Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aneud

letzy81 - Merci de raspuns! - deci doare si dupa... din fericire mama mea e pe tot tipul de analgezice, inclusiv morfina de ani buni si sper sa imi paseze o pastila sau doua daca ma refuza spitalul Ti-au aratat-o pana au plecat cu BB din sala?

andreeacc - Ah deci nu-i tarziu, foarte bine, sa se coaca domnisoara cum trebuie.

Multumesc mult de raspunsuri

36+ cu FIV - Miss LHB

AMR 14 zile!

Da,Aneud,mi-au dat-o s-o pup si ne-au facut poze.Pacat ca nu stiu sa pun poze

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

letzy,da-mi pe email sau pe messenger pozele si le pun eu in picasa. Spune-mi cum ti-e mai usor si iti dau PM cu id-ul daca vrei.
Bagajul pt nastere la Filantropia a continut ce era trecut in listuta de pe site-ul lor si hainute de bb, pe care nu le-am folosit. Pt bb ai nev de 5-6 pampers pe zi, bephanten si servetele umede. Pt mine am folosit camasile de alaptat, halatul, papucii, lenjerie intima, sosete, cele necesare toaletei zilnice, tacamuri, cana, farfurie, apa plata, role de bucatarie, tampoane de vata+fasa sterila, ceva dulce (ciocolata ). Cam asta ar fi...probabil am uitat cateva chestii, dar sunt trecute si pe site.
Kitty, lorin, sper ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Fetelor ati citit ca s-a aprobat marirea concediului de sarcina si lauzie de la 126 zile la 168? Oare noi ne incadram? Cele care suntem acum in concediu?

http://www.gandul.info/news/senatorii-au-prelungit-concediul-de-sarcina-si-lauzie-de-la-126-de-zile-la-168-de-zile-4593560

Mami de ANDREEA LAVINIA - > 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

FETELE, m-a sunat domnul doctor sa vaa cum sunt si mi-a zis ca dca la noapte nu dau nici un semn de nastere, maine la ora 7 sa fiu prezenta la spial cu tot cu bagaj!!!!!!

Acum sunt lesinata de frica!!!

Kitty 40+ 1zi
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Curaj, Crisuletz! Gandeste-te ca maine iti vei putea tine minunea in brate!

37+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Te pupam si iti tinem pumnii.

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

FETELE, m-a sunat domnul doctor sa vaa cum sunt si mi-a zis ca dca la noapte nu dau nici un semn de nastere, maine la ora 7 sa fiu prezenta la spial cu tot cu bagaj!!!!!!

Acum sunt lesinata de frica!!!

Kitty 40+ 1zi
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mami de ANDREEA LAVINIA - > 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Kitty,ce tare e dr tau! Sa te sune sa vada cum te simti Deci maine e ziua cea mare... odihneste-te, relaxeaza-te, desi e greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri !

Aneud, eu o sa fac rahi-anestezie.

37+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Mie imi este frica de perfuzie!!! Si acum subt in stare de soc! Nu am fost in viaa mea internata, nu mai stiu daca mi-am pua tot ce imi trebuie in bagaj....
Sa speram ca voi naste natural!
Am sa va tin la curent cu totul!

Kitty 40+ 1zi
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

crisuletz,maine ne vom cunoaste comorileeeee!!!!
eu sunt lesinata de frica dar inca fac pe dura...nu stiu cat ma mai tine starea asta,nu vreau insa sa imi fac scenarii,mi-e frica de rahi de inebunesc,nu stiu daca voi reusi sa imi tin nemiscat capul,nu stiu daca va prinde din prima,mi-e groaza sa vad o seama de doctori discutand despre operatia mea...uoooooooofffff
crisuletz,multa bafta,sper sa nasti natural!!!!!

40+ cu Luca Stefan

AMR 1 ZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIII!!!!!

Mergi la inceput