Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor sunteti niste scumpe

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Multumesc Lorena. Vad ca arata ca va ninge... dar oare este vb de oras sau de judet? K dak ei acolo spun despre judet e clar k la noi nici o sansa
Si eu vreau sa avem zapada mai aproape de Craciun pt k nu am terminat trb, nu am facut ink cumparaturile...porcul...bradul....
Si de luni merg iar la munk, care este cam la 80 Km de oras iar acolo sigur este mult mai frig

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ankcta despre oras este vb

eu totusi sper sa ninga ca-n povesti

asa mult imi place zapada

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

lore e verificata am cel putin 2 prietene care au facut OPK si era +
uite aici exemplu ******...
bella, doamne ajuta sa fie
anckta

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

bella sa fie bebe si sa dai startul lunii cu teste pozitive.
eu imediat plec dar sa sti ca dimineata sper sa intri sa ne dai un rezultat frumos , daca spui ca vei face un test

Mergi la inceput

eu nu inteleg nimic din grafice

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

aaa si am uitat sa va zic ca de aseara ma inteapa sanul stang destul de tare

mai fetelor oare daca sa presupunem ca as fi gravi...presupunem ca nu cred ca sunt sigur... are oare ceva ca imi epilez mustata permanent cu laser? ca sa nu mai zic ca am mai injectat acum cateva luni niste colagen prin fata ?

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Uberbax daca vrei poti sa faci si acum un test ca nu influenteaza cu nimic Duphastonul insa cel mai sigur e dupa 10 zile de la incetarea acestuia!
Tzuky eu zic ca ar trebuie sa ai o discutie cu sotzul.Ini pare rau de destanuirea facuta
Nerama,Mikado sa iasa cu noroc Ia-ul!
Bella si mie mi se pare ca te cam stresezi din mesajele tale.Incearca sa fi mai relax.Poti ovula si in z34 mai ales ca ai zis ca ultimul ciclu l-ai avut de peste 40 de zile,eu am avut sani sensibili o saptamana si dupa aceea TB-ul mi-a aratat ovulatie in z64 deci se poate.Eu tin pumni stransi
Si eu ca si Lorena stiu ca aceste teste depisteaza hormoni total diferiti dar na

Pupici tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Mikado am vazut pozele. Poate ne dai si retetele

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

hi guys!!!
vreau sa ma inscriu si eu aici
incerc de prin aprilie si nimic

acum o luna i-am facut si sotului spermograma - cred ca e o mica problema la el: astenoteratospermie.
am fost la Dr. Marinesc, la Giulesti, i-a dat spermotrend si a inceput de aseara

pana una alta sunt in ziua 22 (din 24 cat tine la mine un ciclu) si am semne mari de apropiere a menstrei ceea ce ma intristeaza. mi-au aparut si cateva cosuletze

tare mi-ar placea 2 liniutze pe batz
Inca sper

si sper sa ma primiti si pe mine la barfa aici ca ma mai consolez

Bine ai venit printre noi si sper ca aici vei gasi sprijinul de care ai nevoie.Sedere cat mai scurta.

Mergi la inceput