Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!
Raspunsuri - Pagina 13
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti sa spun ca am fecior de fecior ![]() ) si l-a masurat nemtzeshte ...minusul gasit de mine o sa deschid subiectul![]() haircut,pupici fetitzei finutze ![]() cuscra simply wow...si norutza mea este "model"![]() ![]() mami de Alex si Radu |
BV Alex!
baietelul curajosMirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect Christmas

Eleysa spune:
Ce liniste e p-aici...sunteti cu totii la party
????
Eu am adormit-o pe pupaza...da ...de la ora asta ...![]()
...sper sa nu se trezeasca peste juma' de ora si sa ma tina treaza pan' la 1
...azi a dormit doar o data si probabil d-aia a picat franta.
Acum eu nu stiu ce sa fac ...sa ma duc sa ma pregatesc si eu de nani ...sau sa bantui pe aici ca tot am calc la disp 

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Eleysa spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti sa spun ca am fecior de fecior ![]() ) si l-a masurat nemtzeshte ...minusul gasit de mine o sa deschid subiectul![]() haircut,pupici fetitzei finutze ![]() cuscra simply wow...si norutza mea este "model"![]() ![]() mami de Alex si Radu |
pupam baiatul curajos

...bravo tie, Alex!!!
dar de ce trebuie sa faceti atatea vaccinuri intr-un interval atat de scurt???

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
miremia spune:
| citat din mesajul lui elefantica Ce liniste e p-aici...sunteti cu totii la party Eu am adormit-o pe pupaza...da ...de la ora asta ... ...sper sa nu se trezeasca peste juma' de ora si sa ma tina treaza pan' la 1 ...azi a dormit doar o data si probabil d-aia a picat franta.![]() www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas![]() ![]() |
Cunoastem....
Eu am reusit sa o tin treaza pe la 7 cand dadea semne de somn, m-am saturat sa adoarma la 1 noaptea. Sper sa doarma Isabela pana maine dimi!

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect Christmas

Eleysa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Cunoastem.... Eu am reusit sa o tin treaza pe la 7 cand dadea semne de somn, m-am saturat sa adoarma la 1 noaptea. Sper sa doarma Isabela pana maine dimi! ![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect Christmas ![]() ![]() ![]() |
Doamne ajuta!!! ...bafta si voua sa adormiti devreme si pana maine dimineata 

mamidepuiuti spune:
elefantico
cik intram in recuperari...sa ajungem la zi cu vaccinarile![]()
sper sa doarma isabela pana dimi
miremia
mami de
Alex si
Radu
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti elefantico cik intram in recuperari...sa ajungem la zi cu vaccinarilesper sa doarma isabela pana dimi miremia ![]() mami de Alex si Radu |
Multumim! Sa dea DD!

Pai si nu sunt prea multe o data ...
...eee...stiu ei mai bine ca doar sunt nemti 

Eleysa spune:
Fetele care ati facut deja bradutii, nu ne incantati si noua privirile cu cate poze ![]()
![]()
???

Eleysa spune:
Plateea, am uitat sa-ti zic, dar l-am admirat pe bbTo sub bradut 

...ai flacau mare tu acolo ...bun sa rupa inimile fetelor, noroc ca a mea e la mare distanta ![]()

cris.dogarel spune:
sara buna
MP,se nemtzaleshte Alexu....dur, nene, dur
. Cat despre norutza mica modelutza....lasa ca inclina Ana balantza
. Glumesc io, da' nu mai stiu ce sa mai fac/cum s-o dau
cu "taierile". Sunt micutzul boc in casa
.
ALEXUTZZA, da un print la cpitolu asta si mergi cu el la mec...tre sa itit dea macar un meniu cadou la ce efect a avut povestea ta cu pita
XELA, ma bucur ca va reveniti. noi cred ca intram in greva foamei, azi a fost cu cantec si de la muci si e scrashnita rau din dintzi...si uite asa e cu tzatza non-stop, ba de roseola, ba de dintzi, ba de muci, ba de kiki![]()
. Pt party de un an inca nu ne-am hotarat ce/daca facem chiar de ziua ei sau in weekendu de dupa, ca motz si ceva party avem odata cu fetitz nashilor, la brasov, in weekendu de dinainte de ziua ei.iar 13 pica joi...zi de scoala si lucru...asa ca probabil doar seara, noi 4
Go,Yannis,go!Esti si tu destept, da' si mami e pe faza.
btw, SIMPLICITY, mi=am adus aminte de mesaju cu Ayanna care ne-ar "citi" si pe noi nu numai ce scriem![]()
. Asa ma gandeam si io in odiseea sarcinii de Alexutzza,d-aia m-am incuscrit cu ea![]()
![]()
.ca si ea e psihopupa la baza![]()
hop si io cu intrebarea: de revelion? noi am vrea sa facem la un restaurant care are si hotel, ca sa iau camera si pe ai mei la pachet, sa stea ema in camera la nani si sa facem cu randul, astfel incat sa am si eu si mamaia ceva ...party. stiti ceva in bucuresti de gen? anul trecut am fost la phoenicia dar nu mai fac acum... am vazut Rin hotels si..cam atat.