Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dragelor mamici si burtici!

Mi-a fost tare dor de voi, dar a trebuit sa respect o promisiune facuta baietelului meu si iata-ma cum n-am putut sa va mai scriu. El era tare nemultumit de faptul ca petrec mai putin timp cu el si ca atunci cand am 5 minute libere intai ma uit pe DC si i-am promis ca pana azi nu mai iau legatuta cu voi.....Imi cer scuze, mai ales fata de Mirunam, Bebelu, Sashenka si Siuta!

Dar de astazi sunt din nou alaturi de voi.

Felicitari noilor mamici, viata lunga si sanatate ursuletilor ce au venit pe lume!

Noi suntem bine...eu din nefericire nu mai am lapte, asa ca Ilinca e pe lapte praf, insa e ok, il accepta.Nimeni nu a stiut sa spuna cauza, mai ales ca s-a intamplat de pe o zi pe alta.Nu am fost stresata sau bolnava...pur si simplu... am luat galactogil, ceaiuri de lactatie, m-am muls....NIMIC.

Ilinca face maine 6 saptamani.La 1 luna avea 4kg si 57 de centimetri.A crescut bine, sa vadem si luna aceasta cum va fi.E cuminte, nu are colici.

Este o maaaare mancacioasa.De dormit doarme destul de bine, noaptea se trezeste cam 1 data pe la 3-4 (dupa ce mananca pe la 11 seara) si apoi pe la 7 dimineata.

Am fost astazi si am vorbit cu preotul, ma duc vineri seara sa imi faca slujba de 42 de zile.

Eu sunt relativ ok, insa un pic ingrijorata ptr ca niste analize ale ficatului mi-au iesit cam prost.Ma duc maine sa vb cu dr, insa cred ca 1 an de tratamente hormonale m-a cam dat peste cap...trec toate.

Luni ma duc si la nutritionist.Din kg luate in sarcina mai am 4 de dat jos, insa eu eram grasa oricum si imi trebuie o dieta personalizata ca sa ajung la o greutate normala.

Va pup cu drag...nu stiu daca si cat voi recupera din ultima luna, insa ma "prind" din mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Felicitari VASARI si bun venit ursuletei

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Danait pai mi se pare ok cat aluat cu laptele asta. Si cat ti-a zis sa-l mai dai?
As incerca sa-l dau lui Ati dar ea are peste 18 luni si peste 8 kg. Pe prospect asa scrie ca se da. Oricum pediatra ta este tare ca ti-a recomandat asta, mie nu mi l-au dat desi noi am fost sub greutate de la nastere. Unde ai tu pediatra si cum se numeste?

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna ziua si de la noi.....
FELICITARI VASARI
da, bebeii s emisca mai putin in ultimile sapt.....a mea are prog de lovituri mai mult noaptea cand ar tb sa dorm

38 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

FELICITARI VASARI PENTRU NOUL SUFLETEL!

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Bravo Vasari !!!!FELICITARI !!!

pai cum ramane cu 27 decembrie?
cand ai timp sa ne povestesti...s-a declansat travaliul singur, singurel ? sau altul a fost scenariul?

sa creasca mare bubulina si sa fie sanatoasa!

eu sunt tot in spital, nici un semn de vreo contractie sau cevadiseara imi comunica dr urmatorii pasi, probabil a treia tura de oxitocina maine dimineata...apoi urmeaza 2 zile de pauza si se reia cu inca 2 ture....cam asa am auzit...undeva in intervalul asta trebe sa vina si bubulina mea. am noroc ca sunt aici...altul pana acum ma taia de mult!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Yeee, Vasari!!!Felicitari!!Bravo!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

FELICITARI VASARI, BINE AI VENIT URSULET!!!

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Danaint, din experienta mea de mai multe luni de muls cand era Sofia mica, iti pot spune ca nu am reusit sa cresc productia cu pompa. Din contra, de-a lungul timpului a scazut incetisor iar apetitul Sofiei a crescut. Bine, recunosc ca nu am insistat f mult mai ales inspre final (de la mai multe sesiuni de muls pe zi ajusesem la 2 -dimineata&seara).

Ce te pot sfatui eu, daca inca se mai poate, e sa-l lasi pe bebe sa traga singur din san. El este cel care poate stimula cel mai bine cresterea cantitatii de lapte. Eu din pacate n-am reusit sa o intorc pe Sofia la san insa poate voi reusiti.

Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

il tot pun la san, dar trage 5 minute si adoarme similar si la biberon, in brate in 5 minute adoarme de aia mananca pe masa de infasat, si eu cu scaunel de ala inalt de bar langa el

Insista cu sanul, cat poti. Cand il pui la san, ai grija sa fie imbracat cat mai subtirel, sa ii fie putin "racoare". Cu cat ii e mai cald si bine cu atat adoarme mai repede. Eu il schimb pe Leon pe la mijlocul mesei ca sa se mai invioreze.

Daca trage doar 5 min si apoi adoarme, cand se trezeste?

Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Dupa san, doarme un interval de timp random, intre trezit la 10 minute de la contactul cu patutul - maxim 1h. In schimb daca mananca de la biberon (tot lapte de mama) pe masa de infasat , doarme 2hjuma-4 ore fara probleme. Asa mananca aproximativ 100-120ml la o masa, si chiar daca mai picoteste, il pot trezi (si eu il schimb la jumatatea mesei, il mai gadil, am tactici de astea, dar in brate orice i-as face e bustean cat e in brate). De unde trag concluzia ca mananca f putin de la san...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Danait pai mi se pare ok cat aluat cu laptele asta. Si cat ti-a zis sa-l mai dai?
As incerca sa-l dau lui Ati dar ea are peste 18 luni si peste 8 kg. Pe prospect asa scrie ca se da. Oricum pediatra ta este tare ca ti-a recomandat asta, mie nu mi l-au dat desi noi am fost sub greutate de la nastere. Unde ai tu pediatra si cum se numeste?

AMR 6 zile

Mi-a zis sa nu ii mai dau, targetul a fost sa trecem de 3kg cat mai repede... Da, citisem si eu ca pana la 18kg se da.

Noi am fost pana acum sub ingrijirea drei neonato cu care am nascut. Pentru ca am fost un caz special, cu probleme, ne-a chemat la dansa pana la o luna jumatate sa ne supravegheze. Acum zau daca stiu unde sa merg la pediatru... sa gasesc pe cineva la fel de bun ca neonato cu care am interactionat in spital, care s-au purtat exceptional cu Lucas...

Mergi la inceput