Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna dimineata si de la mine!

Multumim de mic dejun.
Ia sa vedem ce vesti ne mai rezerva ziua de astazi ....

32+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata si multumesc de micul dejun, credeam ca numai eu m-am trezit

Am citit si eu legea, deci ma incadrez la varianta cu 1 an, asta este

De Irinuka mai stim ceva?Eu nu am putut intra ieri ca am fost fff ocupata

va pup si revin

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata burticute si multam deea de mic dejun
ce faceti, cum va simtiti azi?
o zi buna tuturor

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!!

Poftiti la cafea

Sa aveti o zi frumoasa..cica ultima calduroasa , de maine vine iarna, cu zapada si tot tacamul.

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata vorbaretelor, vin si eu cu vesti bune de la doc, ca na...l-am schimbat .Colul este inchis, garga mika este pe pozitie , este o dolofana (1200 gr) cu picioare lungi si cu o putika grasuna .

VA pupacim si va dorim ca ultima zi calduroasa sa fie si minunata cu vesti bune.

Oficial am scapat de scarbici

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 29+ cu gargaritza mica MARIA RAYSA
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Am uitat

Mamutz La Multi Ani , te asteptam cu vesti de Craciun

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 29+ cu gargaritza mica MARIA RAYSA
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata fetelor!

multumim Andreea, Simo, de mic dejun.

am ras si eu (la 2 dimineata ) de capitolul ala cu faze haioase. inca nu l-am terminat si am cotizat si eu cu ceva -lol

in rest... azi avem ziua bunicii la care trebuie sa mergem si apoi pe seara ultimul modul din cursul prenatal. soata a primit deja adeverinta, e totul ok.
poate tot diseara smulg de la jurist legea cu 84 de zile. daca nu... milogeala sau serviciu - haha!

o zi frumoasa sa aveti, fetelor!!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Lorich Multumesc de primire si pentru raspuns :)
aditzaC, adryiii Multumesc pentru raspuns
Tunde pupici lui Mario sa nu mai aiba nici o criza niciodata ! Si tie ca esti mamica foarte curajoasa Pune mana si baga-te in pat, lasa treburile ca nu moare nimeni daca nu le faci (zic din experienta) N-o sa-ti placa ce-i prin casa dar macar o sa fiti bine si tu si burtica si Mario si sotul.
bb_yasmi eu am cumparat de la Natracare, dar inca nu le-am desfacut. Nu's cum arata, dar ma gandesc ca daca-s speciale pentru lauzie n-au de ce sa nu fie bune. Cutia e cat o foaie A4. Daca nu te lumineaza nimeni pana in we mai intreaba odata si le desfac eu sa le fac o poza. Pana atunci nu cred ca apuc.

Eu spun cu mana pe inima ca n-am inteles nimic din declaratiile astora si ca astept sa buchisesc (iar) textul hotararii ca poate aia care o scriu or sa fie mai inteligenti ca Botis si Boc (sunt sanse mari) si om mai vedea. Aseara intrasem si eu in vrie ca nu mai stiam daca sa-mi iau prenatalul din ianuarie sau sa mai vin la serviciu pana m-a luat sotul la rost ca sa ma gandesc la cum ma simt nu la banii lui Boc. Asa ca m-am linistit, le-am mai transmis o injuratura ca fac legile "in tramvai, pe genunchi, de mantuiala" (cum ne zicea noua o profa in facultate) si gata. Sunt ZEN.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Buna dimineata si multumesc de micul dejun, credeam ca numai eu m-am trezit

Am citit si eu legea, deci ma incadrez la varianta cu 1 an, asta este

De Irinuka mai stim ceva?Eu nu am putut intra ieri ca am fost fff ocupata

va pup si revin

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Unde ai citit legea? sa o citesc si eu, poate ma luminez, nu ca ar mai conta ca nu mai schimb nici o hotarare in functie de ea, dar asa pentru linistea mea

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neatza si de la mine, burticutze!

Mamutz, LA MULTI ANI FERICITI SI UN BEBE SANATOS!

Azi zi mare ptr mine...la 16.30 am intalnire cu dr. sa vad bebelina pe care nu am vazut-o de la 21 sapt. si sa vad cum facem cu concediul ca ar trebui de maine sa nu mai lucrez. Eomitiile sunt uriase mai ales ca 100% ma urca si pe masa la consult, iar oroarea mea este maxima, dar...asta este...

Oare ce mai fac fetele fara dop Si chiar, ce mai face Doloress? Ne dau oare emotii fara motiv?

Eu am terminat sapt 29 si am intrat in 30 Doamne ajuta!

Hai ca va ca mi-a venit sefu!
Raman pe aici!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 29+

Mergi la inceput