Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(134)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Bebelu!!!
De ce ai scris asa mare si asa rosu capitolul 134? Din seria "bunicuto de ce ai urechile asa de lungi?"

Si chiar asa: Doloress ce face?
Si Shines? Nu i-am auzit gurita azi.

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Cine stie ce surpriza ne mai rezerva si cap asta de a scris ralu asa mare si cu rosu
doloress,simo sper ca sunteti bine

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

erati prea aprinse in discutii si am crezut k nu vedeti k am facut cap nou

am ajuns p la 4, dar am avut si musafiri k e ziua lu socrela si de aia nu am intrat sa vb.
pe irina am incercat sa o sun p la 11-12 cam asa..dar nu a rasp. am zis k poate doarme, e cu bb si nu poate vb, dar nu a dat nici un semn si mi-a fost asa sa o mai deranjez. o sa mai incerc maine sa o sun poate am mai mult noroc

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 22 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ralu, multumim de capitol nou, mare si rosu

va dati seama ca maine sau poimaine Irina se intoarce acasa?

sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Mergi la inceput

probabil ca irinuka e obosita, bebe Patrick ii ocupa tot timpul, papa mult laptic , Doamne imi imaginez cat de fericita poate sa fie in momentele astea,traieste cele mai frumoasa clipe din viata ei !

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Da sincer nu stiu de ce a iesit si rosu, k eu nu i-am dat sa apara si colorat

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 22 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Seara buna!

Of, abia am reusit sa va prind de pe urma, ca mult mai scrieti .

Chiar, sper ca Doloress sa fie bine si sa nu fie oprita din nou in spital.

Despre concediu ce stiu si ce cred eu:
1. Guvernantii sunt niste tampiti . Nu ca sunt nevoiti sa ia niste masuri, pentru ca nu au bani, ci felul idiot in care le iau.
2. Eu am avut concediu de risc maternal si cand am intrebat la job daca pentru prenatal se ia in calcul si indemnizatia de concediu de RM, mi-au spus ca nu, ca e vorba de veniturile salariale.
3. Este obligatoriu sa ai postnatal de cel putin 42 zile, pentru ca altfel nu-ti da cic-ul. Deci ar fi logic ca anul/anii de cic sa se ia in calcul dupa postnatal si banuiesc ca asa va fi. Cum s-au exprimat tembelii aia de ministrii ma face sa intaresc punctul 1 . deci fetelor, nu va agitati. Nici una dintre noi, nici macar Irinuka, nu va intra in cic mai devreme de 1 ianuarie. Iar in lege e vorba de durata cic-ului, nu de varsta copilului.

Asta cred eu, poate gresesc. N-avem vreo jurista sau economista pe aici?

33+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catal_ina10

deci fetelor, nu va agitati. Nici una dintre noi, nici macar Irinuka, nu va intra in cic mai devreme de 1 ianuarie. Iar in lege e vorba de durata cic-ului, nu de varsta copilului.
Asta cred eu, poate gresesc. N-avem vreo jurista sau economista pe aici?

Buna cata, asa credeam si eu inainte ca e vorba de data la care depui dosarul.Dar se pare ca a zis boc o data, si botis de 2 ori, ca este vorba de copii nascuti de la 1 ian,nu conteaza cand se termina postnatalul.Si oricum te intorci la munca cand copilul face 2 ani,nu cand trec 2 ani de cand primesti indemnizatia.parerea mea

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

catalina nu stiu daca gresesc, nu stiu cum e cu "riscul maternal" dar orice concediu ai luat se calculeaza; cum am mai spus, prenatalul si postanalul la mine au fost venituri pe luna respectiva.

N-am inteles cu "durata cic, nu varsta copilului" ...cic dureaza pana face copilul 1 sau 2 ani...nu are impotanta cand intri in el, dupa 42 de zile sau dupa 100, la max 2 ani ai copilului s-a gatat.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BUNA SEARA DRAGELE MELE MAMICUTZE BUBURUZATE

Am ajuns acasa ..dar sunt franta..umblat prin magazine sa-mi iau ceva ornament de brad..anu asta fac verde deschis cu maroniu si auriu..nush cum o sa fie am luat o decizie rapida cu Mario
sa fie mai deosebit

Doctoritza foarte draguta..in afara de un buchet de flori din flamingo rosu nu a acceptat nimik..frumusica ,amabila...a spus ca rezultatele de azi sunt mai bune..a marit doza cu inca o juma de pastiluta depakine seara si ceva pt ochi care trebuie luat vreo 3 luni..control numai peste 3-4 luni...deci in mare e de bine..si s f bucuroasa..crize nu a avut slava Domnului de o luna si ceva

mai facem niste analize de sange in primavara..caci mai repede sper sa nu merg

DA OBOSITOR..cum am stat mult in picioare bineinteles ca m-au luat hemoroizii,de si acuma umblu ca batul in fundulet
am luat unguent hemorzon...scaun n-am de trei zile..Eu care faceam la ora fixa in fiecare dimineata...ff neplacut

Ati scris azi mai mult de un capitol..si nu pot citi..
Cu Simo am vb dupamasa..a zis ca e mai bine...vesti
noi de la Irinuka aveti?...noutati azi?
sper ca-s bine bubele..eco a facut azi cineva?
de bine de rau?
Poimaine cu ajutorul lui DD si Eu merg la Mures...e greu dA MUSAI!
Ultima eco am f la 21 sapt ///avea buba 430 gr..va dati seama ...nush cat are..mor de curiozitate

La spital au spus ca e in parametrii..da cat?cum?
stiti ca dr meu si-a inghitit limba

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput