Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Lorich, daca tin eu bine minte, tu ziceai ca folosesti crema de vergeturi de la Palmer's cu cocoa butter... Am un tub nou nout, primit acum vreo luna si pe care eu nu o sa-l folosesc pt. ca m-am inteles prea bine cu uleiul meu de migdale pana acum si nu vreau sa fac experimente pe ultima suta de metri. Nu il vrei tu, daca tot folosesti? Da-mi PM te rog, daca il vrei.

Anca in saptamana 37 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Blue-night cum sa nu te mai tinem minte? Eu cel putin ,da.Bine ai revenit, felicitari pt bebelica sanatos si nastere usoara.
Tunde - si eu am un parlit de hemoroid ce ma chinuie, te inteleg. Eu am mai folosit IHTIOL - e o crema pe baza de petrol,ieftina fara reteta. Nu folosesc nici un fel de sapun la spalat, doar multa apa calda; compresa cu cartof ras,crud. Plus cate o cana de grau fiert in lapte/zi.(adica il fierbi in apa si cand a scazut ii pui laptele si-i mai dai un clocot,2.poti sa-i pui si putin zahar daca vrei).

36
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

fetelor si in special...mirela2,madalina-m,ziki,mayane ce puteti sa imi ziceti si mie de filantropia? ca eu stiu doar ca te lasa si pe tine si pe bebe cu haine de acasa, ca bebe sta cu tine in camera si ca e renovat recent...daca stiti mai mult....spuneti-mi si mie...
si la fel , cam care sunt scorurile pentru o nastere naturala ? pe Pm daca nu vreti pe forum...

va

Raluca 33s cu Maia

si eu sunt cu Filantropia. chiar ieri am dat peste povestea nasterii la cineva de la ursuleti misticgirl care a nascut prin octombrie.
de hainute daca te lasa sau nu nu am vauzt scris nimic, in schimb nu le-ar fii lasat cu bebe in salon cu toate ca pe toate usile erau scrie avantajele roomingului; asta cu bebe insa am auzit si cealata varianta ca te-ar lasa...nu stiu ce sa cred. saloanele ok, paturile cam inalte, mergi la alaptat din 3 in 3 (noaptea nu). daca plang intre timp le cam dau glucoza si lapte praf, trebuie vorbit acolo sa te cheme eventual cand plange. nu toate saloanele au baie in camera, depinde cum pici; lumea in general amabila

37+...am intrat in 38 Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Multumesc ca nu m-ati uitat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

mirela, cezariana cam la cat se ridica?...ca nu se stie niciodata...si oricum natural e mai putin, dar macar sa imi fac o idee...ca ma asteapta alte costuri decat la spitalul judetean targoviste...

Raluca 33s cu Maia

poi
300 neonatoloaga
300 anestezistul (valabil pt happy durala)
50 pt fiecare moasa
dr in jur de 200-300 euro
10 lei asistentele
5 lei infirmierele

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 19z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

eu sunt cu natural, dar m-am gandit la niste tarife oarecum asemanatoare..am pus minimul si maximul ,ma mai hotrasc la fata locului sau din ce mai aud

anestezist 3-4 mil (MIN-MAX)
neanotolog 3-4 mil
doctor 8-12 mil
moasa 1,5 mil
asistente etc cate 10 ron, poate e vreo asistenta sefa pe acolo sau la copii 50 de ron (ca sa ma cheme la alaptat de fiecare data)

ce parere aveti?

Mergi la inceput

desppre Filantropia de la ursuletze:

"Asa... pt mine a fost in overall OK experienta cu nasterea, desi am stat cateva zile in plus cu bb in spital, dupa... Oricum, nu am fost o pacienta "dificila" pentru ca am inceput cu travaliul dimineata devreme (contractii suportabile pe la 6am, am ajuns la spital cam inainte de 8, membranele s-au rupt la 11:05). Peltecu a fost rabdator si chiar bland as spune (vorbeste asa calm ); au asteptat sa ma dilat (si asist de la sala sunt dragute), dar pe la 3pm aveam doar 3 sau 4 cm dilatat colul, si m-au intrebat daca sunt de acord sa imi faca ceza. Dr pleca a doua zi din tara, cred... toate astea par asaa departe acum... acum cu suptul si alte alea
Bb a avut nevoie de oxigen prima zi (obosea repede la respirat k era mai micuta), asa ca a stat la et1 la terapie neonatala, unde asist sunt ff cooperante. Despre cele de la sectia obisnuita de copii nu stiu, am auzit lucruri impartite, si am auzit ca era asa de aglomerat k nu-ti venea sa crezi. La mine nu a fost nici o problema cu rooming in, de cand bebe nu a mai avut nevoie de oxigen. Am avut pe bb in camera cu mine, desi nu am stat la rezerva sau ceva.

Aa... e mai bine sa dai cate ceva la asistente (nu cer ele, sau mie nu mi-au cerut). Programul de vizite e de neschimbat, chiar daca dai :)... da' mie mi s-a parut liniste si bine asa."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hey, Anca, bine ai revenit! Chiar ma intrebam pe unde umbli...ma bucur ca totul e bine la tine. Ai mai mers la gym? Eu am avut interdictie si la asta de la povestea cu scurtarea colului (uite chiar o sa-i scriu un mail Ramonei sa-i spun ce si cum, ma tin de mult sa fac asta...). Sa vedem ce zice dr azi, daca mai capat putin liber la miscare.
De-acu incolo sa stai pe aici ca incep nasterile, nu are sens sa pierzi toata distractia!
Pupici

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hei Blue,bine ai revenit printre noi.Ne bucuram ca nu ne-ai uitat,cred ca nici noi pe tine
Mamutz,la multi ani!

32+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mamutz la multi ani, nastere usoara si bebe sanatos, papacios si necolicos!!!

Anca bine ai revenit!!! Iubita, da (mamama ce memorie ai) eu folosesc palmer's, dar sunt la al doilea tub care o sa ma tina sigur astea 4 saptamani. Poate il vrea alta burtica, pt ca e ff bun, eu n-am nicio vergetura, desi ..genetic...varza. Si eu trebuia sa nasc la Cantacuzino, dar m-am speriat (deh..traume vechi, d ela CF2) si ajung la Euroclinic. Sa nu ne mai fentezi asa lungi perioada, ok?

Eu am bagat in cuptor prajitura cu mere si gris, sper sa-mi iasa, e ciudat asa ca nu are blat, e doar fainuri...azi bebe meu cel mare face 2 ani jumatate si sarbatorim nitel. Cand ma gandesc..acum un an abia zicea "gaga"....parca au trecut multi ani...desi a trecut super rapid...acum imi canta toate strofele din "Mos Craciun cu plete dalbe"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Fetelor,sper sa nu va suparati pe mine ca va zic,dar unele poate nu stiti ca Mamutz a pierdut sarcina,asta se intampla la inceputurile noastre.Poate nu-i pica bine cand vede pe langa "la multi ani" si restu cu "nastere usoara,bebe sanatos...".
Sunt sigura ca o sa vina in curand cu vestea cea mare.

32+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput