Multumim tuturor celor care s-au implicat!
Deschid acest subiect pentru a aduce multumiri Alinei, pentru toate eforturile depuse in ultimile luni,a incercat si cu avocati,a pierdut mult timp la tv.......a luptat si a reusit!!!!!
Multumim din suflet,se vede ca esti o mama in adevaratul sens al cuvantului!

Raspunsuri
lucialu spune:
Alinukai, Elarei, Raluci si gravidutei al carei nume nu il cunosc, Camy_pus, MAME si toate ONG-urilor care au sprijinit, mamicilor cu burtici sau carucioare care azi au fost prezente oriunde in tara si in special DC-Mirela!Multumim

si tuturor care ne-au suportat le multumim!
Desprecopii, eu zic ca e o victorie! nu e chiar asa cum visam, dar e o victorie fata de ceea ce se dorea sa se aplice mamelor si BBicilor.
FELICITARI TUTUROR!!!
magdaz_ina spune:
Multumim tuturor celor care s-au implicat, multumim pentru prezenta in mass-media si la proteste, multumim pentru ca ati luptat pentru o varianta cat mai favorabila mamelor si bebelusilor ! 

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de
topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
pufi79 spune:
multumim celor care au avut curajul sa ia initiativa si sa faca ceva concret pentru toate mamicile si viitoarele mamici. 
.....viata este acolo unde te regasesti.......
9+ Doamne ai grija de noi 
in asteptarea craciunului 
desprecopii spune:
Parerea mea este ca mamicile au doua optiuni foarte bune.
Indemnizatia pentru mame, decizia finala: Pentru mamele aflate in plata nu se schimba nimic. Din 2011, sint doua optiuni: fie un an de indemnizatie cu plafon maxim de 3.400 lei, fie doi ani cu plafon maxim de 1.200 lei
Indemnizatia pentru cresterea copilului, prilej de controverse
Foto: Hotnews Emil Boc a anuntat miercuri seara ca Executivul a adoptat ordonanta privind indemnizatia pentru mame. Principalele prevederi:
1. Pentru beneficiarii in plata a indemnizatiei, situatia actuala ramane neschimbata
2. Din 2011, sint doua optiuni pentru parinti:
- fie un an de indemnizatie cu plafon maxim de 3.400 lei;
- fie doi ani cu plafon maxim de 1.200 lei
In toate situatiile, plafonul minim este de 600 lei.
Parintii trebuie sa aleaga de la inceput pe ce varianta merg.
Ministrul Muncii, Ioan Botis, a spus ca, din estimarile Guvernului, 35-40% dintre mame vor opta pentru pachetul A, iar restul pentru pachetul B. El a mai precizat ca ordonanta va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2011 si va produce efecte doar in cazul copiilor nascuti incepand cu data de 1 ianuarie.
Botis a anuntat ca indemnizatiile aflate in plata vor creste pina la plafonul de 75% din media veniturilor. Reamintim ca indemnizatiile (a caror valoare initiala era de 85% din media veniturilor pe ultimul an) au fost diminuate cu 15% in iunie 2010.
Alte prevederi ale ordonantei:
Persoanele care opteaza pentru varianta A, vor primi un stimulent lunar de 500 de lei in cazul in care se intorc pana intr-un an la munca. Daca au optat pentru aceasta varianta si se intorc mai tarziu de un an la munca, nu vor mai primi stimulentul.
Persoanele care opteaza pentru varianta B nu vor primi stimulent de 500 de lei in cazul in care vor dori sa se intoarca la munca mai devreme.
Potrivit ministrului Botis, in acest moment exista 87.800 persoane care primesc indemnizatia minima de 600 de lei si 3.400 de persoane care primesc indemnizatia maxima de 3.400 lei, din totalul de 198.000 persoane care beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
LORI spune:
Ti-ai gasit sa multumeasca cineva :((
Multumim lui Desprecopii.com pentru implicare si tuturor asociatiilor de mame care au avut un cuvant de spus!

alyah spune:
Intr-adevar trebuie sa multumim putinelor mamici care au fost astazi prezente la Guvern... dar intrebarea cea mai arzatoare este UNDE AU FOST CELELALTE MAMICI? Probabil ca s-au vazut cu sacii in caruta (ca nu vor fi afectate de lege fiind deja in concediu) si nu au venit...
Din 4000 si ceva de persoane care au semnat petitia am fost prezente acolo doar cateva persoane - aproximativ 50, erau mai multi ziaristi!! La Miercurea Ciuc au fost 100 de mamici!! Ma asteptam sa fie galagie mare cand voi iesi din metrou, dar nici nu puteam gasi grupul protestatarelor... cand am insistat sa strigam un slogan toate camerele au sarit pe noi ca sa filmeze si ei ceva cat de cat palpitant !!!
Atata revolta pe forum la petitie, atatea mesaje critice, acide, dar cand a venit momentul actiunii... nimic...
UNDE ATI FOST MAMICI ASTAZI LA ORA 11?
inteligenta m-a urmarit intotdeauna, dar eu am fost mai rapida !!
desprecopii spune:
Eu vreau sa multumesc Asociatiei Mame pentru implicare si ... Alinuk desigur, care a reprezentat si Comunitatea Desprecopii!
Intr-adevar, cu solidaritatea stam cam prost. Prea multa ne-implicare in actiunile sociale - in loc sa fie azi peste 2000 de mamici ... au fost asa de putine. Poate data viitoare va fi mai multa solidaritate efectiva.
Desprecopii.com are zilnic peste 50 de mii de cititori UNICI!!!
Unde ati fost mamicilor?????????????????????
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ck_29 spune:
cine gaseste textul ordonantei, sa puna si aici un link
multumesc
Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010
My_Lady0091 spune:
multumim alinuk, mirela, camy, raluci si tuturor celorlalte persoane si personalitati implicate!
eu am fost la Bacau cu ochii in TV...si capul in bucatarie trebaluind de ziua sotului.am fost cu gandul la voi...la Bacau nu sunt mamici dispuse de proteste!![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |