Fluturasi de martie-aprilie 2011 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
lalely, parca asa retinusem, oricum, daca ai posibilitatea sa asiguri financiar un an parerea mea e sa o faci. intr-un an se schimba multe, poate o sa se revina la situatia dinainte, poate primeste sotul o promovare, poate poti sa iti recalculezi creditele, se gasesc solutii. dar ia de la ei cat poti! de asemenea, ma gandesc ca mi se pare foarte viabila varianta ca dupa anul de stat acasa, sa intrii in medical! nu fara plata, medical. cand se termina medicalul (din care iei bani) treci pe fara plata....ma gandesc si eu, incerc sa gasim o solutie
s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lalely07 spune:
Dorinut asa am si calculat..42 zile plus inca 10 de la DPN.Am zis sa las mai multe in caz de ceva...Caci am inteles ca sunt probleme daca nu ai macar 42 zile de la nastere... 20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
cami_antonia spune:
scrish
m-ai inteles gresit
nu am nimic cu cine decide invers
eu doar am zis ca se pune f mare accent pe bani si mai putin pe bebe
atat
imi place ca sunt fete care au cariere
care au bani
si eu am avut o perioada si am decis sa renunt in favoarea altor lucruri
am mai zis
nu vad viata in roz numai
si nu sunt stresata de rate ca nu ma gandesc zilnic la bani
le iau pe toate cum vin
si incerc sa ma bucur de viata si de lucrurile marunte
indiferent de deciziile care le luati pt mine contati
ca suntem impreuna
si ne putem ajuta reciproc macar verbal
pe mine acest forum
m-a ajutat enorm
chiar si financiar in cazuri umanitare
deci respect mult lumea de aici
si sa nu credeti ca daca accept sa stau 2 ani acasa inseamna ca sunt gospodina si atat
am invatat si eu pana in vara asta cand mi-am sustinut doctoratul
si nu degeaba
sau ca sa aleg doar cratita
aici e vb de copii
care pt mine sunt poate mai mult decat orice
deci nu ma refeream la lux
imi plac oamenii care si-l permit
inseamna ca unii sunt chiar destepti
dar asta e parerea mea
referitor la bebici de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
22+ PETRA ADRIANA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Lalely, si eu fac cezariana. Asa ca am rotunjit la 45 de zile si atat imi opresc. Pe restul le iau pe toate inainte pt ca, fiind platit mai bine (mai mult decat salariul) imi cresc media veniturilor pe ultimele luni si implicit indemnizatia asta atat discutata.
Apropo, am auzit ceva la radio, dar nu eram pe aproape si n-am putut sa ajung in timp util. Cum ca daca treci din CIC 1 in CIC 2 primesti 600 doar. Ati mai auzit ceva? Ca eu deja imi facusem planuri si pt bb2.
in sapt 20+ cu minune de
vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
lalely07 spune:
Alina06 stiu ca prenatalul iti creste veniturile in CIC.Dar in acelasi timp mi-e teama sa-mi opresc doar 45...nici nu stiu ce sa fac..Ma gandeam macar 50..sa fiu asigurata ca am cele 42 zile..
Cred ca intreb si medicul ginecolog data viitoare>teoretic cu cezariana nu ai cum sa depasesti nici DPN cred 20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/persi/persi.jpg)
persi spune:
salutari fete dragi!!
acum am terminat si eu mancaria.
pana la urma am ramas la supa cu galuste, legume cu orez si copanele la cuptor.
asta pt ca maine e vineri si nu aveam chef sa gatesc iar.
am vazut ca discutati despre indemnizatie si despre bani.
din punctul meu de vedere fiecare opinie lansata de voi e adevarata si dreapta.
in conditiile in care sunt rate mari nu ai ce face iar eu va inteleg perfect.
si noi am patit-o la fel...am calculat ratele pt niste venituri iar acum dupa toate taierile salariale am ramas pe minim,minim.
cat ar suna de meschin si materialist eu una zic ca tre sa ne gandim si la patrea materiala,desi in principiu nu am facut niciuna copii pt banii statului.
uffff....tare greu!!! toate burticile!!
fericita de
+22 Radu Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna fetele !!!
scurt pe 2 ca sa va dau vestile bune ca nu am timp sa stau pe net acum, ca am de facut mancarea pentru cina ca am musafiri
moasa mea dimineata mi-a dat rezultatul la testul de toleranta la glucoza si cica e ok, e normal
la spital mi-am luat rezultatele de la testele de sange si urina de le-am facut luni noapte la urgente si cica sunt normale si toate-s ok
sunt asa bucuroasa , imi era frica de preeclampsie si de diabet gestational, dar uite ca toate-s bune, Doamne Ajuta tot asa si mai departe !!!
ma duc sa incep sa fac sarmalele si ardeii , apoi ciorbitza...si restu... pfff... o gramada de treaba, mai vorbim in pauze cand mi-oi mai aseza fundu pe scaun sa ma odihnesc
va pup
_
Mind the Bump!24+
Sophia Nicole
dorinut@ spune:
Bravo Strumphyyy ma bucur pt tine, imi inchipui ca stateai cu un morcovel undeva..
Spor la 'trebi' si mai baga pauze cand poti, imprieteneste-te cu scaunul mai mult.
------------------------------------------------------------------------------------------ 27+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Laley si eu zic ca poti sa-ti lasi 45 daca faci cezariana. Am citit cazuri care si-au lasat 42 si au nascut mult mai tarziu natural si nu a fost nicio problema. Cele 42 de zile se pun pentru angajatori, practic nu are nimeni voie sa te primeasca la munca mai devreme de cele 42 de zile.
------------------------------------------------------------------------------------------ 27+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Persi sa inteleg ca azi ai fost bubulina-gospodina?
- Eduard Gabriel
Ana-Maria