Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Vai Laura povestea cu preotul m-a dat pe spate

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara fetili

Am dormit si eu vreo 3 ore , tare bine a mai fost acum sa vedem daca o sa mai dorm la noapte, plus ca am grijile mele pentru maine pentru rezultatele la analize

Stefya, tare ma bucur ca ai aparut, daca nu tot te-am strigat vreo 3 sapt la rand , ma si gandeam ce ai patit, dar uite ca esti bine si tu si bebelina, felicitari cat despre brad si beculete, stai sa vezi la anul ce frumos osa fie cand vii in tara la zapada si cozonaci la mama si tata , la bradutul ce miroase frumos si bunicii o sa o rasfete pe Christina

scrish, tare ideea cu blogul, are si sora-mea si site pentru fata , a cumparat domeniu si tot scrie acolo si acum e la faza cu perlute la 3 ani si un pic, iti dai seama ce ma prapadesc de ras in fiecare zi cand citesc blogul si ce ii mai poate capsorul la nepotica mea de 3 ani jumate , rad de una singura pe aici cateodata la cate prostioare face si spune

Iony da o sa iis pun cateva si pentru tine la moasa maine nu m-am apucat de treaba, stau pe c.r acum, am pus sa fac de papa lu` daddy, nimic complicat , carnita de cu mazare si legume eu mi-am facut un ceai , m-a cam luat cu arsuri de la salata de la pranz de la ceapa, sper ca trece curand

Roxy, felicitari pentru analize , pai la cate verzaciuni mananci tu in fiecare zi nu se putea altfel

Simona, eu pe femeia aia de care spui tu ca a vorbit asa de urat nu o pot numi mama, doar o femeie care si-o dat cu pararea si plus ca si aiurea neintrebata, eu cred ca faceam urat la ea daca eram in locul tau, ii spuneam eu ceva de dulce, auzi tu, sa vorbeasca asa de urat cand are si ea un copil in ziua de azi multi frustrati, offf ..de ce sa nu moara si capra vecinului, uh?

Madutza, rosii cherry spui ? yumm.. cu mare drag le primesc pe alea , ca tare-s scumpe mama alea si de sa mai dau eu bani pe ele?

Yasmi cum a mers salata? ca unsa ?

ailed, uh ohh si tu tot cu orizontala ? aveti fiecare alte retete de salata din asta, care si cum a copilarit... eu mi-s moldovanca de la nord si de aia o fac asa, cartofi, ou fiert feliute, ceapa, masline negre si ulei de masline

lalely, tare imi place de freza ta si ce rochita frumoasa si burtica si mamica

Fetelor ma bucur ca in sfarsit v-au dat 2 variante si puteti alege ce este mai bine pentru voi si bebele vostru Acum macar puteti face sarbatorile in liniste si sa nu va mai ganditi la partea asta. Acusi terce si anul si o sa inceapa sa apara la odiseea noastra primii bebelushi

Gata ca iar am scris un hectar daca am uitat pe cineva , scuze

Revin mai incolo cand termin papica si ma duc pe canapea in living sa mai impletesc la paturica lui bebe

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

dorinut@ citeste ca sunt o groaza de faze

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Strumphy maine imi prestez si eu salata ca imi ploua in guraaaa. Mai ales ca si eu tot asa o fac..si eu mi's moldoveanca doar stii . Eu uneori mai adaug si castraveti la otet si pun si galbenusurile mai moi si iese ca o maioneza...yammmmmmy abia astept sa fac domani

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Noi suntem bine, maine mergem la eco si avem emotii
Nu mi-am vazut comoara de mai bine de-o luna asa ca sunt nerabdatoare

fericita 28+ cu Sara Andreea

te asteptam cu cele ma bune vesti!!!! sunt curioasa ce greutate are buburuza sara!!!

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

fetelor, in toata agitatia de azi am uitat sa va povestesc o chestie funny care insa m-a pus pe ganduri.

aseara, spre dimineata, l-am visat pe bebe. si ce am visat mai exact? ca imi spunea ca vrea sa-l cheme luca alexandru. culmea e ca luca e numele preferat al tatalui iar alexandru al meu. ma pusesem in vis sa negociez cu copilul si sa ii explic k eu vreau al doilea nume sa fie andrei, deci sa-l cheme luca andrei. si el nu si nu, ca el vrea luca alexandru. m-am trezit asa linistita si impacata, de parca cine stie ce mi se intamplase....am luat-o complet razna nu?

s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat

sa inteleg ca ati ales numele??? mie imi placeeeee!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna seara fetili

Yasmi cum a mers salata? ca unsa ?

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

au! au! nu ai idee ce buna a fost....si am facut o combnatie.... si dupa niste cioco cu banane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

vai dorintu@, daca ti-ai da seama ce m-am emotionat cand te-ai referit la bebe al meu ca luca alexandru...

yasmi da...am stat acum cu tati la o pizza si i-am povestit de vis...si tocmai cand am hotarat sa il cheme luca alexandru a inceput sa dea semne ca e cu noi, mi-a tras niste suturi zdravene

deci gata...oficial bebe al meu are nume Luca Alexandru

s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

miki cum sa nu fie cic perioada asimilata??? atunci ce sa ma astept de somaj???

Mergi la inceput

bravo!!!! cris.....si mie imi place tareeeee multttt!!!

Mergi la inceput