Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada am vazut ca mi-ai raspuns la cealalta odisee. astept sa cumper tu maine si sa imi spui cum sunt. dupa prima nastere ai folosit facute de tine??? daca da ma gandesc ca poti face o comparatie si sa imi spui si mie daca se merita sa le cumpar.
multumesc.

mada: am mai gasit si asa ceva, mai ieftine: http://www.pervita.ro/produse/incontinenta/tampoane-pentru-incontinenta/tampoane-pentru-incontinenta-urinara-molimed-hartmann

cami, e 42 le alocatia.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va pooop...
ma retrag la un film cu al meu sotz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki normal ca va tin la curent. Cu toate ca a rectionat f bine la astea 2 lucruri, a inceput sa fie ff bazait: daca nu las sa faca ceva, daca ii iau o jucarie, daca nu il las sa se joace pe scari, etc incepe sa planga si cateodata se tranteste si pe jos . Cred ca incepe sa-si impuna parerile si personalitatea, si nu mai accepta sa hotaram noi totul pentru el..deh..baiat mare...de-ar si vorbi...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

ha, ha..pai noi ne tavalim pe jos de ceva vreme..asa isi manifesta nemultumirea, cand nu-i convine ceva se intinde pe jos, indiferent unde suntem-afara sau in casa- si isi pune si capul jos, dupa care se ridica in secunda doi daca il ignori..cred ca e modalitatea lui de a protesta sau de a-mi comunica ca nu-i convine, eu l-am ignorat ca daca ii dau atentie..eheee..face spectacol

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada am vazut ca mi-ai raspuns la cealalta odisee. astept sa cumper tu maine si sa imi spui cum sunt. dupa prima nastere ai folosit facute de tine??? daca da ma gandesc ca poti face o comparatie si sa imi spui si mie daca se merita sa le cumpar.
multumesc.

mada: am mai gasit si asa ceva, mai ieftine: http://www.pervita.ro/produse/incontinenta/tampoane-pentru-incontinenta/tampoane-pentru-incontinenta-urinara-molimed-hartmann

cami, e 42 le alocatia.

uau, ce-s astea ? in loc de tampoanele alea din maternitate care trebuiesc confectionate? sa ne spuneti si noua..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

da, yasmi. cumpar eu maine si iti spun cum sunt. Am inteles ca e 10 RON cutia. La Cristi mi-am luat tampoane normale, vata si tifon. le-am facut acolo in spital nu le-am pregatit de acasa . Am folosit in spital si tampoane normale si din astea facute...adik din ambele in acelasi timp, iar cand am ajuns acasa mi-am pus doar normale..ca oricum lohiile m-au tinut doar 1 sapt

Vorbeam acum ceva timp si de creme cu lanolina de la Medela. Am intrebat si eu la vre-o 2 farmacii dar nu aveau medela, aveau alte 2 marci: bubchen(sau ceva de genul) 7 ml 40 RON si bio...nu stiu cum 10 ml - 31 RON Nu mi-am luat, mai inteb si in alte parti.
De astea m-am interesat sapt trecuta dar am tot uitat sa va zic.

Ma bag sa fac cap nou si apoi ma pun la tv un picutz

Somn usor!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, ala din poza e cam mare tamponul
Sa vad cum sunt si astea din comert, ideea de tampon de vata e ca sa se vada exact culoarea lohiilor si sa fie si mai multe tampoane daca nu reusesti sa ajungi la timp la baie . Pe mine cand m-au mutat din terapie intensiva in salon, au venit 2 infirmiere si m-au luat in primire, am facut 2 pasi au vazut ca nu ametesc si s-au apucat sa-mi scoata sonda, mi-au ajutat sa-mi pun chilotii , mi-au pus tampon pe chilot, tampon la fofo, si hai sus . Nici nu am avut timp sa reactionez ca inca imi era frica sa vb de teama sa nu se desfaca operatia

...ma rog...in alta ordine de idei m-ar interesa chiloteii de unica folosinta..nu am vazut totusi de cumparat....ca m-am tot patat de iod in spital. Chiar daca nu am mai purtat dupa chilori "tetra", o per i-am folosit asa patati si nu mi-a convenit deloc

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput