Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)
Raspunsuri - Pagina 15
cristelle25 spune:
Pufi eu mai am un pic si scap...m-am enervat tare azi-dimineatza imi venea sa il dau cu capul de pereti pe colegul meu filipinez..dar mi-a trecut...Pacat ca acum cand ma simt si eu mai bine si mi-a trecut starea de somnolenta ,dupa saptamani bune, nu pot sa ma duc sa ma plimb sau sa inot pentru ca in fiecare zi e program de ploaie incepand de la 5 si pana pe la 7 -8 (eu scap fix la 5 de la munca) Minunat ...nu-i asa ? Si mai e si torentiala....Deja m-am obisnuit cu vremea de aici a fost mai greu la inceput...Cel putin sunt la caldurica ![]()
10+
mariaruxi spune:
Buna dimineata burtici!
Bun venit noilor fete!
Noi suntem bine, fara greturi (nici acum nu au aparut, sunt o norocoasa), am luat un kilogram pana acum. La mancare nu am restrictii in afara de cele normale (pate, carne cruda, maioneza).Singura problema e noaptea pentru ca ma trezesc sa merg la toaleta si nu mai adorm
cu orele.
Daca sunteti curioase sa aflati sexul copilului va trimit urmatorul link
http://www.webwomb.com/chinesechart.htm. Sa stergeti punctul e la sfarsit.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Maria (27 nov. 2007) si
9+
roxybarbu spune:
buna dimineata,fetele!
0ici si de la mine !
Traieste, Iubeste, Daruieste...
11+
DPN 04.07.2011
ramyy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu buna dimineata,fetele! 0ici si de la mine !Traieste, Iubeste, Daruieste... 11+DPN 04.07.2011 |
waw la mine a iesit fetita :)
oricum nu stiu de ce simt ca e fetita :)
e Cezara mea
ramyy spune:
la mariaruxi vroiam sa dau citat ![]()
dar cum sutn ametita de vreo 2 zile de zici ca sunt beata am mers mai jos 

nebunica-zapacica spune:
Neata si de la noi!
Avem vesti bune de la medic, bobita are 0.65 cm, corespunde la 6 sapt 3 zile, i-am vazut si auzit inimioara
..asa emotii am avut..hormonii de sarcina, probabil
Oricum, m-am linistit, anuntam si familia in curand..
Mi-a iesit fetita...hmm..nu sunt hotarata ce vreau..as vrea o fetita careia sa-i cumpar rochite si tot felul de zorzoane, sa fie delicata si gratioasa..pe de alta parte imi place sa cresc baietei, sunt zdraveni si asa de scumpi..oricum, ce-o fi il iubim deja atat de mult si abia il asteptam..
O zi minunata sa aveti! 
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si
6+
Nasterea cozonacelului nostru iubit
“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nebunica-zapacica Neata si de la noi! Avem vesti bune de la medic, bobita are 0.65 cm, corespunde la 6 sapt 3 zile, i-am vazut si auzit inimioara ..asa emotii am avut..hormonii de sarcina, probabil Mi-a iesit fetita...hmm..nu sunt hotarata ce vreau..as vrea o fetita careia sa-i cumpar rochite si tot felul de zorzoane, sa fie delicata si gratioasa..pe de alta parte imi place sa cresc baietei, sunt zdraveni si asa de scumpi..oricum, ce-o fi il iubim deja atat de mult si abia il asteptam.. O zi minunata sa aveti! ![]() fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 6+Nasterea cozonacelului nostru iubit ![]() “Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.” |
Super,eu pana acum nu i-am auzit inimioara,am vazut-o dar fara sunet...cred ca este super senzatia
Traieste, Iubeste, Daruieste...
11+DPN 04.07.2011
anaemi spune:
Buna fetele ! Noi tocmai ce am venit...de fapt putin mai devreme...de la serbarea lui Filip de la gradinita. A fost f frumos si...surpriza....nu am bocit
cu toate ca ma incercau lacrimile pe la inceput;dar am zis ca trebuie sa ma abtin,ca erau asa de multi parinti si-mi era rusine
![]()
De azi intr-o saptamana mergem si noi sa-l vedem pe bebe strumf
; poate ne face vre-o surpriza si e strumfita
. Nume de baieti...pe cuvant dac-mi vine vreunul in cap...nu ma "satisface" auditiv
nici unul pana acum.Iar ca nume de fetita...daca ar fi (dar nu cred ca este
)...mie imi place Natalia (sotului nu-i mai place),si la amandoi ne place Filoteea/Filothea.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
(DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
mmdaa... conform "tabelului chinezesc "
mi-a iesit baietel ![]()
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
(DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Laura13 spune:
De ieri il simt in burtica. nu as putea spune ca il simt cum misca, nu e nimic asemanator cu miscarile/loviturile de bb mai mare. e ca un ... fluturas in burtica, o tresarire, nu stiu cum sa va spun. dar e bb. asta stiu. si de ieri cam o tin intr-un bocet
.
gasca
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
11+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006