Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
carla_2008 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui katalina
I-am spus;mami dar noi avem un bebe,el zice:da mami,dar cu Victor nu ma descurc..mai negociez cu Mosul ,e vreo 260 roni Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998) |
auzi ce haios e ca nu se descurca cu fratioru',sa-l pap nu alta
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
Tina, ma bucur ca nu e grav. In 2 luni se rezolva cu anemia, daca asa zice dr.
Ochidut,mersi. Astept 5 luni fix si poate o sa ii dau un pic de suc de morcovi, ca oricum, pana incep... o lingura prima zi, apoi 2, apoi 3-4... apoi mar... pana incepe cu adevarat diversificarea ne apuca Pastele..
Iar nu mai stiu ce vroiam sa zic...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Denisa, cred ca esti zombie... cu atatea treziri, cu ei bolnaviori... of, sper sa le treaca cat mai repede, sa revina la prgram frumos, fara treziri... Fetele cu bebei cu LP exclusiv, e careva ce nu a inceput diversificarea??? Sau numai eu??? Ca io pana dupa 5 luni juma nu ma gandesc sa incep... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
noi nu am inceput diversificarea inca si cred ca mai astept pana la 5 luni desi Andrei se holbeaza ca la tren la mine knd mananc ceva si da din gurita
michelle1981 spune:
crispro poti sa imi dai linkul la safe feeder de pe bebelusul tau .ro?
tina - sanatate multa, o sa isi revina puiul cu tratament
Am fost la vaccin, pana sa isi dea seama ce se intampla deja scotea acul. S-a strambat un pic dar am luat-o in brate si i-a trecut.b
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
crispro spune:
Michelle, pupam Biencuta cuminte. linkul
aici
Poze
e reclama - http://www.bebelusultau. ro/detalii.php?cod=NI01 - sterge spatiul din fata "ro".
crispro spune:
Ma duc la somnic, noapte buna tuturor!!!
Poze
tina_80 spune:
Carla, Crispro, Michelle,multumim de sustinere
Fetelor, cine a spus ca plimbarea in aer liber e sanatosa, mare dreptate a avut
De obicei Raducu face baita la 8 si de la 9.30-10 adoarme. In seara asta i-am facut baitza, de la 8 la 8.20 si la 8.30 dormeaAzi l-am plimbat in aer liber cu caruciorul vreo 3 ore...cred ca asta e motivul pt ca de ceva vreme numai cu masina il plimbam
Sper sa nu ma insel si sa am o noapte grea
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
katalina spune:
www.youtube.com/watch?v=kPo9ob6aTQw&feature=related" target="_blank">ceva dragut pt voi mamici
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
enik83 spune:
buna seara fetele mele dragi..
sa imi fie rusine ca am intrat de 2 ori si nu am continuat...
promit sa imi fac timp..pt ca imi este taaaaaaareee dor de voi..
vad ca majoritatea a-ti continuat prietenia..virtuala..
noi suntem bine..avem deja 4 lunite...am inceput cu suculet de o sapt.. nu ne prea place..
maine sper sa apuc sa citesc macar cateva pagini din urma ca sa vad cum sunteti..
Roxana_Theo spune:
Catalina de un de ai aceste info despre fierberea apei plate? Si eu o fierb si am aceeasi nedumerire ca si Denisa.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo