Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

In primul rand multumesc tuturor pentru urari, ganduri bune si mesaje. Va pupam amandoua. Puiul mic se va numi Sara, intoarcere rapida... :) Am stat cu bb in salon de cand mi-am revenit, iar de azi vad ca au hotarat sa dea bebeii in camera tuturor mamicilor de la normoponderali la Filantropia, iar asta e cu adevarat promitator!
Travaliul a durat o ora jum doar, asa ca a fost crunt. Bine, pretravaliul a fost lung si daca mai rezistam eu se continua...

Ukume, felicitari si bun venit puiului!

Lorin, Kitty, va tin pumnii! :)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Gina, iesi astazi in IOR? Eu ies afara peste o ora, cu ambii pitici. Daca sunt doritoare, ne vedem in parc! La noapte cod galben de vreme rea...bleahhh

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

As iesi dar mi-e teama ca o apuca urlatul pe pitica si pana acasa sunt vreo 3 statii de RATB ( adica am ceva de mers) . Dar vroiam sa zic ca m-ai lamurit si pe mine cu alaptataul la cerere...ca medicul nostru zicea sa nu ii dau lapte mai devreme de 2 h ceea ce mi se pare mult.

Eu lapte nu pot scoate cu pompa nici cu mana...decat bebe poate scoate. Aseara am fost la medic si am luat in greutate in 2 sapt 320g sa speram ca e bine.

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Felicitarile mele, Vasari si Ukume! V-am spus eu ieri ca simt ca vom avea nasteri si va intrebam cine se inscrie? Ma bucur ca am simtit bine si, mai ales, ca sunt bine si mamicile si bebeii! Fetelor care va pricepeti la modificari... schimbati in titlul capitolului "bv Vasari si Ukume", ca Ukume a depasit faza de "Hai".

Misticgirl sau alte paciente ale dr Haiduc: Stii cumva programul d-lui. dr. pe dec? Cand e de garda si dc are concediu, in ce perioada?

Fetelor, Iulia mea nu a facut icter deloc. Nu m-am interesat dc e de bine sau de rau... stiu ca mai toti copiii fac. Pediatra m-a intrebat dc a facut si cand i-am spus ca nu, a parut incantata, asa am interpretat eu. De aceea nici nu m-am stresat sa aflu mai multe. Acum insa ma intreb dc e normal sa nu faca icter... Stie cinevva? Stiu ca icterulo se face cand scade nr. de globule rosii mult, dar altceva nu stiu...

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna daca papa asa de des bebe nu are colici? a mea cred ca are ca uneori se screme si se strange...ii dau Infacol dar nu pare a fi mare branza...as vrea sa incerc si altceva dar ce?

loriniti tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

amelia ai PM

Merci mult Sunset .

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna daca papa asa de des bebe nu are colici? a mea cred ca are ca uneori se screme si se strange...ii dau Infacol dar nu pare a fi mare branza...as vrea sa incerc si altceva dar ce?

loriniti tinem pumnii

La mine Infacolul a facut minuni! Insa fiecare copil reactioneaza la altceva, nu toti sunt la fel. Ia la rand medicamentele pt colici si asteapta rezultatele de la fiecare vreo 4 zile, ca nu da roade imediat. Dc nu se schimba nimic in bine, treci la alt medicament, sperand ca urmatorul ii va fi leac copilului :). Succes! Mai sunt si parinti care spun ca la copiii lor nu a mers cu niciun medicament... nu stiu dc asa e, sau dc la acea vreme nu existau toate care sunt acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Elfica, nu stiu programul garzilor si nici cand intra in concediu dl dr Haiduc. Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Eu zic sa mergi la FFilantropia dimineata daca poti. Sapt asta e sigur
Plec afara, va pupam!

Mergi la inceput

Misticgirl: Ce contraceptive ti-a dat? Si pe ce baza, ti-a pus niste intrebari, ti-a dat tot ce ai mai foliosit sau pur si simplu ti-a prescris ce a vrut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

salu

scuze pentru interventie dar poate ajuta pe cineva

despre icter

icterul dispare (adica bebe devine roz) de jos in sus, ultimul care se dezgalbeneste si se inrozuleste ete capul. De aceea Miruna, bebe tau mai are obrajorii galbui.

Laptele matern nu permite eliminarea rapida a bilirubinei, din cite stiu eu cel mai bine se elimina doar cu apa Acu' nu trebuie sa ii dai apa, insa daca bebe face icter imediat in spital si refuza sanul sau bibele (asa a fost Sofia mea) ii prindea bine ca ii dadeam apa cu glucoza.

Treaba cu moleseala e foarte bine expusa de o mamica, anterior. Asa e, icterosii dorm de nu stii de ei.

mami de Sofi

Multumesc mult . Acum 10 min am observat ca pe corp e rozaliu tot dar fatuca tot e usor galbuie. Eu stiam si de albul ochilor... cand avea icter era gaaalben rau, acum e perfect normal. Deci deduc ca am scapat.

Sunset, nu are deloc colici. Orice lapte i-as da, orice as manca (muraturi, ceapa, nuci) nu protesteaza, mancare sa fie! Daca l-ati vedea cum mananca... in salon spunea o fata ca are un stil de a suge manuta (foaaarte zgomotos) de ti se face pofta si tie cand te uiti la el. Asa e cu mancarea. Daca imi facea colici la cat mananca nu stiu ce ma faceam.

Fug si eu sa ma patucinizez cu bebe si Ema, sper sa il tin macar o ora somnicul ca sunt chiauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Elfica stai linistita ca e de bine ca nu a facut icter micuta ta.Nici Sandra nu a facut,oricum noi(eu+sotul)avem aceeasi grupa de sange si nu ma asteptam sa faca.
Acum un mare HELP:de cateva zile fetita mea mancanca mai putin(sta cel mult 5-7 minute la san timp in care chiar mananca,se mai si inneaca uneori de haplea ce e)si apoi doarme cam 2-3 ore.Frica mea cea mare e ca mi se pare ca manaca putin si ca o sa-mi scada productia de lapte si desigur ca nu ia in greutate corespunzator.Diseara la baita vreau sa cantaresc.
Febra nu are,este energica cand e treaza....adica rar si la ore nepotrivite pt mineadica de genul 12 noaptea sau 5 dimineata cum a fost azi.
Alta mica problemuta e ca nu stiu cum sa procedez cu temperatura din camera,avem 23 de grade iar sotul ma bate la cap s-o pun in sac de dormit peste noapte iar eu nu prea vreau.Si atunci ma intreaba:tu de ce nu dormi neinvelita in plapuma daca tot sunt 23 de grade?
Voi cum procedati???
Inutil sa spun ca nu are nici un rost sa intreb mamele noastre,dupa ele oricum tinem copilul dezbracat
In rest e mucioasa si ii curg si ochisorii.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput