Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Arianna, eu locuiesc in Germania si merg la un medic de-aici. Pare de treaba, am fost la eco si la 4 sapt. si 6 zile si ne-am bucurat impreuna de ce-am vazut :)

.....imi dau seama ce bucurie
abia astept si eu MAREA INTALINIRE !!!

4 +

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

da Adirys21, dar sunt friguroasa de fel ce sa fac... ?
Lulusor m-ai mai linistit putin, eu oricum sunt invatata sa dorm in chiloti si maieu dar am zis acum ca ar trebui sa renunt la obiceiul asta. singurul inconvenient e ca seara simt talpile incinse...o fi din lipsa de miscare?

Fetelor voi ce mai gatiti/mancati? m-am cam saturat de mancare de regim, nu aia, nu aia..
de ex pate din ficat de rata facut in casa avem voie pana laurma sau nu? am citit undeva pe net ca pate de nici un fel si nici ficat dar are fier si de obicei nu mananc dar acum mi-e

Luli - fericita 5 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Bun venit noilor
La cat mai multe

Lissa_ana sa ti se implineasca dorintza. Si eu cred ca am o fetitza ...daca va fi fetitza stiu clar cum o va chema: Ana-Maria ...asa vreau o fetitza cu coditze

Joi voi merge si eu sa ma inscriu la o moasha...sa speram ca macar cateva luni ma va tine in evidenta ei (e mult mai aproape decat spitalul si mi-ar fi convenit de minune)

Va pup ...o seara frumoasa! Am plecat ca incepe la noi ritualul de seara: baitza si apoi desene si nani.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 6+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna!

Lissa ..interesanta idee...dar nu ti-e teama ca iti va picta toata casa? La noi e nebunie cu pixurile si culorile, deja am semne pe 2 pereti si doar ce am varuit in vara.
Te rog da0mi si mie pass la contul comun

luli eu azi am gatit o supa de pui cu galuste si ciuperci cu smantana. In general mananc orice imi prieste si pot, fara restrictii. Asa am mancat si la sarcina trecuta si totul a fost ok. in legatura cu frigul sa stii ca si eu sunt un puc friguroasa...cred ca daca vei reduce treptat temperatura in 2 -3 luni s-ar putea sa se acomodeze corpul tau.
Despre fierbinteala din picioare..poate e de la circulatia mai rapida a sangelui si a vol mare de sange din organism. Zic doar.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

adi,nu ma sttresez,am invatat-o sa stea la masuta ei,acolos e joaca cu plastelina,coloreaza,etc.sper sa nu imi pare rau

Mama de Ana si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

adi,nu ma sttresez,am invatat-o sa stea la masuta ei,acolos e joaca cu plastelina,coloreaza,etc.sper sa nu imi pare rau

Mama de Ana si 10+

Bravo!

Noapte buna burtici

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

luli,sa stii ca si eu mananc cam orice,incerc sa nu mananc mancare RAW,gen sushi(bleah...),maioneza cu ou crud sau mai stiu eu ce. Daca ai poftga de ceva,gusta,mananca...dar nu manca in cantitati mari.

Mama de Ana si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Fetelor va multumesc de primirea calduroasa Din pacate datorita fusului orar apuc sa citesc mesajele abia dimineata...M-am mai linistit cu kilogramele ...oricum trebuie sa tai din dulciuri ca nu fac bine deloc...Si eu mananc cam tot felul de chestii fara restrictie...bineinteles in afara de sushi, preparate crude, maioneza, etc...si sunt o fericita ca aici unde ma aflu gasesc tot felul de fructe care de care mai exotice...am si zis ca nu e amuzant sa am pofte aici..In rest greturi nu am avut decat un pic prin saptamana a 6 a si am taiat cafea, ceai, am inceput sa mananc cereale dimineata...si am scapat usor fara sa iau wc-ul in brate ..Va pup pe toate si sper sa aud in continuare numai vesti bune..
P.S: Lissa suntem nascute in aceeasi zi la un an diferenta..ziua mea de nastere e pe 25.06.1980

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna dimineata gravidute ,

azi m-am trezit atat de bine, cu multa energie dar din pacate exista oameni care au grija sa-ti strice ziua, dar nu mai am mult si scap de atmosfera incarcata de la munca

De mancat si eu mananc ce gatesc plus multe fructe si lapte, ma abtin doar de la dulciuri care nu aduc niciun aport pentru bebe si mai si ingrasa.

Va doresc o zi linistita

.....viata este acolo unde te regasesti.......

10+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

eu deocamdata nu am nici o problema cu mancatul , mananc orice ....vom vedea mai tarziu

in schimb am o problema cu somnul.......ma trezesc noaptea la ora fixa la 3 ....si nu mai pot dormi , pana la ora 6 pot sa ma gandesc eu la cele mai minunate lucruri de pe pamant k de dormit tot nu adorm.
in schimb seara pe la 10.30 cad lata.

4 +

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput