Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)
Raspunsuri - Pagina 8
Lidia_P spune:
asta a declarat BOC in seara asta
www.guv.ro/declaratii-de-presa-sustinute-de-primul-ministru-emil-bocl1a111283.html" target="_blank">http://www.guv.ro/declaratii-de-presa-sustinute-de-primul-ministru-emil-bocl1a111283.html
lorin7774 spune:
Crisuletzu, zici ca a prins-o cineva in holsuruburi

; nu are nici un gand...
Am vazut poze cu Ianis
sa va traisca sa creasca mare minunea!
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 5 zile
Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 Crisuletzu, zici ca a prins-o cineva in holsuruburi ![]() ![]() ![]() ; nu are nici un gand...Am vazut poze cu Ianis sa va traisca sa creasca mare minunea!----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu ![]() 40 saptamani si 5 zile |
multumesc mult de tot
Mami de
Ianis Andrei ingerasul nostru drag
lorin7774 spune:
lidia, din punctul meu de vedere tot nu se lamureste situatia noastra, a celor care suntem intre indemnizatie in plata si nastere in 2011...adica eu vreau sa raman cu 2 ani si 75 %, fara optiunile lu nenea Boc...ma incadrez ????

Crisuletzu, eu respund selectiv la telefoane de 2 zile...aceeasi intrebare, aceeasi poveste la toata lumea...adica cum nu ai nascut ? pai de ce te-ai dus la spital ? cum nu nasti nici azi ???
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 5 zile
crisuletzul spune:
Ma gandesc ce stres e pe capul tau
....
Acum toata lumea stie ca ma duc maine la control.... Alta cascada de telefoane]
Cu totusi ca le-am zis ca daca nasc, garantat sotul meu va avea GRIJA sa anunte pe toata lumea!!!
Multumeac tuturor fetelor care ne sustin! 
Kitty
40+
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o
cu numele de
Eva Maria!!!
AMR...???...
Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 lidia, din punctul meu de vedere tot nu se lamureste situatia noastra, a celor care suntem intre indemnizatie in plata si nastere in 2011...adica eu vreau sa raman cu 2 ani si 75 %, fara optiunile lu nenea Boc...ma incadrez ???? ![]() ![]() ![]() Crisuletzu, eu respund selectiv la telefoane de 2 zile...aceeasi intrebare, aceeasi poveste la toata lumea...adica cum nu ai nascut ? pai de ce te-ai dus la spital ? cum nu nasti nici azi ??? ![]() ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu ![]() 40 saptamani si 5 zile |
din ce spune el aici te incadrezi si ma incadrez si eu
Mami de
Ianis Andrei ingerasul nostru drag
BraveGirl spune:
Ukume!
Si Cris, bag o majoreta pt Eva 

. Ca poate asta asteapta, sa fie galerie pt ea ![]()
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
Am vazut poze..Pissi e f frumoasa camera. Imi place f mult mobila, arata asa dragalas 
Lidia, ce mare e voinicul tau. E un adevarat cavaler (vreau sa spun ceva, dar sa nu te superi...nu e ok sa-l pui in fundulet nici macar pt poze, pt ca ei inca nu au curburile coloanei si pot aparea mai tarziu probleme
)
sper sa-mi fac timp ca sunt restanta cu pozele...eu ii fac zilnic poze, dar nu m-am uitat inca pe ele, din lipsa acuta de timp
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
ana_vio87 spune:

*
.....
...
...
....