Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata tuturor !

Azi-noapte pe la 1.30 am primit un mesaj tare frumos de la Ukume:

"Buna, sunt Luca si am venit pe lume ieri la 22.36. Toata lumea e bine: eu un frumos de nota 10, 3.30kg, 52 cm, mama obosita si tati fericit. Va pupam toti 3".

Felicitari Ukume! Bun venit ursulet Luca!

Sa va traiasca, sa fie sanatos si papacios! Mamico te asteptam cu povestea cand revii acasa !

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Neatza si de la noi

Felicitari Ukume!!!

Bun venit ursulet!!!

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR 6...5...4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata.

FELICITARI, UKUME !!! bun venit pe lume bb Luca !!!

noi tot 2 in 1...chiar nu inteleg ce se intampla...
fac si eu ca Crisuletzu....m-am blocat in starea de graviditate si nu reusesc sa ies de aici...acum am citit ca si stresul/nerabdarea/asteptarea poate fi un factor care influenteaza sarcina suprapurtata...m-am trezit plangand azi dimineata pe la 6 fara ceva

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 6 zile

Mergi la inceput

Am fost si noi ieri la control... Prezentam col sters bine in care incap 2 degete si capul mandrei era asa de jos incat am crezut ca incepe sa ma masoare din interior ca sa vada ceva si oricum a zis ca nu poate masura bine... Habar n'am ce si cum DAR m'a chemat doc luni la spital si mi'a zis sa am si actele si tot ce trebuie la mine asta daca nu cumva nu o s'o caut mai devreme...
Ieri de dimi am avut si eu un set de contractii dureroasee dar au durat putin, cred ca au fost vreo 5, nu le'am crono ca ma chinuiam sa mai dorm... Nu mai zic ca aiurea m'am simtit laa doc cand imi facea ecograf si spune doc: da' vad ca ti sse cam contracta uterul, si eu nu imi dadeam seama... Asa ca i'am zs doc: daca spuneti dvs... pe mine daca nu am doare pe bune, eu nu sesizez... la care doc foarte draguta: o sa te doara!!! si o sa sesizezi...
dupa am auzit si o pov cum sapt asta o pacienta a nascut acasa!!! ca a simtit ca o doare spatele si si'a suant doc care i'a zis sa mearga la spital, dar ea s'a gandit ca nu are dureri asa ca mai sta, si cand au inceput durerile a inceput si nastere si nu a mai fost timp sa ajunga la spital... sper sa nu patesc si eu asa... oricum zicea si doc ca asta e un caz mai izolat

AMR 6...5...4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

buna dimineata.

FELICITARI, UKUME !!! bun venit pe lume bb Luca !!!

noi tot 2 in 1...chiar nu inteleg ce se intampla...
fac si eu ca Crisuletzu....m-am blocat in starea de graviditate si nu reusesc sa ies de aici...acum am citit ca si stresul/nerabdarea/asteptarea poate fi un factor care influenteaza sarcina suprapurtata...m-am trezit plangand azi dimineata pe la 6 fara ceva

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 6 zile

nu ai nascut inca?! mamaaa.... cred ca te streseaz fraza asta deja...
ma mira ca motalele mele nu si'au facut efectul sau tie nu ti'am facut galerie? ca nici nu mai stiu...
oricum...

Curaj Lorin!!!

Mergi la inceput

observ ca si Crisulet nu a renuntat inca la varianta 2 in 1... sper ca controlul de azi sa decurga bine si sa se sfarseasca cu o intalnire de zile mari... Si mie imi placea data de 9, sin simplu fapt ca iubitu e nascut pe 7, eu pe 8 si ma amuza ca fimea s se nasca pe 9 dar nu cred ca se intampla azi nimic

Mergi la inceput

am uitat

Hai Crisuletz!!!

Mergi la inceput

am i alone here?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

In primul rand multumesc pt motzate si incurajari!!! Tot 2 in 1 doar ca m-am mutat pe toaleta stand de nebuna ca am impresia ca imi trebuie la wc! NU MAI PRESUPUN NIMIC!!!
LORIN , draga de tine e cel mai horror pt ca esti si in amaratul ala de spital(ceea ce nu te ajuta psihic mai deloc) plus ca toata lumea se mira ca nu ai nascut(ma refer la telefoanele primite).... Probabil te si grabesti sa nasti, avando pe cea mica acasa.... La tine in minte este o adevarata salata!!!
Incearca astazi sa faci ceva.... Stiu eu... Hai sa barfim barbatii..... Sau nush.... Uita-te la o comedie.... Tricoteaza....(eu i-am facut Evei un pulovar)..

Kitty 40+ 1zi
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Felicitari Ukume!

Fetele cu bebei cu colici, v-ati gandit ca poate bebele vostru are intoleranta la proteina din laptele de vaca sau intoleranta la lactoza? Si pe noi a inceput sa ne supere burtica un pic, dr mi-a zis sa-i dau si Infacol si Protectis. (voi dati doar cele 5 picaturi de Protectis?)

Mergi la inceput