Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

strumf daca este umflat locul pune-ti comprese reci

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina06 la toxoplasmoza numai Igm-ul il repetam ca n-are rost si Igg-ul ca doar stii ca n-ai anticorpi. asa il fac si eu.

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Yasmi, asa stiu si eu ca prima urina de dimineata este cea mai buna.

Roxy te asteptam cu vesti de la dr.

Alina.n mi-ai facut pofta de orez cu lapte.

Strumphy ma bucur ca azi lenevesti. Ai mare grija de tine.

Azi este cam liniste pe aici. Ies si eu la o gura mica de aer.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 27 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Alina, roxy, multam pt confirmarea cu toxo.
Fetelor, voi toate luati Elevit? Mie mi-a recomandat Pregvit imbogatit cu Fe si Zn. Zilele astea termin prima cutie si tocmai de aceea vreau sa imi fac si analizele. Sa vad cum arata dupa o cutie de de-astea... altfel, le-am suportat foarte bine. Si mi-au reglat si traficul intestinal

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alna06 eu iau natal vit 1 la 2 zile. la prima sarcina am luat elevit.

alina.n pai si eu iau vit prenatale.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

sa va spun de ce intrebam de analiza de urina...
aseara la dr mi-a luat sange pt analize si urina pt analiza...- asta dupa ce toata ziua am baut vreo 3 l de apa :)
maine dimi merg sa le fac si cu trimitere de la dr de fam....sunt tareeeee curioasa daca ies la fel. astea vor fi facute cu prima urina (asa stiu si eu ca trebuie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

sa va spun de ce intrebam de analiza de urina...
aseara la dr mi-a luat sange pt analize si urina pt analiza...- asta dupa ce toata ziua am baut vreo 3 l de apa :)
maine dimi merg sa le fac si cu trimitere de la dr de fam....sunt tareeeee curioasa daca ies la fel. astea vor fi facute cu prima urina (asa stiu si eu ca trebuie)

Pai si analizele de sange nu ar fi trebuit tot dimineata pe nemancate? Sau la astea nu conteaza? Stiu de ex ca la cele hormonale poti sa le faci la orice ora si oricat de satul. Dar la celelalte credeam ca doar pe nemancate dimineata.

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

shtrumph, ma bucur k esti mai bine te as certa eu un pic k ai fost aseara la concert dar bine k macar compensezi azi cu o zi in care stai si te odihnesti te rog eu mult, ai grija mare de tine si de baby sophie

fetelor, voi mai stiti cam cat costa o menajera pe zi? pe mine ma bate gandul sa aduc pe cineva sa ma ajute cu curatenia de craciun, k am o casa ft mare si nu m as baga la spalat de geamuri, gresie si faianta, as vrea pe cineva care sa imi faca toata treaba asta pacatoasa!

s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat

scrish, eu nu mai stiu acum..dar n-ar trebui sa se fi schimbat prea mult ca doar e criza si toata lumea are nevoie de bani eu stiam de 80-100 ron/zi.

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

alina06 nici nu stiu....si data trecuta la fel le-am facut oricum le fac si maine dimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui scrish

shtrumph, ma bucur k esti mai bine te as certa eu un pic k ai fost aseara la concert dar bine k macar compensezi azi cu o zi in care stai si te odihnesti te rog eu mult, ai grija mare de tine si de baby sophie

fetelor, voi mai stiti cam cat costa o menajera pe zi? pe mine ma bate gandul sa aduc pe cineva sa ma ajute cu curatenia de craciun, k am o casa ft mare si nu m as baga la spalat de geamuri, gresie si faianta, as vrea pe cineva care sa imi faca toata treaba asta pacatoasa!

s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat

daca platesti bine vin eu asta ca sa ma certi live ca nu stau locului

azi e zi de leneveala, acusi pap ceva de pranz si ma duc sus sa mai bag o tura de nani nani sa fiu fresh pe maine la intalneala cu moasa si sa nu ma ia cu lesin cand mi-or da rezultatele la testele facuta la urgente acum 2 nopti plus ca maine am invittai la cina si cina asta e promisa de mult tare, niste prieteni foarte buni de-ai lui Nick si nu pot spune acuma nu , sa nu mai vina... am promis ca le fac mancaruri romanesti ( sarmale si ardei umpluti, ciorbita de perisoare, piftelute ), deci eu fata cu obraz subtire trebuie sa ma conformez nu ? acum imi astept rosiile

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

vai de mine si de mine..pai mie mi-ar ;lua o saptamana sa le fac acum pe bune, te extenuezi prea mult cu gatitul asta - nu ma refer acum la cina cu prietenii ci in general...pai eu nici lui vlad nu-i gatesc asa des, cam pe la 3 zile si e copil mic ca sa nu mai zic ca n-am facut 2-3 feluri de mancare si desert nicioadata..eu un fel si bun..eu zic sa incepi sa reduci, mai un restaurant, mai o comanda acasa..ca sa-l obisnuiesti treptat pt perioada cand va veni sophie si atunci chiar nu vei mai avea timp pt gatit..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput