Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

maria, sar'mana. daca ai timp in wk te rog frumos sa te uiti la o buc.

monika_bt sa vii cu vesti bune de dr azi!!! sunt tare curioasa ce greutate are buburuza ta sa fac o comparatie cu a mea, care la 28s+4 z avea 1300 gr.....mie mi se pare de 30 s aceasta greutate...

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Maria...legea inca nu a aparut, nu ai unde sa citesti.
e doar ordonanta de urgenta care dupa ce trece va fi publicata in monitorul oficial. te ajut eu daca nu ai inteles ceva

Monika ..te pup cu drag si iti urez multa bafta azi la intalnirea cu bebelina

ziki..nu aveai somn la 2 ?

Alinush..felicitari pentru vesti bune si bebel grasut

aa..noi azi implinim 37 sapt..si trecem in 38

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stiti daca s a modificat ceva (la cic ma refer) pt viitoarele mamici care sunt in somaj??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza la fete, si o cafea cu frisca

bebelusi, nu e vorba unde te incadrezi, e vorba de ce iti alegi. Daca tu consideri ca un an cu indemnizatie mai mare iti este mai avantajos decat 2 ani cu indemnizatie mai mica, asta alegi. Eu am avut "consiliu" cu al meu aseara... Am hotareat ca mai bine stau 2 ani cu 1200 de lei, decat 1 an cu 1800...

28+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

shines stii daca s a modificat ceva pt viitoarele mamici care sunt in somaj??

Ramane aceiasi situatie...depinde daca somajul depaseste sau nu 600 lei..minumul va fi de 600 si iti poti alege una din variante..stai acasa 1 an pe 600 apoi te angajezi si primesti acea prima lunara de 500 la salariu..sau stai acasa 2 ani pe 600, dar intre timp daca te angajezi nu mai primesti acei 500.

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
de-eamultumim de papica
Mamutzla multi ani fericiti ..si un bebe sanatos si mancacios
Irinukaaace face bebe Patrikabia te asteptam cu primele impresii
pup toate fetele

Angie +32

bebe jucaus

Mergi la inceput

oricum...pentru cele cu somaj e mai convenabila optiunea cu 2 ani pe 600 lei...altfel dupa 1 an tot in somaj tre sa intre..cat mai are.
asa intra in restul de somaj dupa 2 ani..si in timpul asta au ceva timp sa isi caute de lucru.

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata si de la noi. Multumim de mic dejun si cafea.
MAMUTZ - La multi ani cu sanatate si bucurii, nastere usoara si bebe sanatos!
Monika - sa vi cu vesti bune azi de la doc (eu nu inteleg, nu poti refuza controlul pe masa??)
Alinushali - felicitari pt miss bebe, sa fie sanatoasa!
Gata, sa pap si eu un mic dejun reala, nu doar virtual

36
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MAMUTZ!!!

sa fi sanatoasa,fericita si iubita, sa dea dzeu ca de Craciun,mosul sa isi aduca cea mai mare bucurie si implinire

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata dragelor!

Multu de papa si de cafea.
A fost o noapte scurta. M-au agitat conducatorii astia. Si am vazut azi declarata lui Base: cica am devenit o tara de mamicute si bebelusi si a sotia lui dupa 3 luni muncea.... macar sa taca.
Am discutat si eu cu sotul dar inca nu am luat o decizie. Oricum va fi bazata pe multiiii factori. Diferenta e destul de mare (financiar vorbind). Plus ca ne gandim la un al doilea copil - sa fie apropiati ca si varsta. Si fiind la primul copil - sa nu ma acuzati - inca nu siu cum e sa fii mama. As sta doar langa copil?Fara sa ma gandesc la mnca? Sau as vrea sa lucrez si sa stau doar in timpul liber, cat pot mai mult? Pe partea asta nu ma cunosc bine. Aproape toate mamele ar sta cat mai mult cu copii lor. Dar oare fac parte dintre ele? Imi vor ajunge cei 1200 lei dc aleg varianta de 2 ani? In conditiile in care avem si rata care e aproape cat as primi eu. Sau cum o sa fie la job dc ma intorc dupa un an, sau ma rog, inainte de Craciunul viitor? Dar daca o fac dupa 2 ani? E nesiguranta locului. Mai functioneaza legea in care minim 6 luni trebuie sa te pastreze angajatorul? Daca aleg varianta de 1 an in cel de-al doilea pot sa cer program de 6 ore? Sau pot face asta doar daca ma intorc inainte de 1 an? Amatatea intrebari de as putea sa umplu pagini intregi.
Si totusi nu sunt suparata. Doar agitata.

Pe langa asta, daca ma uit pe geam afara parca e noapte. Ca imi vine sa dorm din nou. Dar azi am hotarat ca spal faianta din baie Sper sa luceasca.

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput