Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

LA MULTI ANI! Mamutz sa ai nastere usoara si bebe sanatos

Stiam eu ca am uitat ceva!
Printre atatea ganduri...

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BUNA DIMI
Eu p aici tot cu posteriorul in criza...ma omoara hemoroizii astia..am luat hemorzon,crema de galbenele...nu are efect..ma trezesc si noaptea cu dureri

Alinush'sa vad ce-mi zice maine dr..si ne comparamoricum felicitari

Mamutzla multi ani!bebe mumos-sanatos

Monika;bafta mare

fetele harnicute;multumim pt micul dejun

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Monik succes, sa vi cu vesti bune, si parca mai merge cineva azi la dr....Bebycry daca nu ma imsel...succes
Adryy ce sa zic, eu am hotarat sa nu ma mai gandesc asa departe...nu de alta dar nimic nu i sigur, astia schimba legi de pe o zi pe alta...dau OG, taie salariile bugetarilor, vor sa modifice si codul muncii{in favoarea angajatorului, desigur}..etc
Ma bucur ca o sa pot sta 2 ani cu bebik, sper sa ne descurcam cu ajutorul lui Dzeu

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Florintunde sa stii ca si eu am probleme cu hemoroizii. Acum nu chiar asa de rau...dar intr-o vreme abia puteam umbla. Am facut de 2=3 ori pe zi baie calduta la sezut si m-am dat cu crema de galbenele antiinflamatorie si parca s-au mai retras dupa cateva zile de repetitie. Cel putin nu mai doara asa de tare. Dupa ce nasc ma gandesc sa ma duc la o clinica sa ma "repare". Ca asa nu se mai poate. Am inteles ca tratamentul costa in jur de 2000 - 2500 lei.

sa treaca repede.

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

* LA MULTI ANI, MAMUTZ!

* Maria, ce blog frumos ai! e sensibil si delicat, asa... Pacat ca ai stat in umbra atata timp
si daca am uitat sa-ti multumesc pentru informatia de atunci (drama mea cu IGG si IGM), iti multumesc (si ) acum

* Simo, nu - eu nu prea am somn de pe la 2-3 griji, ganduri -majoritatea negre, deh...

* Monica, ce tare - "fetele fara dop"
+ succes pe masa, si totul va fi bine! macar te vezi cu bebelina!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neatza fetele!

Mamutz, LA MULTI ANI!. Sper ca mai treci pe aici uneori! Te asteptam in curand cu vesti supeeeer bune!!

Monika, multa bafta la intalnirea cu bebelina! Si nu te mai stresa cu controlul ala pe masa..hai ca nu e chiar asa rau Eu de obicei chiar n-am treaba cu asta, fixez cuminte ochii in tavan si astept sa se termine...Dar ultima oara a recoltare m-am vaicarit un pic si dr mi-a zis - instrumentele mele au 200g, nici n-ar trebui sa simtiti, doar vreti sa scoateti 3 kg tot pe acolo!

BB_yasmi, la mine la 30s avea 1500g si dr mi-a spus ca nu e un copil tocmai maricel...deci nush ce sa zic. Iar la 34 avea 2300 g. Nu sunt totusi batute in cuie masuratorile astea, pe foaia mea de eco scria plus minus 300g, adica asta ar fi eroarea acceptata, si m-am dus la un super ecograf nu la vreun jaf...cred ca asa e peste tot! Asa ca nu-ti face griji ca nu are rost!

Adryiii, ti-am trimis mail

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pup burtici!

ma scuzati ca intru buzna peste voi, am o rugaminte

avem nevoie de doua gravidutze pentru Antena3 azi dupa amiaza, pt a discuta despre decizia finala vis a vis de indemnizatia mamelor
(e drept ca ultima varianta este multumitoare pentru majoritatea celor implicate)

doua gravidutze!!!! pls PM cu datele tel vostru

As MAME sustine in continuare toate mamele sa stiti, si stiu ca mai sunt mame defavorizate cu aceste 'impachetari' ale masurilor de azi.

asa incat, cine doreste sa faca actiune in instanta o sa vorbim cum si in ce fel se poate realiza asta, cf protocolului pe care-l avem cu PC strict pe tema asta

s-au oferit sa puna la dispozitie masina pentru transport!!!

PS: multumim celor care au ales sa ia atituine in acest demers si sa nu stea deoparte!!

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

A! Azi merg si eu a control, la 17.00, dar fara eco ca am ajuns la faliment...

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Shines Multumesc tu mi-ai explicat deja si am inteles, dar vroiam (Toma necredinciosul) sa citesc si eu ce au scris de fapt in ordonanta lor.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..saraca de tine
stiu ce inseamna..e groaznic, mereu am prob.
baga fundu in apa calda cat suporti...apoi dai cu crema aia..sigur trece..se mai inmoaie oricum si isi face efectul de unguentul
foarte important e sa nu stai in fund sau in picioare..incearca sa stai culcata.

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput