Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)
Raspunsuri - Pagina 17
Aneud spune:
letzy81 - Merci de raspuns! - deci doare si dupa... din fericire mama mea e pe tot tipul de analgezice, inclusiv morfina de ani buni si sper sa imi paseze o pastila sau doua daca ma refuza spitalul
Ti-au aratat-o pana au plecat cu BB din sala?
andreeacc - Ah deci nu-i tarziu, foarte bine, sa se coaca domnisoara cum trebuie.
Multumesc mult de raspunsuri 
36+ cu
FIV - Miss LHB
AMR 14 zile!
andreeacc spune:
Beatrice
!
Mirunam, e o minune ca mai timp si energie sa mai butonezi pe aici...partea buna e ca acum stim ca si zilele nedormite au un sfarsit.
sashenka, sper sa fie mai bine micutul Horia.
Ukume, felicitari!
Raportez si eu o fetita un pic mucioasa, asa ca am trecut la batista bebelusului si picaturi colargol; eu am fost un pic racita si probabil, ca in ciuda masurilor de precautie, tot i-am pasat-o.
misticgirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Elfica Misticgirl: Ce contraceptive ti-a dat? Si pe ce baza, ti-a pus niste intrebari, ti-a dat tot ce ai mai foliosit sau pur si simplu ti-a prescris ce a vrut? Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 |
Elfica, mi-a dat Cerazette, am inteles ca asta da tuturor pacientelor. Nu mi-a facut analize, nu m-a intrebat istoric medical, nimic.Mi-a spus sa le iau doar cat alaptez. Cand termin cu alaptatul, sa trec la vechile pilule. Am citit pe net despre aceste pastile si nu stiu daca se la iau sau nu. Cand l-am alaptat pe Nicholas am luat alte contraceptive, nu mai stiu cum se numesc.
syl spune:
Aneud cu lama ma fac si imi este f greu. Dar n-as suporta ceara sau aparat nici daca-mi dai luna de pe cer. Ma fac cu oglinda, am avantaj ca sunt obisnuita. Dar pe picioare nu m-am mai facut de 2 luni cel putin pt ca nu pot sa stau mult in picioare.
Oricum dupa nastere si dupa alaptare evident epilare definitiva scrie pe dansa si ma scap.
Syl, mami de Ati si acum
in 37
Thomas Bogdan
AMR 6 zile
syl spune:
Sugu pe mine m-a dezbracat la pielea goala. Astora de la Elias le place asa. Te acopera cu un camp dar te simti naspa ca te tine in pielea goala pana se aduna toti/toate inclusiv rezidenti. E tare frumos
Syl, mami de Ati si acum
in 37
Thomas Bogdan
AMR 6 zile
Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aneud Grozave intrebari Lore, din ce intelesesem eu, tricoul e pentru nasteri normale, nu? Aici iti dau ei o camasa dar e asa, ca in filmele acelea proaste cu popoul la vedere Buna ideea cu chilotii, deci sa impachetez o pereche sau doua din astea de maternitate inca. Cat despre defrisarea acasa cum ati reusit?!? Vedeai ceva Syl? Sigur esti mai subtire si mai atletica ca mine! Eu aveam un cadou de epilare de la cumnata mea la un salon dar A. nu am mai facut niciodata epilare totala cu ceara si B. asta as fi facut daca era nastere normala si se uita tot satul intre picioarele mele cu orele, asa parca nu merita si mai bine tin cadoul pentru dupa bebe daca imi doresc sa fiu mai proaspata sau asa. Cu cel fel de anestezie ati facut cezariana in barlog la noi, fetelor, doar cu generala? A facut cineva cu epidurala sau rahidiana? Mor de frica acum ca se apropie. 36+ cu FIV - Miss LHBAMR 14 zile! |
eu am facut epidurala si a fost super ok....mai ales ca dupa aceea iti baga calmante pe ea
eu am nascut la Cantacuzino si acolo ne-au dat ei o camasa si nu era cu fundul gol....intr-adevar nu te lasa nici cu chiloti nici cu sutien in sala....va recomand sa va luati chiloti de baba din aia inalti pana la tate sunt cei mai buni, eu si cand am ajuns acasa tot din aia am purtat pt ca nu suportam nimic pe operatie....sa va luati cat mai multe perechi la voi ....o sa schimbati si cate trei perechi pe zi
Mami de
Ianis Andrei ingerasul nostru drag
Lidia_P spune:
legat de epilat, eu pt ca eram de doua sap in spital nu am mai apucat sa ma epilez de nici un fel si atunci m-a ras o infirmiera in sala de operatie....m-a ras doar in zona in care a fost operatia
Mami de
Ianis Andrei ingerasul nostru drag
danaint spune:
Am dormit 2ore, am visat ca nastea Cris![]()
Eu am folosit chiloti de unica de la Tigex, sunt ca niste boxeri asa, elastici, dintr-un fel de plsa. Ii tragi pana sub sani. Mie una mi-au placut, pana m-am plictisit de ei dupa vreo saptamana siceva, apoi am trecut la chiloti de baba inca o sapt, si apoi tanga normali ca ma saturasem![]()
Si pe mine m-au dezbracat de tot, oribil
syl spune:
care e aia cu cateter si cum e rahi si cum e epidurala?
Syl, mami de Ati si acum
in 37
Thomas Bogdan
AMR 6 zile
crisuletzul spune:
Danait, si urlam de nebuna?
Oricum daca doctorul a spus ca azi sau maine ma intorc la spital. Probabil a simtit el eva in timp ce ma macelarea intre picioare!
Lorin, pe unde esti?
Kitty
40+ 1zi
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o
cu numele de
Eva Maria!!!
AMR...???...