Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)
Raspunsuri - Pagina 6
bellasamoyed spune:
fetelor am si eu o nelamurire
mi-am facut un test de ovulatie ca de sarcina nu mai aveam si am ambele liniute roz....si sunt roz aproape la fel...e prima oara cand am si eu un test de ov cu 2 liniute....da problema e ca eu sunt deja z 34 ..deci clar nu am cum sa fiu la ovulatie...ce ziceti sa imi trimit sotu dupa niste teste de sarcina?fazae ca am facut sambata parca un sure check si a fost negativ clar....ce sa fac? vreau niste sfaturi
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
lorena_86 spune:
buna fetelor
alergia mea s-a transformat brusc intr-o viroza de toata frumuseterea
incepand cu seara aceasta vine iarna adevarata
incepe
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
bella, draguta mea, imi pare asa rau cand te vad cat te stresezi si te chinui
sa stii ca si eu mi-am facut o data test de ovulatie prin z 25 si a iesit liniuta a doua mult mai pronuntata decat cea de control si eu banuiam.....si teapa
nu cred ca pot fi un semn de sarcina....iarta-ma
eu zic totusi sa prestati....macar de frumusete.....
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lucianamoga spune:
bella , tinand cont ca ai o anumita intarziere ( dak am inteles eu bine)...eu in locul tau as face
cu testele de ovulatie nu ma stiu pt ca inca nu am facut nici unul si nu stiu f multe detalii
lucianamoga spune:
e , uite a fost mai rapida lorena care a trecut prin asa ceva , asa ca sfatul ei ar fi mai valabil
mikado spune:
bella, OPK-ul mai iese pozitiv si daca este sarcina ...
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
lorena_86 spune:
dar asta nu inseaman ca nu poti face un test
poate dai tonul gravidutelor de craciun
gabyv spune:
Bella, sunt cazuri cand fetele s-au testat cu teste de ov., dar am vazut pe forum ca sunt multe care zic ca testele de ov. s-au pozitivat dupa 4 zile de intarziere, pe cand testele de sarcina erau pozitive cu o zi inainte de intarziere. Poti sa-ti faci si teste de sarcina, dar sa nu te superi daca iese negativ...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 bella, draguta mea, imi pare asa rau cand te vad cat te stresezi si te chinui sa stii ca si eu mi-am facut o data test de ovulatie prin z 25 si a iesit liniuta a doua mult mai pronuntata decat cea de control si eu banuiam.....si teapa nu cred ca pot fi un semn de sarcina....iarta-ma eu zic totusi sa prestati....macar de frumusete..... Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lore nici eu nu prea cred ca e ceva pt ca ti-am zis am mai facut un sure check sambata si a fost negativ...asta de ov l-am facut cred ca de plictiseala si spre uimirea mea au iesit 2 liniute ca si cand as fi la ovulatie(si pt mine e ceva nou ca niciodata nu am avut 2 liniute nici la testele de ov nici la sarcina si nu prea stiu sa il interpretez) sincer e imposibil sa fiu la ov in z 34...atat de anormala sa fiu?
de prestat prestam cu drag tot timpul, chiar daca nu mai e perioada fertila, din pct asta de vedere suntem un cuplu normal
cred ca o sa mai fac un test maine dim sa vad ce si cum...o sa cumpar cun clear blu ca sure check stiu sigur ca e negativ
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul