Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

La multi ani Alena si Natalia!

sa aveti vieti lungi si frumoase impreuna cu parintii vostri!

ce emotii trebuie sa aiba larisel acum

La multi ani frumosi Micki!

legat de petrecerea de un an eu cred ca o sa rezerv doua mese la restaurantul unde am facut si botezul, la nefumatori, aduc tort, baloane, coifuri si invitam familia si prietenii. acasa nu avem pic de loc si restaruatnul are mancare buna si ieftina.

daca mai are nevoie cineva am gasit la medlife sa-i fac analize din deget - doar hemoleucograma, 15ron.

mai am o intrebare la voi, legata de somnul piticilor. rares are un program destul de clar de somn dar sunt nemultumita ca adoarme seara ff tarziu: are doua somnuri peste zi de aprox 1 ora - 1 ora jumate (la 11 si la 5-6), adoarme la 23 si se trezeste la 8dimi. mai sunt pitici care dorm asa tarziu seara? nu stiu cum sa fac..am un cui ca stiam ca la 9-10 e nu stiu ce perioada de somn de care au nevoie. multumesc!

mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Glumesti ? De ce sa-i schimbi programul? Vrei sa te trezeasca la 6-7? Mie mi se pare ok. Se culca tarziu caci ultimul somn este aproape de seara. Si Tudor cand se culca asa tarziu dupa amiza si se trezeste la 6-7, se culca la 23. Altfel, la 21 si ceva, este la somn. Dar se scoala de dimineata.

Important este ca Rares doarme si doarme 10 ore pe noapte, ceea ce este ok. Sunt multi bebei care se tin de zbenguieli noaptea.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Multumimi pt urari! Le citesc inlacrimata de emotzie!

Acum avem un respiro ca dorm fetele al 2-lea somn. Petrecerea noastra e in familie: noi cu bunicile ele (bunici ei nu avem din pacate), vine si nashul un pic mai tarziu (nasha e "blocata" la kpitala si nu poate veni nici acum nici in weekend cand am fi fost dispushi sa facem mini-party-ul) si vor veni catziva vecini cu care ne intzelegem bine...cu un singur copil de 5 ani. Asta e...party cu copii vom organiza in viitor si atunci va fi numai cu ei si pentru ei! Sunt un pic dezamagita ca in meniul incropit nu gasesc nimic comestibil pt bb-lushe, pardon domnishoare de-acuma! Poate ma risc totushi sa le dau nishte frishca ...pe nasucuri!

Pupici! revin cu poze cand pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

LMA micki_mica! Iti doresc tot ce iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LMA Nataly si Alena

LMA Micky a lu' Kiti

Ce sarbatoare mare azi
Sa cresteti mari, gemanute dragi, sa ai la fel de multa rabdare, mami Larisel, si sa fiti mereu o familie tare, tare fericita!!!

Micky, esti un exemplu de optimism si veselie pentru mine sa va iubiti toti 3 la fel de mult mereu

Eu is nerecuperata....in fine... am mai aruncat un ochi pe la inceputul cap asta

Bafta multa Xela!!!Sanatate puilor!!!

Felicitari lui Yannis, mi se pare foarte tare cum impinge bilele

Am facut ieri vaccinul de Haemophilus si am cantarit=o pe M, are 7950g si 72 cm...ei, om creste candva si noi mai mari a crescut 4 kg in 10 luni...in rest vioaie si titirez scump, ca intotdeauna

Sper ca saptamana viitoare sa-mi fac ceva timp sa va citesc mai cu spor ca mi-e tare dor de voi

Sa aveti o zi frumoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am venit si eu de la cantarit,fiemea cred ca e cea mai mica din odiseea pufuletilor.Are 6.900,a luat 140 gr intr-o luna.Asta e,ne seamana noua(eu 46 kg si sotul 65).Cel mai important e ca e sanatoasa.

O zi frumoasa va doresc

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nu te stradui sa iti arati intelepciunea!Daca ai intelepciune ea se va exprima singura,fara sa depui nici un efort"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

La multi ani Alena si Natalia!

sa aveti vieti lungi si frumoase impreuna cu parintii vostri!

ce emotii trebuie sa aiba larisel acum

La multi ani frumosi Micki!

legat de petrecerea de un an eu cred ca o sa rezerv doua mese la restaurantul unde am facut si botezul, la nefumatori, aduc tort, baloane, coifuri si invitam familia si prietenii. acasa nu avem pic de loc si restaruatnul are mancare buna si ieftina.

daca mai are nevoie cineva am gasit la medlife sa-i fac analize din deget - doar hemoleucograma, 15ron.

mai am o intrebare la voi, legata de somnul piticilor. rares are un program destul de clar de somn dar sunt nemultumita ca adoarme seara ff tarziu: are doua somnuri peste zi de aprox 1 ora - 1 ora jumate (la 11 si la 5-6), adoarme la 23 si se trezeste la 8dimi. mai sunt pitici care dorm asa tarziu seara? nu stiu cum sa fac..am un cui ca stiam ca la 9-10 e nu stiu ce perioada de somn de care au nevoie. multumesc!

mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Isabela are cam acelasi program de somn cu precizarea ca ea se trezeste la 9, uneori 10, si cateodata adoarme chiar si la 12

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

LA MULTI ANI GEMENUTZELE ALENA SI NATALIA sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii, sa fiti norocoase si sa aveti parte numai de bine

LA MULTI ANI MICKY sa fii sanatoasa si numai de bucurii sa ai parte

Fetele tot uitandu-ma pe lista am vazut ca piticul meu nu mai este pe lista pufuletilor...eu stiu ca nu scriu decat foarte rar dar...

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

DRAGELE MELE....IN SFARSIT A VENIT MOSUL LA JIJI...

e mort dupa cal....care e fixat sa se balanseze....dar dupa masutza de activitati e terminat....

de asemenea a ajuns si faimosul GUMMY BEAR...30 sec melodia si are 30 cm..jucaria e noua...

am incarcat si noile jucarii sosite....tare frumu unele...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Am si eu o intrebare ...as vrea sa ii fac Isabelei( mai mult sora mea, k beneficiaza de o reducere de la munca) un abonament pt copii la Medicover si m-ar interesa sa stiu si eu cate ceva despre medicii de acolo. E cineva care se duce la ei sa-mi spuna si mie mai multe?

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Buna fetele,

LA MULTI ANI GEMENUTZELE ALENA SI NATALIA sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii, sa fiti norocoase si sa aveti parte numai de bine

LA MULTI ANI MICKY sa fii sanatoasa si numai de bucurii sa ai parte

Fetele tot uitandu-ma pe lista am vazut ca piticul meu nu mai este pe lista pufuletilor...eu stiu ca nu scriu decat foarte rar dar...

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Daca vrei sa apareti in lista, deveniti vizibili imediat. Au fost unele discutii legate de confidentialitate si cine nu a confirmat prin "viu grai"ca vrea pe prima pagina, a fost trecut in status invisible.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput