Fluturasi de martie-aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Poate OUG se specifica naiba ceva legat de varianta 1 si concediu fara plata in anul 2.

Sa stim o treaba....

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

delia ti-am dat PM
pls spune-mi de ce ti s-a intarit burtica?
de la contractii?
ai luat no spa?
mie mi-a zis doctorita mea sa mananc f multa carne
acu ca am colul scurtat
si eu merg pe 20 la control
si abia astept

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

alina.n si nu vii la mama ta? sa ne vedem si noi? mi-ar face mareeee placere ... acum tu stai in bucuresti?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Camy si Donna ..este ok.
Va multumesc frumos pt opinii..
Nu ma supara..din contra eu am cerut opinii...Scuze ca eu cu problemele mele fac sa se ajunga la asta...
Si este ok sa primesc cat mai multe opinii..poate asa pana se naste bebe stiu ce tb sa fac...
Cami si eu am probleme si a fost greu sa obtin primul bebe...dar si problemele astea cotidiene...pe termen lung nu te lasa...
Te felicit ca esti o mamica asa dedicata...si stiu cum este sa ai probleme...Dar Dumnezeu le da..El ne ajuta sa le rezolvam..La mine asa a fost!!Bine ca acum vei avea 2 puiuti frumosi si sanatosi!

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Cami nu vreau sa intru in polemici..dar eu de 4 ani astept acest copil si am pierdut si o sarcina anul trecut..asa ca stiu foarte bine ce e durerea...Fericirea mea este data de copil, sot si viata profesionala.

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

fetelor,ce ziceti ca bucatariti bun pe acolo?
dati-mi si mie de lucru...habar n-am ce sa gatesc azi.

fericita de +22 Radu Andrei

eu am facut cartofi frantuzesti la cuptor cu cascaval, oua, smantana, etc bun, bun..a papat vlad tot

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

miky ce bunatate ai facut tu acolo,cred si eu ca a papat vlad

cami deobicei vara stau ff mult la ai mei, acum doar asa in scurte vizite si spre rusinea mea din august nu am mai ajuns deloc,poate merg de craciun daca va fi vremea ok

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

si da acum stau in bucuresti am venit cu facultatea in 99' m-am casatorit si am ramas aici dar de multe ori e tare greu fara parinti aproape si asa ma apuca dorul de ei...

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna ziua, fetele. v-am citit, imi pare rau ca inca sunteti nemultumite, eu m-am linistit dupa ce s-a dat varianta alegerii. uneori sunt socata cand ma gandesc ce salarii mari aveti, de fapt ca pot exista si salarii asa de mari pe lumea asta, si nu neaparat printre deputati si parlamentari..este ca si cum eu as fi o furnica care s-ar invarti in cerc, fara spor, ca bezmeticamda.. nu vreau sa ma mai gandesc la asta, ca ma nervozez
apropo, eu vreau sa cumpar un fotoliu pliant ptr camera bebe - ptr a-l intrebuinta eu pe viitor, dar am vazut ca preturile sunt uneori chiar mai mari decat la canapele.adica am vazut canapele de 4 mil., dar fotolii sub 4, nu.stiti pe undeva, in Bucuresti, depozite mai ieftine,cu fotolii pliante, chiar second-hand? azi ma duc la Obor sa vad care sunt preturile la depozitul de acolo..

24 SA+ mami de 2 buburuze:

viss, eu am avut la vlad un fotoliu extensibil in camera la el, parca l-am luat din carefour cu vreo 5 mil..nici noi n-am gasit mai ieftin atunci..imi pare rau ca l-am lasat in apartamentul care l-am vandut

cu salariile, ce sa zic..imi pare rau ca oameni care au invatat atat pentru niste meserii atat de importante si si-au ales munca din pasiune trebuie sa sufere din cauza sistemului in care traim..nu e drept.. eu sper ca viitorul sa fie mai bun, sa fie apreciata munca si profesionalismul si nu incompetenta..sa existe si sa se formeze patura aceea de mijloc care ar trebui sa existe intr-o economie sanatoasa..momentan desi ar trebui sa fie predominanta la noi e mult prea mica, exista doar patura de jos si cei de sus, sus..furaciosii..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

fetelor va pup
nici eu nu vreau polemici decat exprimari de opinii
inainte de a avea uhn bebe gandesti intr-un fel
dupa altfel
stiu ca e greu de crezut da cam asa e
primul meu finut zice
e viata dinaintea lui bebe
si viata cu bebe
eu credeam ca vinde gogosi