Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)
Raspunsuri - Pagina 3
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari am un sufletel nou, de la 11:25 :) A fost tare greu si sunt obosita rau. De prisos sa spun ca nu-mi place aici, a tb sa sun sa aflu cum e bb. Lorin, cum esti si unde? _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40 |
felicitari Vasari sa fiti sanatosi si mancaciosi
Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag
BraveGirl spune:
woooow...FELICITARI VASARI!!!! Bine ai venit bebe!
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Joy21 spune:
citat din mesajul lui Vasari am un sufletel nou, de la 11:25 :) A fost tare greu si sunt obosita rau. De prisos sa spun ca nu-mi place aici, a tb sa sun sa aflu cum e bb. Lorin, cum esti si unde? _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40 |
Felicitari draga mamica! Bun venit micutei tale ursulete!
Lidia_P spune:
deci legat de indemnizatie Boc a dat o declaratie de super caca...acum am ascultato si eu mai bine....mai inatai spune ca mamele ce vor intra in plata indemnizatiei din data de 01 ianuarie vor sta doar un an acasa dupa care spune (in acelasi interviu) ca mamele ce vor naste dupa data de 01 ianuarie vor intra sub incidenta acestei legi....eu nu mai inteleg nimic si nu stiu ce sa fac
Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag
danaint spune:
citat din mesajul lui Joy21 Danaint, din experienta mea de mai multe luni de muls cand era Sofia mica, iti pot spune ca nu am reusit sa cresc productia cu pompa. Din contra, de-a lungul timpului a scazut incetisor iar apetitul Sofiei a crescut. Bine, recunosc ca nu am insistat f mult mai ales inspre final (de la mai multe sesiuni de muls pe zi ajusesem la 2 -dimineata&seara). Ce te pot sfatui eu, daca inca se mai poate, e sa-l lasi pe bebe sa traga singur din san. El este cel care poate stimula cel mai bine cresterea cantitatii de lapte. Eu din pacate n-am reusit sa o intorc pe Sofia la san insa poate voi reusiti. Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
il tot pun la san, dar trage 5 minute si adoarme similar si la biberon, in brate in 5 minute adoarme de aia mananca pe masa de infasat, si eu cu scaunel de ala inalt de bar langa el
anymona spune:
Felicitari Vasari!!!!! sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!!!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
amelia_ilie spune:
Felicitari Vasari! Bun venit ursuleata!
Asa o nastere mai repejoara mi-as dori si eu!
38+
Joy21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danaint
il tot pun la san, dar trage 5 minute si adoarme similar si la biberon, in brate in 5 minute adoarme de aia mananca pe masa de infasat, si eu cu scaunel de ala inalt de bar langa el Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Insista cu sanul, cat poti. Cand il pui la san, ai grija sa fie imbracat cat mai subtirel, sa ii fie putin "racoare". Cu cat ii e mai cald si bine cu atat adoarme mai repede. Eu il schimb pe Leon pe la mijlocul mesei ca sa se mai invioreze.
Daca trage doar 5 min si apoi adoarme, cand se trezeste?
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Fetelor cum dau in paranoia destul de rau! Intrebare : cat de des trebuie sa loveasca bobo la 40 saptamani? Recunosc ca nu mai este atat activa cat era intre 23-34 saptamani..... Probabil nu mai are atata loc in burtica.....nu? Kitty 40+ MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!! AMR...???... |
Crisuletz, da, acum nu mai poate lovi atat de mult ca pe la 23-24 de saptamani, ca nu mai are loc. Am citit ca trebuie sa loveasca cam de 10 ori pe ora ca sa fie ok. A mea loveste inca bine, ca e destul de marisoara, ma apuca si rasul ca uneori mi se tuguie burta in parti, pe unde ajung manutele/piciorutele ei...
38+