Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf eu de fiecare data fac salata altfel. depinde ce am in casa azi am facut salata din: cartofi, oua fierte si taiate felii, castraveti murati, masline si ton ( RIO MARE e preferatul meu.....delicioase toate produsele de la ei)

merg sa culc buburuza.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami, sa treaca raceala si la tine si la Antonia. Si eu sunt de parere cu tine ca multe mamici la primul copil vor alege banii si nu perioada. Cand am ramas gravida cu Cristi (tot asa greu ca si tine) ma gandeam ca o sa ma plictisesc 2 anio de stat acasa, plus ca mi-am luat concedii de pe la 5 luni; acusi face Cristi 2 ani si nici nu stiu cand a trecut timpul, ma tot uit pe fotografii si parca as vrea sa dau timpul inapoi in perioada cand era bebelus si papa titi de ma mami. Ma apuca si melancolia
Eu voi alege clar 2 ani, mai ales ca am diferenta 2 luni intre cic 1 si nasterea buburuzei, deci cam tot in jur de 1200 ron va fi...aproximativ.

yasmi, si eu fac salata aproape ca tine, dar nu pun ton si pun ceapa rosie. La ton sincer nici nu m-am gandit dar cu siguranta am sa fac si asa ca si mie imi place Rio mare

Strumphi, bradul in casa nu l-am facut, In fiecare an il facem pe 24 dec. Dar am pus beteala in cei 6 tuia din gradina (3 cu beteala rosie, 3 aurie), gluburi mici rosii in niste tufe..nu mai stiu cum le zice...sunt pitice, se intind pe orizontala si raman verzi tot anul, luminite gen turturi atarnate de cele 2 balcoane, in toate geamurile de la living luminite in forma de stea, bradut si mos Craciun , lumanari decorative de Craciun in buc si living, la noi in camera un mos Craciun, la Cristi un elf deghizat in spiridus....eh, mai pun eu prin casa pana de Craciun...sa tot am sa strang dupa aia

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

,,,si inca ceva. A papat baiatul meu tot lapticul , parca chiar mai bine decat pe cel praf..s=o fi saturat si el de ala . Adevarul este ca era si super obosit si nu cred ca a mai dat importanta la ce papa. Eu ii mai dadusem pe timpul zilei lapte de vaca, cand ma vedea pe mine ca beau ii puneam si lui putin, plus ca grisul sau orezul il faceam cu lapte normal..deci stia oricum gustul.
Sunt f fericita ca e deschis la schimbari: patutul, laptele...In ianuarie vreau sa incerc o saptamna de "foc": fara pampers pe timpul zilei , sa vedem ce o iesi si atunci.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

,,,si inca ceva. A papat baiatul meu tot lapticul , parca chiar mai bine decat pe cel praf..s=o fi saturat si el de ala . Adevarul este ca era si super obosit si nu cred ca a mai dat importanta la ce papa. Eu ii mai dadusem pe timpul zilei lapte de vaca, cand ma vedea pe mine ca beau ii puneam si lui putin, plus ca grisul sau orezul il faceam cu lapte normal..deci stia oricum gustul.
Sunt f fericita ca e deschis la schimbari: patutul, laptele...In ianuarie vreau sa incerc o saptamna de "foc": fara pampers pe timpul zilei , sa vedem ce o iesi si atunci.

Povestea nasterii

Poze

bravo madutza, esti pusa pe fapte mari sa ne tii la curent, sa ne facem si noi curaj

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

unde ma interesez si eu daca indeplinesc conditiile pt cic??
da cami si eu m-am bucurat tareee cand am auzit noua varianta!! doamne ajuta!

bbyasmi, nici eu nu stiu..dar daca afli ceva, sa ne spui si noua..prevederile anterioare erau cuprinse in normele metodologice de aplicare care apar dupa publicarea ordonantei..cred ca mai dureaza, parca data trecuta a durat vreo luna doua pana au aparut

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

madutza ce bine ca a mancat
antonia mea nu stie gustul la celalalt lapte pt ca ei grisul si orezul cu lapte nu ii plac
offffffffff
la mine va fi mai greu cu sigurannta da dupa 2 ani tre sa il scot ca altfel dam faliment
cat despre renuntat la pampersi
eu cred ca nu ma voi stresa pana la vara
ca nu vreau sa umple casa de pipi
ahahahahah
si prefer sa fie cald

miki voi inca sunteti mici .... mai puteti astepta .... sa faceti aceste schimbari

asa
vroiam sa intreb mamele cu bebei mai mari
cand va implini antonia 2 ani
ce bani va mai primi?
ca stiu ca e o suma derizori in locul celor 2 milioane

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

miki normal ca va tin la curent. Cu toate ca a rectionat f bine la astea 2 lucruri, a inceput sa fie ff bazait: daca nu las sa faca ceva, daca ii iau o jucarie, daca nu il las sa se joace pe scari, etc incepe sa planga si cateodata se tranteste si pe jos . Cred ca incepe sa-si impuna parerile si personalitatea, si nu mai accepta sa hotaram noi totul pentru el..deh..baiat mare...de-ar si vorbi...

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

cami, parca era 40 ron alocatia...dar nu mai stiu sigur acum...oricum o nimica toata....

Edit: 42 ron /luna intre 2-18 ani.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, eu fac salata cum am mai spus cu ce am prin casa....si cu pastrama piept pui, cremwursti piept pui, ceapa verde/rose, etc. iasmi bea lapte de vaca/din comert de la 1 an. la ea nu conta lapte sa fie....inca e disperata dupa lapte.....de fapt dupa tot ce e de mancare mult succes la scos pampersul.

miki acolo unde se depun depun dosarele ar trebui intrebat. oricum nu cred ca ar trebui sa ne facem griji, si cic si somaj sunt perioade asimiliate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, eu fac salata cum am mai spus cu ce am prin casa....si cu pastrama piept pui, cremwursti piept pui, ceapa verde/rose, etc. iasmi bea lapte de vaca/din comert de la 1 an. la ea nu conta lapte sa fie....inca e disperata dupa lapte.....de fapt dupa tot ce e de mancare mult succes la scos pampersul.

multumesc, e f bine ca ii place laptele, la Cristi nu sunt asa sigura ca ar accepta orice.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput