Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_Theo spune:
Hai ca dupa ce am intrebat am gasit si eu forumul pe care se gasea aceasta informatie.
Avand in vedere ca traim in Romania, sunt susceptibila la modul cum este procesata si ambalata apa care se comercializeaza la noi. Asa ca parca as mai fierbe o vreme.
Recunosc ca pana saptamana trecuta am folosit apa speciala Humana pe care nu o fierbeam (desi si la aceea se recomanda fierbere daca recipientul este desfacut de mai mult de 3 zile) insa am decis sa renunt pentru ca se intampla sa arunc aproape la fiecare masa cate ceva (chiar cantitatea intreaga - caci eu pregatesc iar el nu vrea).
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
enik83 spune:
am citit ultimele vastre 4 pagini...
mai mult maine..
vedeam ca scrieti despre apa plata..eu folosesc bucovina...
fetelor..pojghita aia care se face cred ca este de la calciul din apa.. eu m-am uitat pe etichete si bucovina are printre cam mai mica, concentratie de calciu.. nu face nici o pojghita deasupra..nici depunere de calciu..
dorna nu am folosit ..dar cred ca o sa merg in magazin ca sa compar..
Roxana_Theo spune:
Tot pe subiectul diversificare, am sunat in seara asta pediatrul si mi-a dat verde la branzica de vaci din lapte UHT. Mie imi era teama sa nu fie prea devreme ptr branza de vaci. El a zis ca-i ok (din 2 in 2 zile in masa de fructe) si chiar mi-a spus ca de la 6 luni ii pot da si cate 1/4 galbenus de ou fiert tare in zilele in care nu are branzica.
24.06.2010
Roxana_Theo spune:
Racusor maine Andrei face 6 luni! Ce repede trece timpul. Acum vorbim de diversificare si in curand ne vom face probleme ca merg sau nu in picioare si ce cuvinte a mai invatat fiecare delfinas.
24.06.2010
Roxana_Theo spune:
Se pare ca-i liniste pe aici. Eu incercam sa recuperez caci maine se pare ca vom avea curentul oprit de la 9 dimineata pana seara la 6. Deci maine voi sta "linistita": fara net, Tv, apa, caldura. Wonderful life.
Asa ca urez si eu de pe acum La multi ani delfinasului sef. Sa creasca mare si sanatos si sa-i bucure pe parinti.
Sa aveti o noapte linistita fetelor!
24.06.2010
adrianaBuc spune:
buna seara mamici si pitici
In primul rand vreau sa dau un tzuc mare la toti delfinasii sarbatoriti azi si ieri. Si inca cate un tzuc pentru Dragaica si crissy!
alina, nu te supara pentru ciupitura, se va reface complet degetelul. Eu am comis-o cand avea Rebeca 1 luna, dar am ciupit-o rau tot cu unghiera, a sangerat asa de rau ca am ajuns la urgente si cei de acolo s-au chinuit sa ii opreasca sangerarea (abia au reusit cu o crema de se pune in nas pentru oprirea sangerarii ).
elena, ce sperietura ai tras cu Yanis! Bine ca s-a refacut si este bine. Intra mai des si mai da-ne de stire despre voi.
anca, pentru recoltare urina poti merge la Medicover, sunt asistentele extrem de dragute si ii pun ele punga de recontare.
Ana, m-ai lasat fara cuvinte. Esti o mami tare curajoasa.
Cris, ce dulcica e bebelina! Ce obrajori are ea!
cat desre gluten/ fara gluten, eu nu imi pun problema; Rebeca nu vrea sa manance cereale.
Azi am papat prima portie de morcov. Tare mult i-a placut, vedem maine daca ii mai place la fel de mult. Rebeca pofteste la orice bag eu in gura. Mai nou mesteca si ea impreuna cu mine. E asa simpatica!
A! Si se pare ca nu me mai trezim pentru papa de noapte. Adoarme la 9 seara si se trezeste la 7 dimineata. Ma rog, mai caraie in somn, dar nu pentru papa.
crispro, poti incepe sa ii testezi simturile cu cate o lingurita de suculet sau supica, atat cat sa prinda gustul si sa se invete cu lingurita. Eu asa am facut cu bubu si e tare incantata. Eu stiu ca se recomanda macar la 5 luni sa incepi dive daca ii dai LP in proportie mai mare de 50%.
tina, o sa fie bine.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina www.youtube.com/watch?v=kPo9ob6aTQw&feature=related" target="_blank">ceva dragut pt voi mamici Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998) |
in seara asta si eu ascultam Andre Rieu dar www.youtube.com/watch?v=Uo6jTjOUZ30&feature=related" target="_blank">melodia asta
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
bamboletta spune:
de cand ii dau calciu lui David nu-mi mai adoarme singurel seara e agitat...ori a prins vulpea la rana
fug si eu la somnic...n buna fara prea multe treziri
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
Cris2010 spune:
Buna din nou!
Enik, te asteptam mai des la povesti
Fetelor, va multumesc pt aprecierile la adresa lui Natali. Suntem topiti dupa ea. Mi-e frica sa nu fie prea rasfatata... eu si drobul de sare
Bamboletta scutecele sunt de la Libero, le-am luat de la real, cred ca se gasesc la orice hipermarket.
Offf, eu sunt tare suparici... Natali, de trei zile mananca foarte putin. Cred ca ne paste si pe noi diversificarea la 5 luni, desi am vrut s-o intindem pe lm exclusiv pana la 6 luni. Si cu diversificarea asta, e o problema complexa. Cu cat cauti info mai multe, citesti mai multe cu atat te zapacesti mai mult. Eu am hotarat sa merg pe planul pediatrului nostru, bine'nteles cu mici modificari.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
Cris2010 spune:
La multe, multe lunite
Andrei Ioan
Stefan Calin
Victor
Matei Gabriel
Sa cresteti mari si voinici si sa ascultati de mamici
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+