Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

eu m-am apucat sa scriu un blog. Astazi rememoram totul de la inceput (la sarcina ma refer) si mi s-a facut frica sa nu incep sa uit detalii. Drept si prin urmare, m-am hotarat sa incep sa scriu totul de la inceput, si asa de tare ce m-am inveselit aducandu mi aminte de tot...ma gandesc sa nu ii spun sotului nimic si sa il fac cadou cand se naste bebe. si apoi evident lui bebe, cand o sa fie suficient de mare incat sa inteleaga toate lucrurile astea. ma gandesc ca poate o sa ii faca placere sa citeasca niste randuri despre fericirea si emotiile pe care el le-a provocat :)

s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat

mmm, poate cand o sa-si doreasca si el un copil o sa aprecieze bebe bucuria ta, pana atunci are propriile trairi si bucurii. Eu una am abia cand am fost gravida am inteles multe despre mama.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

doamne ce mult a-ti cat am dormit si eu

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

persi, burtica e taman buna

simo, mor de ras cand imi citesc mesajele si inteleg ce scri si fara"b" ..parca sunt la scoala la teste

lalely, sa porti sanatoasa rochita

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

lalely

madutza, nu ma gandesc sa il citeasca nici la 10 ani, ca tot nu cred ca o sa inteleaga mare lucru...mai incolo, pe la 17, 18....nu stiu, sa-l vedem cum se maturizeaza :) eu am avut cateva momente foarte speciale in familie. primul a fost cand mi-au aratat ai mei bratara pe care am avut-o in spital, suvita de par, faxul care il anunta pe tata ca m am nascut, si mi-as fi dorit sa aiba cat mai multe lucruri al doilea a fost cand am probat rochia de mireasa a mamei, a fost super emotionant...dar cum eu (deocamdata) nu am fetita, m-am gandit la treaba asta cu blogul...o sa vad peste muuulti ani de acum inainte daca a fost o idee ok sau stralucita :)) sa vedem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

lalely

madutza, nu ma gandesc sa il citeasca nici la 10 ani, ca tot nu cred ca o sa inteleaga mare lucru...mai incolo, pe la 17, 18....nu stiu, sa-l vedem cum se maturizeaza :) eu am avut cateva momente foarte speciale in familie. primul a fost cand mi-au aratat ai mei bratara pe care am avut-o in spital, suvita de par, faxul care il anunta pe tata ca m am nascut, si mi-as fi dorit sa aiba cat mai multe lucruri al doilea a fost cand am probat rochia de mireasa a mamei, a fost super emotionant...dar cum eu (deocamdata) nu am fetita, m-am gandit la treaba asta cu blogul...o sa vad peste muuulti ani de acum inainte daca a fost o idee ok sau stralucita :)) sa vedem

Scrish, TU cu siguranta vei citi mereu cu placere fiecare moment din sarcina

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

in scurt timp premierul, ministrul muncii si min finante fac declaratii de presa

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

in scurt timp premierul, ministrul muncii si min finante fac declaratii de presa

mami de fetita cu codite 3+ si s29

off...ma duc sa deschid si eu tv-ul

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

BB_Yasmi asta vroiam sa scriu si eu...
Mi-ai luat-o inainte...

Si eu sunt cu ochii pe ei..
Doamne ajuta!Poate au decis si ei ceva bun...

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lalely, imi place mult si rochita, si urtica..si mamica...unde-s kiloramelele alea totusi??
Madutza cred ca la un moment dat veti trece peste mesajele mele pur si simplu...Pt ca e nasol sa citesti asa...EU nu iau nici un supliment in afara de omega 3...Sper sa fie...Dar ce am de nu-mi fac asolut nici o grija???Nu stiu dc e normal nici asa...
Cristina, nici eu nu stiu care-i diferenta, eu zic ca dc ti-a facut 3Dul asta e suficient, eu nu am facut niciodata la nici o sarcina o programare speciala pt doppler
Scrish, eu am salvat odiseele trecute, o colega d eodisee ne-a selectat fiecareia mesajele...Poti lua trairi si emotii din aceasta odisee pt logul tau. Ideea e f frumoasa

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor multumim de intrebari
alina.n
antonia e la fel
de azi am inceput sa facem aerosoli ca nu mai tinea vrajeala
si dam si antibioticul in paralel
offfffffffff
e greu