Fluturasi de martie-aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Miki -am pus deoparte pt dimi
in cantitati fff mici nu cred ca ar avea ceva.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

miki ai ncercat tonul/produsele de la RIO MARE?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki ai ncercat tonul/produsele de la RIO MARE?????

da, le stiu ..dar n-am mai mancat de ceva timp..cred ca v-am auzit pe voi si mi-ati facut pofta

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Iony, cam asa....
aveam nevoie...
tu ce injectii faci Clexane..?

mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu
69/11

clexane fac

fericita 28+ cu Sara Andreea

Mergi la inceput

Miki, Yasmi si mie imi place tonul de mor
cred ca maine fac si eu paste cu ton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Buna seara fetele!

anaxena eu as vrea natural dar depinde de dr. daca el ma asigura ca bebelina e ok si pot natural atunci asa sa fie, dar daca intervin ceva probleme si mi se sugereaza cezariana atunci nu vreau sa risc si merg la bisturiu

fetelor cum se calculeaza indenizatia pt. cresterea copilului? din brut sau din net? si ce procent a ramas pana la urma ca eu sunt cam pe langa. nu prea ma uit la stiri si chiar nu m-a interesat problema asta

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 23+

Mergi la inceput

am mai pus si eu cateva pozici si am mai sters o parte din celelalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna seara, fetelor.eu sunt destul de happy-am fost prin obor, pe la un targ unde am mancat o gogoasa cu nuci pisate in interior, alaturi de un pahar cu suc natural de mere.am stat noi 2 pe o bancuta, si am savurat gogosica, ne-am uitat la luminite..apoi mi-am luat o pijama, o camasa de noapte- ca eu sunt mai mofturoasa la camasi de noapte - nu le suport ca la cat ma agit in somn, mi se ridica pana la mijloc , nu am avut camasa decat ptr. inseminari si FIV -uri, si chiar sunt incantata de camasuta, are putin finet dedesubt..mi-am luat chiloti de baba, si papucei pufosi alb cu mov. mai raman tampoanele alea de care se tot interseaza mada si yasmi. mai treb sa cumpar la bebici cate ceva, dar cu ei cred ca rezolv repede- pampers, scutece si ceva cosmetice, nu? atat.din cate am inteles, dc eu nu alaptez, nu treb sa vin cu biberoanele la spital, le da de acolo biberoane si lapte, nu?ca nu as vrea sa cumpar de pe acum de-astea..
apropo - deea, nu m-ai uitat, nu? vreau si eu bibe de-alea, poate facem comanda impreuna

24 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

iony ce a crescut burtica!!! si ce hainute frumoase ai cumparat pt printesa!!!!

viss, si eu o astept pe mada sa vad daca a cumparat sa faca o poza la o buc, ca pe net doar in cutie le arata si apo dau si eu o comanda. la prma sarcina le-am confectionat eu.
unde am nascut eu nu trebuia sa duci nici bibe, nici lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fete eu ma bag la
dulcik pe burtic toate fetele

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput