Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Fetelor
cred ca acum toata lumea s-a calamt, ca zielel trecute nu mi-a venit sa cred cat necaz si suparare pe voi!
Eu parca traiesc in 2 lumi paralele: aici toata lumea e suparata ca nu poate sta un an, iar prietenele si cunostintele mele care au nascut, mame devotate de altfel, nu au stat niciuna mai mult de un an, unele chiar 6 luni, deoarece profesia le era de asa natura incat le era greu sa piarda contactul doi ani.
Asa ca in lumea larga aud - ce bine ca e un an dar macar platit decent si pe masura cotizatiei, iar aici am vazut atatea plansete ca nu-mi venea sa cred.
Asa ca intr-adevar cred ca varianta celor 2 optiuni e decenta, inclusiv ptr ca plafonul de 1200 ptr 2 ani e ok, nu e ca sinistrosenia aia de 600 RON.

Va pup pe toate, intru mai rar ca am intrat in febra mutarii!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s23 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

scrish aia zic si eu, iau si vitamine , o sa iau si fier suplimentar ...trebuie sa creasca si fierul asta. asta daca nu mi-l mananca bebelina pe tot

vinerea viitoare merg si eu la eco si abia astept s-o vad pe bebelina

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

Am citit ca din luna a 7-a bebele ia foarte mult fier de la mama. Asa ca e bine si cu suplimentul de fe.

EU ma bag la filme. Pup si noapte buna!

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Stefy ma bucur ca totul este bine
Yasmi, vazut printesa ta cum impodobea bradul,ai fetita mare ce sa mai, sa-ti traiasca
Cami, mititica Antonia ce sufera ea uite aici cativa poate trece la fetita

fericita 28+ cu Sara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy eu cat am luat fier nu m-am constipat, sa vad cum o fi de acum cand iau mai mult

iony imediat merg

Mergi la inceput

Pisucmic, Alina
Madutza , ce fericit era Cristinelu' si ce obrajori rosii multi sa se faca si mai rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

fetelor, in toata agitatia de azi am uitat sa va povestesc o chestie funny care insa m-a pus pe ganduri.

aseara, spre dimineata, l-am visat pe bebe. si ce am visat mai exact? ca imi spunea ca vrea sa-l cheme luca alexandru. culmea e ca luca e numele preferat al tatalui iar alexandru al meu. ma pusesem in vis sa negociez cu copilul si sa ii explic k eu vreau al doilea nume sa fie andrei, deci sa-l cheme luca andrei. si el nu si nu, ca el vrea luca alexandru. m-am trezit asa linistita si impacata, de parca cine stie ce mi se intamplase....am luat-o complet razna nu?

s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n asa este.

pisuc acum ce sa mai...fiecare face cum crede ca este mai bine pentru el. bine macar ca este de ales.

dar cum zicea si simona, cu anii astia 2 nu te mai intalnesti, pierzi toate minunatiile pe care bebe incepe sa le faca, cel mai frumos este sa stai zi de zi cu el sa traiesti acele momente minunate. de munca o sa ne tot saturam pana la 63 ani cat au dat tampitii astia dar speram ca s-o mai schimba ceva peste ani.

Mergi la inceput

Strumfi sper ca nu te-ai apuc iarasi de treburi ca ti-o iei
Te asteptam maine cu vesti bune de la analize si spune-i cateva si din partea mea moasei care a facut numai greseli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Strumfi sper ca nu te-ai apuc iarasi de treburi ca ti-o iei
Te asteptam maine cu vesti bune de la analize si spune-i cateva si din partea mea moasei care a facut numai greseli

Scrish te mai gandesti sa-i pui Andrei?? E clar ce nume isi doreste el! Deci iti doresc ca bebe Luca Alexandru sa vina sanatos pe lune cu numele ales de el (si de mami si tati)

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384&whichpage=16 uitati ce citesc eu ma-m stricat de ras

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput