa ceva nu se uita nu se accepta si mai bine nu faci fara decat sa nu mai ai ce sa intorci. Fii inteleapta!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ca sa fiti mai siguri si sa va lipseasca emotiile folositi un prezervativ data viitoare.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonaa0723
(amandoi fiind virgini, 16 ani), sa fi ramas insarcinata? El dupa ce a fost la baie, a spus ca a simtit ceva ce simtea numai dupa ce ejacula, dar ca nu a simtit ejacularea.

daca era virgin de unde stie ce simti dupa ejaculare?
teoretic nu poti ramane insarcinata dupa primele 2 zile de la menstruatie, in a 10 zi de ex sunt sanse sa ramai insarcinata pentru ca depinde si de data ovulatiei, lungimea ciclului.
insa sper ca acum ai noroc si nu vor fi probleme si ai invatat ceva din intamplarea asta...adica protectie...hai ca nu ma intind cu teoria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

irina, e virgin in sensul ca nu a mai avut contact cu penetrare cu o fata, nu ca nu a ejaculat niciodata. Masturbare nu inseamna dezvirginare.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Foarte interesant!La 16 anidar na!
Sunt alte vremuri
Dupa menstra in primele 5 zile sigur nu e problema de bebe!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Exista si ovulatie spontana, am auzit de cazuri care au ramas insarcinata in a 4-a zi a ciclului.
Din experienta proprie pot sa spun ca un contact neprotejat, chiar daca a fost fara ejaculare are un risc - barbatul poate pierde cateva picaturi de lichid seminal care poate contine spermatozoizi. Scr
Eu am ramas insarcinata dupa un astfel de contact !

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mi-a alunecat maneca si a plecat mesajul
ziceam ca scrie si pe pachetele de prezervative, de unde si recomandarea ca prezervativul sa se puna de la inceput.

Pentru siguranta poti sa te duci la un medic ginecolog sa iti recomande o pastila de a 2-a zi (se ia la cateva ore de la contact, deci e bine sa te grabesti) care previne instalarea unei sarcini. Atentie insa, nu o poti folosi toata ziua ca pe un contraceptiv ! adica nu abuza de ea. Un alt contact neprotejat dupa o astfel de pastila poate duce la o sarcina extrauterina. Cel mai sanatos e un prezervativ de acum incolo.

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

simonaa0723, desi sunt sanse mici, poti ramane insarcinata si numai din atata. Sansele cele mai mari sunt sa ramai insarcinata in perioada fertila (care depinde de lungimea perioadei dintre menstruatii), dupa ejaculare in toata regula. Dar se poate sarcina oricand (si la sex facut in timpul menstruatiei, si daca doar un pic a iesit din penis lichid din acela cu rol sa lubrifieze). Acum ai de ales sa astepti ciclul urmator, sa vezi daca e sau nu e (si sa-ti faci un test de sarcina chiar daca vine ciclul, ca poti sangera si peste sarcina) sau, daca au trecut mai putin de 72 ore, sa mergi la un cabinet de planning familial, pentru consiliere si contraceptie de urgenta. Sau la ginecolog. Sau sa va cumparati voi "pilula de a doua zi" de la farmacie, dar tre' respectat riguros ce scrie in prospect.

Eu am o rugaminte (nu ma cert, si eu am avut 16 ani): nu va mai jucati asa! 16 ani e o varsta frumoasa si nu merita stricata cu sarcini nedorite, cu boli, cu stres. Daca va doriti sa incepeti viata sexuala, luati-va de mana si mergeti la un cabinet de planning sau la un ginecolog care face si planning si rugati sa va invete cum e cu fazele ciclului, cu fertilitatea, cum sa faceti dragoste astfel incat sa nu va para rau dupa. Si musai - da' musai! - folositi prezervativ sau iei tu anticonceptionale. Asa o sa va puteti bucura de ceea ce traiti impreuna si de tineretea voastra.

Daca tu simti (cat de putin) ca nu vrei sa incepi viata sexuala, te rog sa nu cedezi la presiuni! Cine te iubeste, asteapta sa fii pregatita. Nu moare niciun barbat daca mai asteapta. Daca vrei din tot sufletul sa incepi si daca stii ce trebuie sa stii (da, si aici trebuie invatat, e foarte important!), sexul are sanse mari sa fie fain.

cosminiq, 16 ani e o varsta ok, daca isi fac lectiile (despre sex) inainte. Sper sa ajunga si copiii nostri macar la 16 ani virgini - presiunea sociala e mare. Eu am inceput mai tarziu, dar imi aduc aminte si cum eram la 16 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

offf,offf
Cica e mai bine daca ai baiat!
Eu sincer cred ca la 16 ani trebuie sa te preocupe altele si nicidecum viata sexuala...
Curiozitatea e mare,hormonii umbla bezmetici...
Simona, pe viitor sa ai grija ca tu ai de tras dupabaiatul se incheie la pantaloni si pleaca
Un avort facut asa de mica te poate duce la sterilitate,
Poate nu e cazul la voi acuma dar pe viitor ia in calcul si sfaturile noastre care sunt scrise din inima,crede-ma!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Simona data viitoare ar fi mult mai bine daca ai folosi prezervativul ca sa nu mai treci prin astfel de momente.

Mergi la inceput