Afectiuni ale pielii - dermatita de scutec
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
sonicaunt spune:
Dragele mele, eu mai stiu si de crema pentru eritem fesier de la Topfer, care e BIO si contine extract de tarate de grau si galbenele si ulei de jojoba :) La fel de buna e si pudra de la ei, care reduce iritatiile :) eu am mare incredere in ei, i-am studiat pe indelete :D
Sa va creasca puii mari si sanatosi :) si fericiiiiti :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina_1609/Marina_1609.jpg)
Marina_1609 spune:
fetitele mele am remarcat sa cunt alergice la produsele Pampers. cea mare se irita de la scutece iar cea mica a facut un eritem foarte urat de la servetelele umede. Am tratat cu alabastru de metil, apa termala si sudocrem
--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) &
CLARA TATIANA (23.05.11)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Maeanu_alina spune:
Buna mamici...si eu am avut cu baiatul meu probleme de acest gen,si dupa bepanthen,sudocrem,galbenele cu propolis sau catina,nidoflor,etc...o luasem razna cand vedeam ce rani urate avea mititelul insa mi-a trecut prin cap sa incerc doar cu uleiul de corp cu care il trageam dupa baita(johnson's),cel verde sau cel violet..cumparasem intamplator pe cel verde tip pulverizator,si nu am mai avut nicio iritatie..si fiind tip spray,il aplic imediat din 3 fas-uri si e si mai ieftin si mi-a fost de real folos!
poate merge si la voi;)
sonicaunt spune:
Noi nu am avut mari probleme :) produsele de la Töpfer pe care le folosim au fost mereu eficiente si iritatiile au disparut rapid. produsele Babycare previn si vindeca iritatiile si noua ne plac taaare mult.. si lui bebe ii place cand o dau cu crema, e numai un zambet :D
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana1373/Diana1373.jpg)
Diana1373 spune:
Buna seara. Baiatul meu are 7 luni si a are o iritatie in zona inghinala, banuesc ca de la scaunele dese pe care le are, probabil din cauza diversificarii. (A mai facut o data, dar in forma usoara si a trecut imediat cu epitelin, de la scutecele Pampers. Probabil ca e mai sensibil la piele.) Singura crema care ii prieste si dupa care se vede o reala ameliorare, este Sudocrem. Nu va mai spun cate am incercat!!!! Problema sunt scaunele - cu aspect normal- mici in consistenta, dar in nr de 2-3 pe zi. Pana la 7 luni a avut un scaun la 3 zile. Am incercat sa-l reglez prin alimentatie: cereale cu orez, galbenus de ou fiert tare, orez fiert. Farmacista mi-a recomandat Debridat 1ml/1kg corp. Nu are nici un efect. Nu stiu ce sa fac. Ma gandesc ca atat timp cat va avea scaune in ritmul asta, va intarzia si vindecarea iritatiei. Va rog ajutati-ma. Avem aproape o saptamana. Multumesc.
da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, de a avea curajul sa schimb ceea ce pot si de a face diferenta intre cele doua