Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(134)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Neata!
Tunde, si eu am probleme cu hemoroizii, de cate ori merg la baie chiar si pentru pipi cum ma relaxez putin simt deja jena. Nici nu ma mai gandesc ce va fi dupa nastere, dar macar atunci voi putea folosi tratamnet. Acum mi/a spus doctorul NU la toate medicamentele pe care i le/am propus. Asa ca ....asta e.
Adryii, oricum pana la 42 de zile iti vei da seama putin ce inseamna sa fi mamica. Te inteleg perfect. Eu la primul bebe am ramas insarcinata chiar dupa o promovare, si am zis lasa ca nasc si vin in continuare la servici.....dar.......s/au schimbat foarte multe apoi si am decis sa stau acasa linistita cu printesa mea. Acum oricum tu vei fi singura care vei decide, si nu lasa pe nimeni sa te influenteze in nici un fel. Bafta!

Am fost si noi ieri la eco.. Mi/am vaZut printul.....ce dor mi/a fost de el.....are aprox.1000kg. Eu zic ca e numai bine, e intors pozitionat de iesire, placenta e sus, si bebe e cu talpitele la ficatul meu....SUNT FERICITA CA E BINe.
Parca mi/a dat atat de multa putere.
Apoi am aflat ca pot sta si doi cu el acasa.....SUNT HAPPYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!
Asa ca azi lenevesc, nu am chef de nimic, vreau sa stau cu familia, cu copiii.

pupici!
la multi ani MAMUTZ!!!!!!!!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Multu tare Rox. Imi ocup si eu mintea cu lucruri placute

Lucia, ce bine de tine ca nu esti bantuita de ganduri! Poate ca o sa-mi treaca si mie.

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Simo, Tunde

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 29+ cu gargaritza mica MARIA RAYSA
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata buburuzelor vorbarete

dea , simo multumim pt tratatie

carmen deci nu aveai somn , a? si mie imi pica ochii in gura dar nu pot sa dorm , eset groaznic ....cel mai bine dorm de la 6/9 dim

monika bafta la eco , o sa ai vesti bune ai sa vezi

byasmi era f bine bb al tau in greutate ....stai linistita

tunde ofofofo ...si eu ma lupt cu hemoroizii si drept sa iti spun ma enerveaza tare rau si ma ingrijoreaza in acelasi timp , la mine au iesit afara si ma ia groaza , chiar ma gandeam ce voi face dupa ce nasc ....ei nu se retrag nu ??

vas

FELICITARI celor care au rez bune de la eco

Fetelor mie imi este din ce in ce mai greu sa dorm noaptea ... , ma foiesc , ma doare in capul pieptului , coloana , nu mai pot sta in nici o pozitie ..ma duk la buda de multe ori ......

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza35+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

* LA MULTI ANI, MAMUTZ!

* Maria, ce blog frumos ai! e sensibil si delicat, asa... Pacat ca ai stat in umbra atata timp
si daca am uitat sa-ti multumesc pentru informatia de atunci (drama mea cu IGG si IGM), iti multumesc (si ) acum

* Simo, nu - eu nu prea am somn de pe la 2-3 griji, ganduri -majoritatea negre, deh...

* Monica, ce tare - "fetele fara dop"
+ succes pe masa, si totul va fi bine! macar te vezi cu bebelina!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Multumesc pentru aprecieri

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

declar ca s praf tzandari
ma doare tot, dar m am obisnuit
mi se inchid ochii
si mi curg balele cu gandul la curcanul cu gutui gatit de Vladut la antena 1
oare nu l pot lua la mine acasa sa mi gateasca si mie????

nu face nimeni pomana azi sa ma scap si eu de oroarea de a gati??????

La multi ani sarbatoritei de azi

tunde incearca sa introduci inauntru crema de galbenele sau cauta la farmacie supozitoarele Carpicon, hemorzomul e vax albina
pe mine m a ferit DD in sarcina asta de beleaua numita hemoroid

pupi fetelor

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 18z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata,

Mamutz, la multi ani! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, putere si noroc. Sa ti se indeplineasca dorinta cea mai de pret pe care o ai in momentul acesta!

Monika, bafta la eco. Abia astept sa vad cat cantareste bebe al tau ca maine am si eu programare la eco.

Si tie Roxx succes la medic.

Deci, cum va spuneam, maine merg si eu la eco. Nu am mai vazut-o pe bebelina mea de la 23 de saptamani. Abia astept, am niste emotii...
Si o luam si pe buni cu noi, pentru ca sotul nu poate merge , imi iau mama, sa-si vada si ea nepotica :).

Si nu vreau control pe masa, nu vlllleeeauuuu. Maine scap ca am doar eco dar saptamana viitoare la gineco credeti ca scap?
Monika sunt alaturi de tine dupa cum vezi, nici mie nu-mi plac controalele pe masa.

Am vazut ca vorbiti de tampoane, credeti ca sunt folositoare acestea si daca faci cezariana? Intreb si eu ca sunt nestiutoare, sa nu radeti de mine.

M-am intins cat o zi de post dar cum scriu rar, acum imi vin in cap o mie de idei.

Aaa ca mi-am adus aminte, mi-am facut saptamana asta analize de sange (a doua oara in doua luni...nu stiu de ce mi se cer asa des) si am un colesterol cat Casa Poporului si un pic din Parcul Izvor. Pana acum nu am avut probleme cu el insa acum a luat-o razna. Voi aveti asemenea modificari?
Si normal, sunt anemica...hmmm

Va pupicesc

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata ??

Mai, deci Doloress tot nu a dat de veste...gata, asta ma ia cu emotii!!

Tunde fff nasol cu hemo!! Daca nu ajuta nici hemorzon e rau. Eu ii am, cumva latenti asa, dar proba de foc e nasterea..la tine ce zice dr. de asta?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

shines stii daca s a modificat ceva pt viitoarele mamici care sunt in somaj??

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Ramane aceiasi situatie...depinde daca somajul depaseste sau nu 600 lei..minumul va fi de 600 si iti poti alege una din variante..stai acasa 1 an pe 600 apoi te angajezi si primesti acea prima lunara de 500 la salariu..sau stai acasa 2 ani pe 600, dar intre timp daca te angajezi nu mai primesti acei 500.

Simo 36 cu Eduard Matei

multumesc frumos. deci nu s a schimbat nmic? spunea ceva min. muncii ca cine e in somaj sau trece din cic1 in cic 2 beneficiaza de 600 ron.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Aditza, la mine s/au retras.
Am folosit o crema din Italia, Preparatione H. A funcionat, acum de la presiunea sarcinii cred ca s/au format iar.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput