Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
nikolici spune:
intrebare: bebicii vostri fonfane, ca si cum ar avea mucii blocati?
Eu inca nu stiu ce sa cred , ori asa sunt bebicii in general, cu toate ca K1 nu a fonfanit ori a racit K2 de la sora-sa.:(
office spune:
Tanamera, sunt si nu sunt fericita ca alptez pentru ca e cam slabut. Iar in ultimele 10 zile a luat 50g cu toate eforturile mele (scot cu pompa de 3 luni)!
Meme de Maiu si Lulia
office spune:
Nikolici, Maiu mai fonfaie. Rar, dar o face...Ce-mi place cum le zici K1 SI K2! Apropos: le spui Ka unu si Ka doi sau Key one si Key two!?!?! super!!!!
Meme de Maiu si Lulia
tanamera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Tanamera, sunt si nu sunt fericita ca alptez pentru ca e cam slabut. Iar in ultimele 10 zile a luat 50g cu toate eforturile mele (scot cu pompa de 3 luni)! Meme de Maiu si Lulia |
Daca pediatru iti spune ca Mihai evolueaza bine nu te stresa.Sincer sunteti de admirat toate fetele care scoateti lapticul cu pompa,pentru mine pompa a fost un calvar,mi-a facut mult rau.
Si eu am cantar in casa,dar sunt convinsa ca nu il cantaresc corect pe Albert,mai ales ca se misca incontinuu pe cantar.
Andreea82 spune:
Multumesc fetelor pentru parola..era tot aia, dar nu am reusit din prima...
Inca nu am vazut tot, dar pana acuma am vazut bebelusi minunati, dolofei si zambareti. Pup pe fiecare. Ma distreaza ca multi bebelusi fac aceleasi fete de multe ori. Am recunoscut o gramada de grimase pe care le facem si noi
Imi pare asa de rau ca am pierdut lunile astea cu voi dar uitandu-ma la poze, parca totusi imi dau seama ca am trecut prin aceleasi etape
mamica de Alexandra-Bianca
office spune:
Tanamera, la 3 luni mi-a zis ca e ok, dar atunci lua cate 30-50g/zi.acum nimic de atat timp...eu am inceput sa-l cantaresc cand doarme pentru ca atata se agita ca imi dadea si mai mari emotii cand ma uitam la cantar!
Meme de Maiu si Lulia
Andreea82 spune:
citat din mesajul lui office Tanamera, sunt si nu sunt fericita ca alptez pentru ca e cam slabut. Iar in ultimele 10 zile a luat 50g cu toate eforturile mele (scot cu pompa de 3 luni)! Meme de Maiu si Lulia |
Na, acuma ca doarme Ale scriu in draci sa recuperez...daca va enervez dati-ma afara
Daca tot e vorba de papa si luat in greutate, bebicii vostri cat papa la o masa?
A noastra bebelina are 5 mese pe zi, se intampla mai nou sa fie si 4 daca doarme toata noaptea si papa la o masa cam 150ml. Facand un calcul in functie de greutatea ei nu prea mai iese cum trebuie, adica ar trebui sa pape mai mult...
mamica de Alexandra-Bianca
office spune:
Andreea, pe mine nu ma enervezi caci dau la pompa si scriu...prinde bine un interlocutor...sa nu fie chiar monolog!
Maiu mananca 5-6 mese pe zi dar de cate 100g...asa ca tot cam pe acolo suntem. de dormit doarrme cam toata noaptea cu 1-2 treziri mai mult de udat buzele caci nu se poate chema mancat ce face el acolo!iar cand in duc la masaj doarme si cate o juma' de zi!
Meme de Maiu si Lulia
tutz spune:
citat din mesajul lui Andreea82 Daca tot e vorba de papa si luat in greutate, bebicii vostri cat papa la o masa? A noastra bebelina are 5 mese pe zi, se intampla mai nou sa fie si 4 daca doarme toata noaptea si papa la o masa cam 150ml. Facand un calcul in functie de greutatea ei nu prea mai iese cum trebuie, adica ar trebui sa pape mai mult... mamica de Alexandra-Bianca |
Andreea, Office - a mea mananca cam de 7 ori pe zi, dar nu stiu cat, ca ii dau la san. Cateodata cand ii dadeam lapte muls am vazut ca manca 150 ml, dar nu cred ca de fiecare data suge atata. Noaptea mai nou nu suge decat maxim 10 minute, iar ziua sun vreo doua mese in care iarasi sta numai 10 minute.
La masuratori sta insa bine asa ca nu imi fac probleme. la aproape 8 saptamani are 5 kg, a crescut cam 200-230 gr pe saptamana de la nastere.
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
tanamera spune:
Office ce tare esti.
Albert mananca 5 mese pe zi de cate 150 ml(adica 150 ml apa+formula),exact cum scrie pe cutia de Aptamil.