Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

bella, doar + te interesa...sunt ambele poztive si testul de sarcina si testul de ovulatie
cosminutza succes si tie !...eu nu-mi fac mari sperante, dar poate urmatoarea IA e cu noroc
ankcta cand vrei sa faci ceva de acolo sa-mi zici, ca pun reteta...ar tb sa-mi fac un blog...dar nu am timp

eu sunt in urma tare cu cititul ...
urez bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta aici

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Uberbax daca vrei poti sa faci si acum un test ca nu influenteaza cu nimic Duphastonul insa cel mai sigur e dupa 10 zile de la incetarea acestuia!
Tzuky eu zic ca ar trebuie sa ai o discutie cu sotzul.Ini pare rau de destanuirea facuta
Nerama,Mikado sa iasa cu noroc Ia-ul!
Bella si mie mi se pare ca te cam stresezi din mesajele tale.Incearca sa fi mai relax.Poti ovula si in z34 mai ales ca ai zis ca ultimul ciclu l-ai avut de peste 40 de zile,eu am avut sani sensibili o saptamana si dupa aceea TB-ul mi-a aratat ovulatie in z64 deci se poate.Eu tin pumni stransi
Si eu ca si Lorena stiu ca aceste teste depisteaza hormoni total diferiti dar na

Pupici tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

stii ca stresul e inevitabil oricat as incerca sa ma abtin iti dai seama ca imi este imposibil mai ales ca imi doresc foarte tare un bebe. asta e nu am cum sa ma controlez...sunt constienta ca nu sunt insarcinata ca nu am nici un simptom da precum am spus de nenumarate ori speranta moare ultima...cat despre ovulat in z 34 sincer nu prea imi vine sa cred...mi se pare de genu sf..oricum cand vine sotu ac il bag la treaba ca poate cine stie

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Bella iti doresc sa fie bebe si nu o simpla intarziere...oricum fii optimista...cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Uberbax daca vrei poti sa faci si acum un test ca nu influenteaza cu nimic Duphastonul insa cel mai sigur e dupa 10 zile de la incetarea acestuia!
Tzuky eu zic ca ar trebuie sa ai o discutie cu sotzul.Ini pare rau de destanuirea facuta
Nerama,Mikado sa iasa cu noroc Ia-ul!
Bella si mie mi se pare ca te cam stresezi din mesajele tale.Incearca sa fi mai relax.Poti ovula si in z34 mai ales ca ai zis ca ultimul ciclu l-ai avut de peste 40 de zile,eu am avut sani sensibili o saptamana si dupa aceea TB-ul mi-a aratat ovulatie in z64 deci se poate.Eu tin pumni stransi
Si eu ca si Lorena stiu ca aceste teste depisteaza hormoni total diferiti dar na

Pupici tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

stii ca stresul e inevitabil oricat as incerca sa ma abtin iti dai seama ca imi este imposibil mai ales ca imi doresc foarte tare un bebe. asta e nu am cum sa ma controlez...sunt constienta ca nu sunt insarcinata ca nu am nici un simptom da precum am spus de nenumarate ori speranta moare ultima...cat despre ovulat in z 34 sincer nu prea imi vine sa cred...mi se pare de genu sf..oricum cand vine sotu ac il bag la treaba ca poate cine stie

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
Bella sa stii ca se poate..eu am ramas insarcinata unde intre ziua 42-44,atunci am avut ovulatia!Dar poate cum au zis fetele e sarcina deja!Iti doresc asa sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neatza la amiaza
Noi suntem pe acasa,azi o zi superba de primavara,12 grade,dar cu un vant de te ia pe sus.
Sa stiti ca citesc mereu doar ca aveti atatea analize kėla zi de ma pierd printre ele.Si nici nu pot da vreun sfat.
Legat de masturbare...hm....e sigur barbatul asta ca vrea un bebe?daca vrea,atunci sa stea nene cuminte,daca inca se mai gandeste atunci sa nu iti dea false semnale,ca iti faci rau degeaba.Trebuie sa fiti amandoi cu dorinta
Noi doar ce am scapat de monstrii,luna asta am avut ceva dureri...crampe...nasol...Incercam sa vedem ce se va prinde pentru ca suntem colocatari cu ,cumnatul si avem mereu pe purdii langa noi in pat...va pup

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Cosmi multumesc frumos!Te pupAsa voi face astept sa vedem dupa Duphaston!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Da,asa-i Ancuta eu o sa-l port pe bebe,stiu ce ma asteapta,dar o sa fie o placere,abia astept,nu ma tem nici de nastere,numai sa venim acasa cu bebe sanatos
Dar si sotiorul ar face orice numai sa avem bebe sanatos,f.mult isi doreste,
Nu a zis nici cu un cuvant ca nu ar vrea sa faca spermograma,
S-a lasat si de fumat din luna iulie si a fost fumator inrait,rar am vazut asa fumator cum a fost el
Ce-mi mai laud eu sotiorul

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Si noi ne-am lasat amandoi de fumat inainte de al face pe micutz...Si de atunci nu le-am mai luat inapoi(decat eu cate una mica cand am nervi)Si nici nu as mai accepta pe cineva sa fumeze langa noi,sau langa cel mic
Bafta la monitorizare

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cucka spune:

Buna fetelor, sunt mai noua in domeniu si poate ma ajutati sa ma lamuresc si eu. CM la mine tine 27 zile, luna asta trebuia sa vina pe 5, duminica, si nu a venit. Luni am dat fuguta la marmacie si mi-am luat un test...negativ...miercuri am avut o stare de lesin la servici, mi-am mai facut un test... a iesit tot negativ. Ma doare burta ca si cum ar trebui sa vina in orice moment. Starile de somnolenta sunt de asemenea prezente, insa nu le iau in calcul din cauza vremii mohorate, care poate da aceeasi stare. Mai precizez faptul ca de duminica teperatura bazala este tot peste 37 grade, in conditiile in care in perioada ovulatiei a fost maxim 36.8. Ce parere aveti? sunt sau nu insarcinata?

Mergi la inceput

Eu maine ma duc la ortopedie sa vedem ce mai face spatele meu dupa injectia epidurala cu steroizi.Inca mai am dureri dar sa vedem.

Mergi la inceput

Lori cum te mai simti?

Mergi la inceput