Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fff bine simo. sa nu te pui tu acum cu casa sa rdic/cari.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ALina, Miki, am patit-o si eu azi cu o mamica de la gradi care m-a vazut insarcinata si mi-a spus Eii, la al treilea nu poti sa mai zici ca nu l-ai vrut.. Voi l-ati vrut, ca dc ai 2 esti atent sa nu vina si al treilea dc nu-l vrei
Da i-am spus nu inteleg care-i treaa...si pe al patrulea s-ar putea sa-l fac, dar e strict treaa mea
Ei, zice ea, lasa ca unora asa le place sa stea 2 ani acasa sa nu faca nimic...si a facut un gest urit de picioare desfacute...I-am spus adica sa stai acasa cu copiii, unul la scoala, unul la gradi si unul mic e ceva f simplu??? Pai mai ine e la sv pana la urma, cafelutza, colegi, mai si muncesti normal, dar eu prefer sa muncesc decit sa pierd timpul...dar tupeu pe ea, nesuferita...N-am polemizat, ca ea are o singura fata si e divortata, o creste singura...I-am spus doar ca fiecare traieste viata pe care o vrea si o merita pana la urma...Asa ca uite mentalitate...e si ea mamica

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

ALina, Miki, am patit-o si eu azi cu o mamica de la gradi care m-a vazut insarcinata si mi-a spus Eii, la al treilea nu poti sa mai zici ca nu l-ai vrut.. Voi l-ati vrut, ca dc ai 2 esti atent sa nu vina si al treilea dc nu-l vrei
Da i-am spus nu inteleg care-i treaa...si pe al patrulea s-ar putea sa-l fac, dar e strict treaa mea
Ei, zice ea, lasa ca unora asa le place sa stea 2 ani acasa sa nu faca nimic...si a facut un gest urit de picioare desfacute...I-am spus adica sa stai acasa cu copiii, unul la scoala, unul la gradi si unul mic e ceva f simplu??? Pai mai ine e la sv pana la urma, cafelutza, colegi, mai si muncesti normal, dar eu prefer sa muncesc decit sa pierd timpul...dar tupeu pe ea, nesuferita...N-am polemizat, ca ea are o singura fata si e divortata, o creste singura...I-am spus doar ca fiecare traieste viata pe care o vrea si o merita pana la urma...Asa ca uite mentalitate...e si ea mamica

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Doamne, pe mine ma ingrozesc astfel de oameni..cred ca m-as bloca, nici n-as stii ce sa zic, cum sa reactionez..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki, multumesc pentru raspuns

simo

eu m-am apucat sa scriu un blog. Astazi rememoram totul de la inceput (la sarcina ma refer) si mi s-a facut frica sa nu incep sa uit detalii. Drept si prin urmare, m-am hotarat sa incep sa scriu totul de la inceput, si asa de tare ce m-am inveselit aducandu mi aminte de tot...ma gandesc sa nu ii spun sotului nimic si sa il fac cadou cand se naste bebe. si apoi evident lui bebe, cand o sa fie suficient de mare incat sa inteleaga toate lucrurile astea. ma gandesc ca poate o sa ii faca placere sa citeasca niste randuri despre fericirea si emotiile pe care el le-a provocat :)

s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Schrish mi se pare super ideea ta...cred ca sigur bebelusului ii va place cand va fi mare sa citeasca ce simtesa mamica lui si cat de mult la dorit.
Miki si Simona...cred ca mamele care vorbeau astfel au uitat ce greu este sa cresti un copil.Am impresia ca toti in tara asta cred ca faci copii ca sa stai acasa.Foarte gresit!!!!
Unii dintre noi poate nu avem niciodata copii nostrii..ne chinuim,facem eforturi,tratamente..si avem pretentia ca statul dupa ce am cotizat atat sa ne ajute macar cu concediu maternal.Nu cer nimic gratis de la stat daca fac copii,...la randul meu eu am platit la stat si ii cer sa-mi returneze o infima parte din cat i-am dat eu...
BB_Yasmi...felicitari pt grasunel.Vezi ca poti fi slaba si cu un bebe perfect dezvoltat???Asta demonstreaza ca este super ok sa-ti mentii greutatea fara sa afectezi pe bebe!!

Si eu astept sa vad ce decid guvernantii...Sper sa fie o decizie care sa avantajeze pe toata lumea!!!

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Miki, la 3d dr. mi-a pus sa ascult inimioara, totul parea in regula, chiar mi-a zis ca e totul absolut normal si la intrebarea sotului daca mai putem face un 3d mai incolo a raspuns ferm ca nu e nevoie.

Simonacip, chestia e ca nu mi-a chiar recomandat dopller, a zis ca ar fi trebuit sa mi se faca la 3d si ca daca vreau pot sa il fac la Bv la Eva. Eu acum sunt in ceata, de fapt nici nu stiu precis daca nu cumva mi s-a facut si dopller la Sibiu, cert este ca nu mi s-a spus " asta e dopller" si asta e 3d E nasol cu blondele astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui scrish

shtrumph, ma bucur k esti mai bine te as certa eu un pic k ai fost aseara la concert dar bine k macar compensezi azi cu o zi in care stai si te odihnesti te rog eu mult, ai grija mare de tine si de baby sophie

fetelor, voi mai stiti cam cat costa o menajera pe zi? pe mine ma bate gandul sa aduc pe cineva sa ma ajute cu curatenia de craciun, k am o casa ft mare si nu m as baga la spalat de geamuri, gresie si faianta, as vrea pe cineva care sa imi faca toata treaba asta pacatoasa!

s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat

daca platesti bine vin eu asta ca sa ma certi live ca nu stau locului

azi e zi de leneveala, acusi pap ceva de pranz si ma duc sus sa mai bag o tura de nani nani sa fiu fresh pe maine la intalneala cu moasa si sa nu ma ia cu lesin cand mi-or da rezultatele la testele facuta la urgente acum 2 nopti plus ca maine am invittai la cina si cina asta e promisa de mult tare, niste prieteni foarte buni de-ai lui Nick si nu pot spune acuma nu , sa nu mai vina... am promis ca le fac mancaruri romanesti ( sarmale si ardei umpluti, ciorbita de perisoare, piftelute ), deci eu fata cu obraz subtire trebuie sa ma conformez nu ? acum imi astept rosiile

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

ale tale sunt toate rosiile , da vezi ca la vremea asta doar ale cherry mai au gust

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Persi frumoasa burtica....

Si pt ca mi-ati facut pofta am pus si eu 2 poze de ieri..
Plecam la serviciu si imi cumparasem o rochita de gravidutza..mai lejera..asa ca pac..mi-am facut poza!!!

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

burtici mai mari, luati careva calciu cu vit c??
maine dimi merg sa mai fac si eu ceva analize. aseara am repetat toxo si mai cateva analize.
urocultura si analiza de urina se face doar cu prima urina??

de maine incep eu sa iau calciu cu magneziu...asa mi-a dat dr+inca o pastiluta de/cu fier, odata la 2 zile.
Urocultura tb facuta cu prima urina.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada
lalely frumoasa rochita, frumoasa burtica si frumoasa mamica care o poarta!!!!

Mergi la inceput