Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel
ALEXUTZZA, da un print la cpitolu asta si mergi cu el la mec...tre sa itit dea macar un meniu cadou la ce efect a avut povestea ta cu pita

Subscriu, merita din plin!

Noi de Revelion nu mergem nici la restaurant, nici la munte. Probabil vom sta acasa sau ne vom vizita verisorii. Ideea ta suna bine, sa va distrati maxim!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Ruxita iti treb adeverinta de la aia de Prestatii Sociale cum ca esti in CIC. Treb sa te duci la ei la sediu (pe Ion Campineanu) e in blocul ala cu Magazinul Muzica, dar cum treci de Muzica pe strada aia in jos vis a vis de Novotel. Te duci depui cerere (au ei formular la parter la portar) plus copie dupa buletin si iti zic in ce zi sa vi sa ridici cererea mai mare daraua decat ocaua, m-am chinuit sa parchez de mi-a venit rau

de Yannis

mersi de poant(a)!
AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cris.d - si voi cu fitze la mancare ? Al meu a reinceput sa manace cateva lingurite, maxim 1/3 dintr-un borcanel. Oricum, cand il vad ca deschide gura nici nu-mi mai vine sa respir sa nu cumva sa-l deranjez si sa o luam de la capat , cred ca raman socata ... 5 zile decat pe san .

De Revelion noi stam acasa, dupa circul de la munte cand am botezat, am zis ca nu are rost sa ma mai enervez si sa plec cu ei dupa mine. Buna ideea voastra, dar ce te faci dimineata ca te ia de noua ?

Noi la un an cred ca facem tot asa cu ai nostri, finii si nasii cu copii lor si asta e. Oricum C e micutz si nu intelege mare lucru dintr-o petrecere pentru copii. La 2 ani clar o sa fie circ .

haircut - felicitari ptr crestere. M-am intalnit azi cu tati si am admirat-o live pe Maia. Sa stii ca mai ai putin de tot si ne ajungeti, noi tot pe la 8,5 kg am ramas de vreo 2 luni.

micki - suna bine planul de petrecere, festin culinar nu gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

MP... ai un cavaler de nota 10! uite asta exemplu, da? te surprinde si pe tine, asa-i? app de mancare... la ce sa te mai intrebe ce ii dai sa pape daca l-a vazut asa de bine si frumos? si tu o mamica asa responsabila? poate ii era frica sa nu pateasca ca in bancul ala: "puiule, vrei sa vb despre sex? sigur... ce vrei sa stii?"... cavalerul intepat!

alexutzza... data viitoare eu zic sa nu ii mai cumperi baiatului jucarii asa de usurele. sunt ferm convinsa ca iti monteaza si o racheta NASA daca il lasi nitel sa descopere propria lui varianta! pupa-l-ar mama de baietel precoce...

cris.d... suna groaznic ce povestesti tu acolo... de cand e ema asa? cum putem ajuta? ii cantam un cantecel? ii spunem o poveste? sau o amenintam ca nu vine mosul daca nu se face bine?

aaa... eu la muci am folosit in faza incipienta colargol. arata horror, dar sterilizeaza nasucul suuuper bine. a avut muci doar cateva ore... l-am spalat, i-am pus picaturi si in jumatate de zi nu mai avea nimic. e un preparat simplu de farmacie, e ieftin, dar nu se foloseste mai mult de 3 zile. atentie, are iod, deci... o sa curga muci rosii-caramizii... asta e parte horror... da daca face bine... puiul sa se faca repede bine!

sanatate multa si celorlalti pufi bolnaviori! acum e vremea mucilor, dar e atat de stresant...

ayanna... mi-e dor de tine
si de lillo.. unde esti?
si e lorex... ocupata in ultima vreme
si de... am voie sa spun? cristies, catalutza, elena_iulia, si multele fete care nu ne mai povestesc despre pufii lor...

seara frumoasa si plina de iubire va doresc!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Miki mami de Kiti

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna seara.
Ne mai tineti minte?
In primul rand sa urez si eu un calduros si sincer La Multi Ani, Alena si Natalia!!!! SA fiti sanatoase, sa va bucurati una de cealalta si de parintii vostri minunati.

Sanatate Emei si pofta de mancare!

Eh, cam atat am recuperat , adica am citit ultimele 2 pagini.
Stau prost la cap timp din pacate, sper ca sunteti sanatosi , asta e cel mai important.

Despre noi, nu cine stie ce:
Dani are un dintisor, iese timid si al doilea. Merge tinut de o manutza, singurel nu are curaj inca, dar e mai batzos decat era frate-su la varsta lui. Paul mi-a mers la 1 an si 2 luni, Dani o sa o ia mai repede decat el. Mda, e inevitabil sa nu faci comparatii intre copii.

De sarbatori vom fi la parinti, in familie, inclusiv revelionul il vom petrece in aceeasi formula si nu simt nevoia sa ma duc nicaieri. Vreau sa ma odihnesc, sa dorm si cam atat.

Lui Dani nu cred ca ii vom lua motzul la un an pentru ca nu prea avem ce. ASteptam sa mai creasca perisorul .

Cam atat, am scris cam mult, va cer scuze.
Va pup si va urez o noapte linistita si odihnitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

hehehe ...ghiciti cine s-a trezit la 9 si acum face ture prin casa ??? ...mda ......isabela

cris.d emei sa se faca bine...noi suntem pe urmele voastre cu mucii ...foarte buna ideea cu revelionul ...mult noroc sa gasiti ceva sa va convina

plateea

Onitza lui Dani cel plimbaret de o manuta

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELEFANTICA, si dani s-a culcat la 22.10 si s-a trezit acum urland. Of viata, of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Fetele de la schimbul 3, pe unde umblati?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

LA MULTI ANI PATRIOT MIC! (cu intarziere, scuze)
LA MULTI ANI NATALIA!
LA MULTI ANI ALENA!

LA MULTI ANI MAMICA MICKI DE KITI!

trimit repede ca iar comite motata mea cine stie ce nazdravanie

Mergi la inceput