Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cos_minutza/cos_minutza.jpg)
cos_minutza spune:
Bella nu e vorba de cat de mult iti doresti,si eu imi doresc foarte mult si ma chinui de 1 an jum,dar trebuie sa inveti sa te detsezi un pic.Eu nu zic ca nu am momente de stres insa in acest timp am invatat sa ma controlez,sa nu-mi pun intrebari la fiecare mic simptom care de multe ori noi ni-l inducem,sa nu stau cu gandul ca oare ovulez ori ba,sau sa-mi pun soztul la maraton.Crede-ma ca stiu ce vorbesc si de multe ori am fost in butoi cu capacul pus pe el.Incearca sa te relaxezi si sa-ti traiesti viata asa cum e,stresul asta o sa te duca aproape de depresie.Eu sper sa nu mi-o iei in nume de rau,o spun doar ca un sfat si nici prin gand nu-mi trece sa supar pe cineva.
Aaa si faza cu SF,se mai intampla sa fie oameni si dereglati
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorena_86/lorena_86.jpg)
lorena_86 spune:
nasol simo....e raceala in toata splendoarea ei
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6sajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
![](images/user_woman.png)
uberbax spune:
Frumos gandesti Cosmi,esti de apreciat!Iti doresc din tot sufletul sa-ti realizezi visul,si o sa vezi ca o sa reusesti!
Tu mereu ai avut probleme cu cm,adica mereu a fost neregulat..ca asa am si eu cm dereglat si uite ca asa a fost sa fie sa raman in ziua 40 si ceva,si bine zici tu nu eram deloc stresata,la vremea aia nici nu stiam eu de urmarit ovulatia si alte alea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cos_minutza/cos_minutza.jpg)
cos_minutza spune:
Uberbax da mereu l-am avut neregulat,insa dupa ce am intrerupt anticoceptionalele a uitat sa mai vina.Eu am PCOS(ovare polichistice) si acesta e motivul derelegarilor mele
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
lorena_86 spune:
bine ai venit cucka
e posibil
dupa cum am mai spus eu am avut test pozitiv abia la 9 zile de intarziere si am facut cam unul la doua zile pana sa iasa liniutele
tin pumnii
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6sajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SimonaS81/SimonaS81.jpg)
SimonaS81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 nasol simo....e raceala in toata splendoarea ei ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ![]() ![]() ![]() |
Sorry Lori...Sper ca nu ai luat-o de la mine
![](icon_smile_big.gif)
Sa iei pastile, sa bei ceai si sa te faci bine repede ca acusica vin sarbatorile si cine mai pregateste bunatatile!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui cos_minutza Bella nu e vorba de cat de mult iti doresti,si eu imi doresc foarte mult si ma chinui de 1 an jum,dar trebuie sa inveti sa te detsezi un pic.Eu nu zic ca nu am momente de stres insa in acest timp am invatat sa ma controlez,sa nu-mi pun intrebari la fiecare mic simptom care de multe ori noi ni-l inducem,sa nu stau cu gandul ca oare ovulez ori ba,sau sa-mi pun soztul la maraton.Crede-ma ca stiu ce vorbesc si de multe ori am fost in butoi cu capacul pus pe el.Incearca sa te relaxezi si sa-ti traiesti viata asa cum e,stresul asta o sa te duca aproape de depresie.Eu sper sa nu mi-o iei in nume de rau,o spun doar ca un sfat si nici prin gand nu-mi trece sa supar pe cineva. ![]() Aaa si faza cu SF,se mai intampla sa fie oameni si dereglati ![]() ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
cum crezi ca s putea sa ma supar? din contra sunt perfect constienta de tot ce spui tu...cat despre maraton sa stii ca nu sunt chiar asa disper...adica eu nu ma stresez aoleu sa o facem la 2 zile etc. o facem cand simtim noi...daca ar fi dupa al meu cred ca si de cateva ori pe zi..asa ca nu il abuzez deloc
![](icon_smile_big.gif)
oricum dumnezeu stie cand e momentul potrivit sa fim parinti.
![](pupic.gif)
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui cos_minutza Uberbax da mereu l-am avut neregulat,insa dupa ce am intrerupt anticoceptionalele a uitat sa mai vina.Eu am PCOS(ovare polichistice) si acesta e motivul derelegarilor mele ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
si la mine tot ovarele micropolichistice sunt devina pt dereglari
![](bang.gif)
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
lorena_86 spune:
simo, draga, chiar mi-ai citit gandurile
ma gandeam acum daca sa merg la cumparaturi sau nu
vreau sa fac carnati de casa ca ne plac cum ii preparam noi cu foarte putina grasime si necondimentati....dar imi e frica ca ma simt rau si se zice ca mancarea e la fel ca dispozitia bucatarului.....si acum ar fi oribila
ma doare in gat, capul, imi curge rau nasul
cu
sanatos si la termen
uberbax spune:
citat din mesajul lui cos_minutza Uberbax da mereu l-am avut neregulat,insa dupa ce am intrerupt anticoceptionalele a uitat sa mai vina.Eu am PCOS(ovare polichistice) si acesta e motivul derelegarilor mele ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
![](pupic.gif)