Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

HAI KOKORINUSHA !!! NASTERE USOARA !!!

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Este normal sa sangerez dupa control?.....

Kitty 40+ 1zi
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna daca papa asa de des bebe nu are colici? a mea cred ca are ca uneori se screme si se strange...ii dau Infacol dar nu pare a fi mare branza...as vrea sa incerc si altceva dar ce?

loriniti tinem pumnii

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Eu ii dau Bonisann si a dat roade....i-am mai dat si Colic Baby dar era cam scump si ma tinea doar 10 zile asa ca m-am profilat pe Bonisann

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Este normal sa sangerez dupa control?.....

Kitty 40+ 1zi
Eva Maria!!!

AMR...???...

da este normal...si eu m-am speriat cand mi-a facut controlul dar cica asa se intampla....nu stiu de ce

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Mergi la inceput

Si la cat timp dupa ai nascut?

Kitty 40+ 1zi
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Felicitari UKUME! Sa fiti amandoi sanatosi!
Mult succes LORIN, CRISULETZ!
Felicitari Alina (Vasari)

Claudia si Elfica: dl. dr Haiduc intra in concediu pe 26 decembrie, iar pe 25 dec este in spital (cel putin asa mi-a spus acum o luna). Eu merg joia viitoare la el (treb sa il sun inainte), iar pe 20 dec avem programata cezariana.

Am si eu niste intrebari pt fetele care au avut cezariana:
1. Toaleta (defrisarea zonei care se incizeaza) pt operatie banuiesc ca se face la spital sau de acasa?
2. Cu ce v-ati imbracat in timpul operatiei?
3. Chilotul trebuie sa acopere operatia?

Sper sa nu vi se para stupide intrebarile, insa eu chiar vreau sa fiu pregatita.

Pt mamicile care au nascut la Filantropia:
Ce ati avut nevoie pentru bebe la spital? Stiu ca sunt multe listute cu bagaj de maternitate, insa ma interesa din experienta ce ati luat la voi pt bebe si ce ati folosit realmente!

Multi pupici tuturor si incurajari viitoarelor mamici!

37+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Lore si eu nasc tot la filantropia..... Prima oara m-am documentat la ei pe site legat de gentuta pt bebe si pe urma am vb cu asistenta lui peltecu!
Am inteles ca au hainute pt ei acolo, iti trebuie doar trusoul cu are il scoti din spital.... 6-7 scutece pe zi, bepanthen....si cam atat!
Eventual poti sa suni la spital si sa ceri la sectia de nasteri si iti vor explica asistentele de acolo .....
Doamne ajuta sa fie totul bine!

Kitty 40+ 1zi
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

LORE defrisarea o faci acasa. Eu mi-am facut-o de fiecare data singura si total adica oricum nu vezi ce faci pe acolo deci de ce sa ma complic. Totul jos ca pe urma te faci frumoasa iar la epilat.
In timpul operatiei esti complet goala. Te duci in camasa ta si te dezbraca la pielea goala si te pui pe masa.Nici macar sutienul nu e permis. La mine asa este(Elias)
Dupa operatie chilotul sa fie cat mai larg pe operatie, nu vei suporta nimic peste, eu lasam dunga chilotului sub operatie. Depinde si de organism. Eu sunt mai vaicareata.

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Syl si Crisuletz va multumesc mult pentru raspunsuri.

M-am mai lamurit un pic . De haine pt operatie va intrebam ca in diferite liste pt maternitate
, precum si in mama si copilul (fenwick) mentionau sa ai un tricou.

37+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Grozave intrebari Lore, din ce intelesesem eu, tricoul e pentru nasteri normale, nu?

Aici iti dau ei o camasa dar e asa, ca in filmele acelea proaste cu popoul la vedere

Buna ideea cu chilotii, deci sa impachetez o pereche sau doua din astea de maternitate inca.

Cat despre defrisarea acasa cum ati reusit?!? Vedeai ceva Syl? Sigur esti mai subtire si mai atletica ca mine! Eu aveam un cadou de epilare de la cumnata mea la un salon dar A. nu am mai facut niciodata epilare totala cu ceara si B. asta as fi facut daca era nastere normala si se uita tot satul intre picioarele mele cu orele, asa parca nu merita si mai bine tin cadoul pentru dupa bebe daca imi doresc sa fiu mai proaspata sau asa.

Cu cel fel de anestezie ati facut cezariana in barlog la noi, fetelor, doar cu generala? A facut cineva cu epidurala sau rahidiana? Mor de frica acum ca se apropie.

36+ cu FIV - Miss LHB

AMR 14 zile!

Mergi la inceput