Salut!
Stie cineva cum se poate face un formular de rezervare online sau daca exista vreun serviciu de acest gen? Am un site pentru pensiunea mea si am nevoie urgent de acest formular de contact (rezervare) care sa functioneze.
Daca stiti vreun script sau ceva de acest gen.
Multumesc mult!
Pana acum am gasit ceva de gen aici: http://www.formulareonline.com , acum il testez sa vad cum functioneaza, daca mai stiti ceva anuntati-ma, va rog, vin sarbatorile si clientii asteapta sa faca rezervari la pensiune, multumesc tutoror pentru sugestii.
Ti-am spus ca se poate daca vrei fratele meu se ocupa de asa ceva. Daca vrei te pun in legatura cu el va intelegi voi la pret.
marius@rdsor.ro
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Eee... acele linii generate care sa le implementezi in pagina ta merg la ei pe servere deci nu sunt ale tale.
Nu poti fi cu toate. Insa nu e un capat de tara de scump pe de o parte iar pe de alta parte nu e paine ca a doua zi sa cumperi din nou, este o chestiune de investitie, este stabila si la fel de necesara si anul care vine. Eu asa privesc lucrurile cel putin. Daca o astfel de facilitate ar putea sa-ti creasca veniturile din start se amortizeaza investitia din primul sezon. Dar restul sezoanelor care beneficiaza si ele de rezervari on line unde le pui?