Multumim tuturor celor care s-au implicat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

daca e sa multumesc cuiva...sincer multumesc Mirelei-desprecopii pt ca desi nu este in Ro.. ne intelege...e lucru mare sa nu uiti de unde ai plecat...e lucru mare sa deschizi ochii si sa vezi ca de unde ai plecat e mai rau deacat pe vremea impuscatului! ca nu avem alternative, nu avem bani, nu mai sunt oameni (bone) in care sa ai incredere! si pe noi ne-ai inteles ca nu suntem niste lenese...si ca probabil multe dintre noi a trebuit sa renuntam la o cariera pt a aduce un copil pe lume...
Eu mi-am sacrificat cariera! nu-mi pare deloc rau! Imi pare rau ca aud de la fetele de "dincolo" ca ne fac "pomanagioaice"

Mirela, jos palaria!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

inainte cu cateva momente mi-a scris o mamica de la protest, si in timp ce ii citeam mesajul am avut un gand

cu putina vreme in urma m-am zbatut sa strang ceva obiecte pt o licitatie (cu As MAME avem un proiect de reamenajare a sect de pediatrie de la Fundeni, si vrem sa organizam un eveniment-licitatie pt strangere de fonduri)

ei bine pt asta am incercat sa obtin o carte cu autograf/dedicatie de la d puric

iata ce mi-a scris pe ea

http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/5187432807/in/set-72157623922185399/

...stiti uneori stau si ma intreb... in ce se masoara satisfactia unor lucruri ca acesta in care m-am implicat acum / ma intreb asa pt mine

si uneori (ca in cazul de fata) raspunsurile imi vin brusc: in faptul ca, iata! Dumnezeu m-a adus in apropierea unor oameni minunati!

si pe cuvant de onoare ca mamele sunt o specie anume de om minunat / atunci cand e vorba de copilul ei, rautatea acestei lumi dispare din ochii cu care ea priveste lumea
si asta zic eu ca e frumosul din dragostea materna

multumim DC!

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput